bugün
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği11
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- vajinanın iç sıcaklığı10
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi5
- çin'e demokrasi gelsin5
- silikon memenin patlaması10
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- iyi dostlar biriktirdim7
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması4
- ne dedin ne dedin sen4
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- rujlu kadınla öpüşmek4
- mizah algısı müthiş insanlar3
- s'i l v'e r m'i s t16
- otobüs3
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- pandela5
- kürt fıkraları6
- nervio23
- audi a3 sedan3
- müslüm denen hıyar2
- fiziği güzel sözlük kızları48
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- amerika'nın görevi ırak ta başarıyla sona erdi2
- 2 milyar lira eft yapmak3
- pilavımı kaşıklamak ister misin diyen sözlük kızı5
- gözünü am bürümek5
- pamuk tatbik edilirken poposunu büzen ölü2
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi8
- kendinizde en sevdiğiniz şey5
- recep tayyip erdoğan27
- lahmacun vs hamburger4
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- amperest2
- abdülhamid han'ın zarif bir kişi olması4
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- salat namaz değildir6
- yazarların akşama dair planları9
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı2
- caz dinleyen erkek9
- gocu15
- lahburger4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
Bir tek hücreli filmi.
Bi şişe köpeköldüren beni Daha çok eğlendirir.
buna gülen varsa gelsin ağzına ossurayım ona gülsün. net söylüyorum buna da gülerler.
bu halil söyletmez kim oluyorda böyle iğrenç bir şeyde(film demiyorum)'Allah' ismini kullanabiliyor? Nerede yetkililer? Sinema kurula falandamı yok? Bende bi video çekip film diye koyuyum öylese bu kadar basitse bu iş.
ben hertürlü yere şikayet edicem bu iğrenç ötesi aptalca davranışlar içeren şey'i(cumali ceber).
bu şey'in fragmanını izleyipte nasıl bu filme gider hala aklım almıyor. Ülkede bu kadar aptal var ise ben kendimi çok şanslı hissediyorum.
Yabancı ülkede ilk etapta harry potter beğenilmezken, sonradan beğenilirken; böyle aptalca hazırlanmış resmen izleyenleri aşşağılayan bir şey nasıl olmuşda onay verilip sinemaya taşınmış.
Şikayetciyim hakim.
ben hertürlü yere şikayet edicem bu iğrenç ötesi aptalca davranışlar içeren şey'i(cumali ceber).
bu şey'in fragmanını izleyipte nasıl bu filme gider hala aklım almıyor. Ülkede bu kadar aptal var ise ben kendimi çok şanslı hissediyorum.
Yabancı ülkede ilk etapta harry potter beğenilmezken, sonradan beğenilirken; böyle aptalca hazırlanmış resmen izleyenleri aşşağılayan bir şey nasıl olmuşda onay verilip sinemaya taşınmış.
Şikayetciyim hakim.
afişinde bile kötü olduğu belli olan film.
desseler ki bu filmi sonuna kadar izlersen sana bir ferrari vereceğiz.
biraz düşünür öyle izlerim.
biraz düşünür öyle izlerim.
Filme arkadaş zoruyla gittim.Filmin 10 sahnesinin 15 inde sıçmak kelimesi geçiyor.Mimiklerim bile oynamadı şerefsizim.
sonra turk sinemasi neden gelişmiyor gelişmez tabii amina koyim.
kimse beğenmiyor ama gişe rekoru kıracak. aleyna tilki gibi film.
onu da kimse dinlemiyor ama 100 milyonu aştı.
onu da kimse dinlemiyor ama 100 milyonu aştı.
yeni bir recep ivedik vakasını geçtim fragman resmen beni izlemeye gelme diyor. ben kadar boş beleş bir film daha yok diyor.
sadece sıçma temalı fragmana göre yorumlarsak, recep ivedik bu çöpün yanında kültür bakanlığı destekli sanat filmi kalır. o derece.
yabancı ülkelerde yayınlansaydı şu an çoktann oscar sahibi olmuştu. her saniyesine ayrı kahkaha attığım filim. müthiş bir filim yahuu.
15 dakikada yüzümüzü bu kadar çirkinleştirebiliriz bi de saçma sapan hareketler. insanları güldürmek bu kadar kolay mı?
Başlık üzerine 3 dakikalık bir fragman izledim, 'göt''sıçmak' kelimelerinden ibaret bir videoydu gülmedim, bir acayip, adanalıymış.
Bir film karakteri.
Başlık üzerine 3 dakikalık bir fragman izledim, 'göt''sıçmak' kelimelerinden ibaret bir videoydu gülmedim, bir acayip, adanalıymış.
Bir film karakteri.
Türk sinemasının fıtıklarından birisi. Tamamen ticari amaçla yapılmış bir proje ve berbat.
takdire şayan oyunculuk performansıyla adeta bizleri büyüleyen genç bir yeteneğin oynadığı, insanları derin düşüncelere sevk eden bir başyapıt.
Eğer filmine giden ve gidecek olan tanıdıklarım olursa siktirsin gitsin muhattap olmasın benimle. Ciddiyim.
şahan gökbakar'la başlayan sürecin devamıdır. fazla şeyetmemek gerek. herkesin kendisine göre bir alıcısı var. muhtemelen en fazla liseliler izleyecek.
zahmet edip de bakmamıştım.
biraz önce fragmanı denk gelince izledim, inşallah sözlük haksızdır diye.
ama az bile demişsiniz.
bu millet böyle şeylere neden gülüyor?
samimi diyorum çok üzücü.
son not: evet yine eğitim.
biraz önce fragmanı denk gelince izledim, inşallah sözlük haksızdır diye.
ama az bile demişsiniz.
bu millet böyle şeylere neden gülüyor?
samimi diyorum çok üzücü.
son not: evet yine eğitim.
gelmis gecmis en komik film. comarlar begenmez.
çabucak, yaz bitmeden cumali ceber bodrumda ismiyle devam filmi çekilmelidir..
Tam bu karaktere benzeyen Elazığlı bir tanıdığım var. Fragmanı gördükten sonra selamı sabahı kestim amk. Öyle bir tiksinmişlik tahayyül edebilir misin?
Cumali ceber ne la????
Halil soyletmez'in birebir köksal babayi taklit ederek cumali ceber karakterini olusturmasidir. (bkz: köksal baba)
Boş zamanda bile izlenmeyecek bir film denemesi.
bu kanıya varmak için fragmana bakmak yeterli, tipleme rezalet karakter rezalet, oyunculuk rezalet.
bu kanıya varmak için fragmana bakmak yeterli, tipleme rezalet karakter rezalet, oyunculuk rezalet.
Sırf 1 puan yapıştırmak için imdb adlı siteye kayıt olmamı sağlamış film.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar