bugün
- diamond bosphorus denince akla gelenler37
- sözlüğün ne güzel kız yazarı8
- sözlüğün en yakışıklı erkek yazarı6
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz7
- yazarların ilk arabası7
- sözlüğün en güzel kızıyla erkeğinin kürt olması3
- fait bey saik bey asabiyanik biraderdir8
- ismet gürbüz'ün idam edilmesi5
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen29
- o değil de kafa koparan dede vardı ne oldu ona6
- ne kadar yaşlısın21
- sevgilim dediğin kisiyi satar mısın8
- 11 ekim 2026 beşiktaş kocaelispor maçı5
- filistin54
- macron adamdır14
- bir erkekten duyulabilecek en güzel söz3
- bu yazar sadece arkadaşlarından mesaj alıyor8
- usual bey başka bir biraderdir4
- üflüyo muyuz içimize mi çekiyoz memeleri7
- en sevdiğiniz seks pozisyonu nedir anketi5
- arkadaşlar naber ya11
- türklere karınız nasıl diye sormak8
- karton toplayan meric'in tekerlek fantezisi5
- ismetin tüm biraderleri3
- aile binasında yaşamak istemeyen kız3
- anasına sövdürmek için doğmuş insanlar7
- güçlü kadın2
- üç biradşörler5
- karton toplayan lpg li4
- eğer bir dizi veya film karakteri olsaydınız8
- renault 9 broadway vs murat 1313
- heath ledger joseph gordon levitt benzerliği2
- denize girmek5
- klavye delikanlısı3
- yapay zeka moderatörü2
- 11 ekim 20262
- husici misin tutsici mi4
- erbakan'in cumhurbaşkani adayı olma ihtimali3
- aile binasında yaşamak istemeyen gelin2
- 2026 uludağ sözlük analizi8
- anın görüntüsü24
- ten uyumu vs kafa uyumu11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması8
- kabir ziyareti6
- travestiye gitmek3
- arkadaşlar ne yesek9
- akp ve mhp oylarıyla reddedildi4
- fon kurdum para yatırır mısınız15
- silvermist'in mutfağına konuk olmak5
entry'ler (12578)
Selam, nabersiniz ya. Cok oldu buralara ugramayali. Ozledim beeeee
Sen hala yasiyon mu ya :D
Amerikada peynir, ekmek almak gibi bisey. 3 senede 5 araba degistirdim. Ciddiyim.
Bu entry’i yazanin muhtemelen issiz gucsuz bir sap olmasi. :D
Gormek istemiyorsaniz bakmayin olur biter.
31 cekmekten elleri nasir baglamis abazan beyani.
Daha once annenden baska kizin elini tuttun mu ki turk kizlari hede hodo diye saydiriyorsun. Ay host ulan!
Daha once annenden baska kizin elini tuttun mu ki turk kizlari hede hodo diye saydiriyorsun. Ay host ulan!
Eli seyinde gezen bireylerin ustunlugunden daha iyi oldugu kesin.
Zamaninda yapmistim. Of, keske bir daha yapsam. O eski genc, guzel ve deli dolu oldugum zamana geri donsem :(
Valla bi toprak atilmadigi kaldi ustume :(
Cok dogru.
Seks yapmayi gectim, cogu zaman tv karsisinda uyukluyoruz. Sonra paldir kuldur yataga geciyoruz. Seks meks filan yapicak enerjimi kaliyo.
Seks yapmayi gectim, cogu zaman tv karsisinda uyukluyoruz. Sonra paldir kuldur yataga geciyoruz. Seks meks filan yapicak enerjimi kaliyo.
Evlilik kadar sıkıcı birsey olamaz. Kafayi yemek uzereyim 7/24 beraberiz, ayni yerde calisiyoruz. Her hafta sonu alisveris, camasir, bulasik bilmemne. Somebody save me!!
Bayadir girmiyorum, girdigim anda ana sayfada gozume takilan basliga bak. Bez bebek nana falan ne ara turedi bunlar ahah. Cocuk parkina cevirmissiniz burayi. Neyse bi bakip cikicam rahatsiz olmayin.
su anki hissettigim duygu.
arkadaslar ruh halim bu aralar cok afedersiniz ama bok gibi. hicbir seyden zevk almiyorum amk. hayatta istedigim herseyi elde ettim galiba. boyle gidersem sigaraya alkole falan baslayacagim, ki ben agzina sigara surmemis bir insanim su yasima kadar.
arkadaslar ruh halim bu aralar cok afedersiniz ama bok gibi. hicbir seyden zevk almiyorum amk. hayatta istedigim herseyi elde ettim galiba. boyle gidersem sigaraya alkole falan baslayacagim, ki ben agzina sigara surmemis bir insanim su yasima kadar.
He tabi inceldigi yerden kopsun. Nerden bulucam ben boylesini bi daha. Artik baysin baymasin idare edicez bi sekilde. *
Hep ayni seyleri yapip, hep ayni yerlere gidip, hep ayni rutine bagli kalinmasidir. Arkadas tamam hersey iyi guzel hos ama neden bogulacak gibi oluyorum bazen ben ya? Hicbir problem yok. Bir dedigimi iki etmiyo. Para desen para, ev desen ev, araba desen araba var. Biz insanlar hakkaten nankoruz sanirim.
yeni kesfettim. sesi baya guzel. zalim'i cok iyi okuyor. ayrica pek bi minnos. *
allahi olmayan kisidir. zalim, senin allahin yok mu?
arkadaslar napiyorsunuz? saka maka ben evlendim ahaha. vay be, beni alan birileri ciktiysa hic uzulmeyin siz de bulursunuz bir tane *
milyonlarin bacisi ne siktigimin salaklari kac senedir ayni sikik sikik muhabbetler. sozlugun bitmesine sasmamali.
Selam gencler napiyorsunuz? Yine tayt giyen kizin amaci falan muhabbeti mi ? Ehehe