bugün

galatasaray

öncelikle:

(#11767046)

(#12205971)

ben son 4 haftada taraftara yaşatılan hazzı bir kenara bırakarak başka ayrıntılardan bahsetmek istiyorum.

-birincisi takım içerisindeki arkadaşlık. gollerden sonra önce yedek kulübesini gösterdi dün lig tv ve gözlerim doldu. fatih terim'e koşan iki kişi hasan şaş ve ümit davala. sanırım anladınız beni.

-yedek kulübesinden sonra oyunculara döndü tekrar kamera ve dikkat edin bütün oyuncular birbirlerine kenetlenmişti. lincoln'lü sezon gibi sadece baros, lincoln, arda sevinmiyordu gollerden sonra! futbolcu grubu içerisinde büyük bir samimiyet olduğu kesin.

-tomas ujfalusi gerçekten tam anlamıyla bir lider. dikkat ediniz kendi yarı sahamızda topu çevirdiğimiz zamanlarda, topu ayağına alır almaz dikine koşular yapıyor, bir defans oyuncusuna göre fevkalade iyi adam eksiltiyor.

-dünkü karşılaşmada eboue'nin en sağ çizgide beklemesi. bakın bu gerçekten büyük bir ayrıntı. eğer ileride eboue'nin neden o bölgeye koşu yaptığını anlayan oyuncularımız olursa çok ciddi gol pozisyonları yakalayabiliriz. dün marek cech defansın göbeğine yaklaştı ve 30 dakika sağ beksiz oynadılar. bunda elmander'i tek kişinin savunamaması ve baros'un boşta kalması sağladı. baros'un kademesini alan cech, eboue ve kazım'ın kanadını bomboş bıraktı. biz o esnada skor bize yettiğinden bunun pek farkına varamadık. kazım'ın zeka seviyesi bu açığı tespit edemediğinden, eboue dani alves koşuları yaptı o bölgeye. hatta kendisine top atılmayınca sinirlendiği bir pozisyonda var dikkatli izleyen arkadaşlar farketmiştirler.

-son olarak eboue'nin şu hareketi sevimli geldi paylaşayım dedim.

https://www.youtube.com/watch?v=oPzwfTHtmxM
© copyright 2005 - 2026