bugün
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç8
- sırrı süreyya önder20
- dün gece ne oldu11
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi7
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- silver ile evlenecek erkek53
- sözlükteki linç kültürü8
- insan olmaya çeyrek kala8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- true'nun çaylak olması5
- abdullah öcalan orospu çocuğudur4
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- ayak fantezisi3
- sarapci koala59
- müstehcen resim atmak3
- popeyes6
- stt geçmiş kremle intihar etmek2
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- gocu35
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu3
- süleymancılar2
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- cehenneme gideceğini sanıp cennete gitmek2
- sözlükteki bayan azlığı6
- çomar sahiplenme3
- saadetler dilemek4
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- osmanlı haremi3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- sözlük sapığı kim5
- kürt hareketi2
- mum ışığı altında televizyon seyretmek2
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- torpille işe giren insan2
- şarapçının mal varlığı5
- gammaz çetesi5
- resmine 31 çektim de yattım5
- sorguluyorum2
- simko312
- hristiyanlık3
- melekenin balıkları kavurması3
transfer doneminde yabanci transferi icin tek atimlik kursunu olan takimim.
soyle ki takimda 5 tane yabancinin yeri garanti.muslera ulfa eboue melo ve elmander ilk 11in bir parcasi artik. e maksimum da 6 yabanci oynatiliyor.eger bi yabanci transfer yapilacaksa iki alternatif var.ya kanata ya da forvete bir oyuncu alinacak.piyasada gezen isimler kanata bir yabancinin alinacagi izlenimini veriyor. o yuzden forvete takviye yapacaksa- ki bence kesin yapilmali- gsnin aradigi ozeliklerde pek yerli turk santrafor yok. gsye gerekli olan santrafor rakip defansi bozacak dagitacak ve ayrica gol becerisi yuksek olacak.aslinda gsnin suan ihtiyaci olan santrafor barosun 3 sene onceki hali.ancak baros bu formundan cok uzakta gorunuyor.terim necati dedi ama necati bu yastan sonra galatasarayi kaldiramaz.umut bulutun adini duymustum bir yerde.o da kosar kendini parcalar ama gol vurusunu beceremeyen mac basi 5 net gol kaciran biri bize uymaz.zaten yillardir yola yola basimizda sac kalmadi bir de umutla ugrasmayalim simdi*. gecen senenin yildizi cenk tosun vardi tam bize uygun ama onunda bu sene adi duyulmuyor.her neyse forvet transferi sikinti galatasarayda.
aklima gelen ikinci alterantif ise barosun yollanip acilacak kontenjanla yerine bir yabanci forvet alinmasi.ki bu daha mantikli gorunuyor cunku barosun pek mutlu oldugunu dusunmuyorum takimda.formu da eski yillardan cok uzak.ayrica yasi da ilerledi.bunu yaparsa o zaman yine ingiltere patentli bir golcu galatasarayi ikinci yari costurur.kanatlara emre ve mertani iyice monteledik miydi bizden krali olmaz.
soyle ki takimda 5 tane yabancinin yeri garanti.muslera ulfa eboue melo ve elmander ilk 11in bir parcasi artik. e maksimum da 6 yabanci oynatiliyor.eger bi yabanci transfer yapilacaksa iki alternatif var.ya kanata ya da forvete bir oyuncu alinacak.piyasada gezen isimler kanata bir yabancinin alinacagi izlenimini veriyor. o yuzden forvete takviye yapacaksa- ki bence kesin yapilmali- gsnin aradigi ozeliklerde pek yerli turk santrafor yok. gsye gerekli olan santrafor rakip defansi bozacak dagitacak ve ayrica gol becerisi yuksek olacak.aslinda gsnin suan ihtiyaci olan santrafor barosun 3 sene onceki hali.ancak baros bu formundan cok uzakta gorunuyor.terim necati dedi ama necati bu yastan sonra galatasarayi kaldiramaz.umut bulutun adini duymustum bir yerde.o da kosar kendini parcalar ama gol vurusunu beceremeyen mac basi 5 net gol kaciran biri bize uymaz.zaten yillardir yola yola basimizda sac kalmadi bir de umutla ugrasmayalim simdi*. gecen senenin yildizi cenk tosun vardi tam bize uygun ama onunda bu sene adi duyulmuyor.her neyse forvet transferi sikinti galatasarayda.
aklima gelen ikinci alterantif ise barosun yollanip acilacak kontenjanla yerine bir yabanci forvet alinmasi.ki bu daha mantikli gorunuyor cunku barosun pek mutlu oldugunu dusunmuyorum takimda.formu da eski yillardan cok uzak.ayrica yasi da ilerledi.bunu yaparsa o zaman yine ingiltere patentli bir golcu galatasarayi ikinci yari costurur.kanatlara emre ve mertani iyice monteledik miydi bizden krali olmaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar