bugün
- dünya38
- amerika birleşik devletleri29
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı27
- norveç9
- avrupa5
- 25 eylül 2026 macaristan ukrayna maçı3
- isveç5
- mustafa kemal atatürk10
- sözlükte yeni yeni bıdıkların ortaya çıkması2
- ukrayna3
- macaristan2
- sözlüğün en güzel kadını11
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- şuan dinlediğin şarkı4
- taş gibi kalçası olan kadın7
- sözlük kızları nerede sorunsalı2
- türk rock grupları8
- ecevit denince akla gelen şeyler25
- 25 eylül 2026 isveç romanya maçı2
- fransa5
- almanya4
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli8
- finlandiya3
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması5
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı4
- orospu çocuğu abdullah öcalan8
- mekke ortak savunma anlaşması nda kritik toplantı3
- evanjelist8
- hewal ebo12
- hava durumu4
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- türkçe vs arapça vs farsça4
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek5
- orkun kökçü2
- türkiye6
- anadolu efes biracılık2
- allah bize salat etti5
- danimarka3
- dikili bir ağacının olmaması6
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız3
- sözlükte kız olduğunu belli eden kızların amacı5
- çiğdem çiçek2
- kıymalı domatesli biberli soğanlı yumurta5
- simko314
- aylık 138 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- walking tour adı altında göt meme çekmek2
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- flörte emmioğlu napıyon demek2
- belçika2
- platon un mağara alegorisi3
canımız ciğerimizdir.*
en büyük kim? sorusunun yegane cevabı.
2010-2011 sezonunda küme düşmemiş olması araştırılması gereken takım. zira en büyük rakipleri kasımpaşa ile 0-0 kalmışlardır. ama diğer birkaç maç sıkıntılıdır.
ligin lideri gönüllerin lideri dünya lideri takım.
kesinlikle eski yarabbi şükür galatasaray'ı değil.
kazanması gereken maçta gereken oyunu her şeyini ortaya koyarak oynayan bir takım artık.
dakika 85 olduğunda ayakta duramıyordu adamlar.
hele ki o elmander. yahu bi dur be adam, bi koşma her yere. yook. aygır gibi, kurşun yemiş gibi.
bu takımın her maçına gidilir. böyle istekli, böyle canla başla oynanan top, bu taraftara her şeyi yaptırır.
alkışlar terim hocaya.
kazanması gereken maçta gereken oyunu her şeyini ortaya koyarak oynayan bir takım artık.
dakika 85 olduğunda ayakta duramıyordu adamlar.
hele ki o elmander. yahu bi dur be adam, bi koşma her yere. yook. aygır gibi, kurşun yemiş gibi.
bu takımın her maçına gidilir. böyle istekli, böyle canla başla oynanan top, bu taraftara her şeyi yaptırır.
alkışlar terim hocaya.
geçen sezon küme düşme potasında dolaştı bir ara doğru. toparlandı ve ligi 8. bitirdi. ama şike yapmadı maç satın almadı teşvik primi vermedi. ne futbolda ne bayan basket final serisinde ne de masa tenisi şampiyonasında.
kancık gibi şike yapacağına delikanlı gibi 15 . olalım. zoruna gidenin borusuna gitsin. sen torunlarının bile okulda arkadaşları tarafından şikeci fener diye damgalanarak taşşak geçeceği bir takımın taraftarısın. yaşanacak tarih boyunca bu böyle sürecek. siktir et yorma kafanı galatasarayın küme düşme ihtimaliyle. gireni çıkart sen çıkartabilirsen tabi.. heee unutmadan bide nası koyduk!
edit: imla
kancık gibi şike yapacağına delikanlı gibi 15 . olalım. zoruna gidenin borusuna gitsin. sen torunlarının bile okulda arkadaşları tarafından şikeci fener diye damgalanarak taşşak geçeceği bir takımın taraftarısın. yaşanacak tarih boyunca bu böyle sürecek. siktir et yorma kafanı galatasarayın küme düşme ihtimaliyle. gireni çıkart sen çıkartabilirsen tabi.. heee unutmadan bide nası koyduk!
edit: imla
bir takım düşün ki yıllarca türk futboluna alt yapıdan çıkardıgı adamlarla hizmet etsin. okanlar, suatlar, emreler, semihler, bülentler, arifler, hakanlar, ümitler.... yemin ediyorum büyük takımsın. yürüyedur aslanım. en büyük maçında alt yapısından yetişmiş 2 tane genç yetenek oynatacak kadar büyüktür.
derbi maçta gençlere şans vermesi büyüklüğü ilk defa yaşanmamıştır. 11 türk oyuncuyla derbiye çıktığımızı, kadıköyde anelkalı takımdan 4 yediğimiz zaman solda ferhat, sağda uğur'un oynadığını hatırlıyorum ben. bunlar sadece benim hatırladıklarım.
dün oynanan 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı iptal edilebilirmiş.
7 yabancıyla oynamışız; Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Tomas Ujfalusi, Felipe Melo, Milan Baros , Johan Elmander bir de KÜÇÜK MELO* maç her an iptal olabilir.
7 yabancıyla oynamışız; Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Tomas Ujfalusi, Felipe Melo, Milan Baros , Johan Elmander bir de KÜÇÜK MELO* maç her an iptal olabilir.
ilk yarıda ortaya koyduğu futbolla türkiye'nin değil avrupa'nın bile en iyi futbol oynayan takımı olmuştur. o nasıl futboldu kardeşim gözümüzü maçtan alamadık. tebrikler diyorum. fenerbahçe gibi kendini türkiye'nin yenilmez armadası görenlere çok kallavi bir tokat atmıştır.
kocasına dün kızmış olan takım.
ahanda şimdiden yazıyorum buraya. birkaç yıldız transferle gelecek sezon şampiyonlar ligi'nin anasını sikertecektir.
fatihin aslanları olarakta nitelendirilen Türkiyenin ve dünyanın en iyi takımlarından bir tanesidir bkz; Galatasaray. tarihinde sayısız başarı olan bir kulüptür.
f5 taraftarlarinin korkulu ruyasi olmustur her daim. olmaya da devam edecektir.
terketmeyen tek sevgili.
Fenerbahçeyi en zor dönemlerinden birisinde yenmeyi başarabilmiş ve an itibari aile halen göbek atan taraftarlara sahip takımdır.
(bkz: teşekkür ederiz)*
fenerbahçe oyun dışı kurallarla zayıf bir haldeyken alınan galibiyeti çok fazla abartmamalarını istediğim spor kulübüdür.
yalnız bir fenerbahçeli olarak galatasaray 'ın toparlanıp tekrar eski günlerine dönmesini yürekten isitiyoruz.
yalnız bir fenerbahçeli olarak galatasaray 'ın toparlanıp tekrar eski günlerine dönmesini yürekten isitiyoruz.
lig lideri fenerbahçe'yi en zor zamanlarından birinde yenmeyi başarmış ve liderlik koltuğunu ele geçirmiş operasyonel takım.
ağır taraftarı olduğum kulüp.
ama anlamadığım bir şey var arkadaş, bir türlü zihnim almıyor... neden hep sürekli galatasaray konuşuluyor, tartışılıyor ki... galatasaray başlığında her gün mutlaka onlarca entry giriliyor.
başkanımız mı içeride? şike mi yapmışız? ikinci lige mi düşeceğiz? sezon başında futbolcularımız mı kaçıp gitmiş? ikinci başkanımız korkudan istifa edip geri mi dönmüş? şampiyon olmadığımız halde şampiyon olmuş gibi mi sevinmişiz? en büyük rakibimize son maçta şampiyonluğu mu vermişiz? son derbi maçını biz mi kaybetmişiz?
noluyo yav!
fenerbahçe başlığında 6667 entry dururken galatasaray'ın başlığında 7467 tane entry duruyor. ben aslında olayı şuna bağlıyorum sözlük;
galatasaray fenerbahçe maçı öncesinde iki takımın en büyük sayfalarına baktım, biri antu biri ultraslan...
antu : sikicez, sokucaz, 237593259832 tane atıcaz, öleceksiniz v.s.
ultraslan : arman için, forman için, bizim için, saldır galatasaray!
kimin, neye hizmet ettiği zaten ortada. kulüp başkanları bu ülkenin en sıkıntılı (!) ne olduğu, kim olduğu, yer altında kaç tane adamı olduğu herkes tarafından biliniyorken şike soruşturmasında bu adamı az daha nurlu hacı dede ilan edeceklerdi...
sözün özü : siz galatasaray'a saldırmaya devam edin koçlar. sonra gidip hâlâ yöneticilerinizin masallarına da inanın.
bu arada, şike yasası düzeltilmiş olarak aynen geçti. demekki neymiş? kimsenin kimse üzerinde bir planı yokmuş.
ama anlamadığım bir şey var arkadaş, bir türlü zihnim almıyor... neden hep sürekli galatasaray konuşuluyor, tartışılıyor ki... galatasaray başlığında her gün mutlaka onlarca entry giriliyor.
başkanımız mı içeride? şike mi yapmışız? ikinci lige mi düşeceğiz? sezon başında futbolcularımız mı kaçıp gitmiş? ikinci başkanımız korkudan istifa edip geri mi dönmüş? şampiyon olmadığımız halde şampiyon olmuş gibi mi sevinmişiz? en büyük rakibimize son maçta şampiyonluğu mu vermişiz? son derbi maçını biz mi kaybetmişiz?
noluyo yav!
fenerbahçe başlığında 6667 entry dururken galatasaray'ın başlığında 7467 tane entry duruyor. ben aslında olayı şuna bağlıyorum sözlük;
galatasaray fenerbahçe maçı öncesinde iki takımın en büyük sayfalarına baktım, biri antu biri ultraslan...
antu : sikicez, sokucaz, 237593259832 tane atıcaz, öleceksiniz v.s.
ultraslan : arman için, forman için, bizim için, saldır galatasaray!
kimin, neye hizmet ettiği zaten ortada. kulüp başkanları bu ülkenin en sıkıntılı (!) ne olduğu, kim olduğu, yer altında kaç tane adamı olduğu herkes tarafından biliniyorken şike soruşturmasında bu adamı az daha nurlu hacı dede ilan edeceklerdi...
sözün özü : siz galatasaray'a saldırmaya devam edin koçlar. sonra gidip hâlâ yöneticilerinizin masallarına da inanın.
bu arada, şike yasası düzeltilmiş olarak aynen geçti. demekki neymiş? kimsenin kimse üzerinde bir planı yokmuş.
Galatasaray Türkiyenin En Büyük Spor Kulübüdür. Dünyanın en köklü spor kulüpleri arasındadır. Türkiyenin Avrupada ki TEK gurur kaynağıdır. Sadece Galatasaray Galibiyetleri ile farklılık yaratmaya çalışanlar bu övünç kaynaklarını da maalesef kaybettiler. iddaaname sayfaları arasında tozlu raflara gidiyorlar.
sarı-kırmızı renklere sahip, uefa ve süper kupa sahibi, maskotu aslan olan büyük türk takımı.*
altım bağlıyken dedemin omzunda izlemeye gidermişiz maçlarını galatasarayımın. sarı-kırmızı rengine kurban. galatasaray taraftarı olmamın en büyük sebebi fanatik anneannemdir.* şu an her ne kadar futbolu takip etmesem de galatasarayımızın hep yanındayız.
altım bağlıyken dedemin omzunda izlemeye gidermişiz maçlarını galatasarayımın. sarı-kırmızı rengine kurban. galatasaray taraftarı olmamın en büyük sebebi fanatik anneannemdir.* şu an her ne kadar futbolu takip etmesem de galatasarayımızın hep yanındayız.
vaktinde ezeli rakibi fenerbahçeye kendini sattığı söylenen futbol kulubü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar