bugün
- türkiyede hiv pozitifli sayısındaki korkunç artış14
- memeyi emiyor muyuz üflüyor muyuz20
- büyük istanbul depremi16
- türkiye kara para gri listeden neden çıkamıyor16
- 9 aralık 2023 beşiktaş fenerbahçe maçı17
- güzel yaşlı granny9
- türk kahvesi15
- overclock yaparken eldeki bilgisayardan olmak8
- queen ravenna'ya uyuz bulaştırmak11
- yahudi soykırımı10
- hoşlanılan oğlanı kaçırıp çift olan gay erkek9
- hotchner from bau31
- gizemligizem111
- fakirler gece karnı acıkınca ne yapıyor sorunsalı18
- gozlerinmeyhanesi v618
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi27
- evlenilen erkeğin evde beyaz atletle gezmesi27
- sur tatil evleri gyo8
- saraca18
- gıda enflasyonunda dünya birincisi ülke10
- başıboş sokak köpekleri31
- özgür özel'in norveçli büyükelçi karşısında duruşu22
- mauro icardi16
- yaprak sarması8
- meme atılınca ortaya çıkan tipler8
- sözlük kızlarinin9
- asgari ücret25
- 8 aralık 2023 galatasaray adana demirspor maçı24
- gençlerin dinden uzaklaşması10
- pikardi8
- sonu tay ile biten erkek isimleri19
- sözlüğün emanet edildiği moderasyon ve yetkililer10
- gecenin sözü10
- üsteki yazarın nickinin düşündürdüğü16
- kızlar kaslı erkeğin dölünü yutmaktan haz alır mı15
- ups boobss nickli yazar13
- müzik insanı zinaya iter şeytan omuzlarına çıkar18
- cumaya gitmeyen yazarlar ifşa platformu13
- ince ruhlu erkek olmak19
- sur tatil evleri gyo halka arzı39
- kuresel ıkınma'nın bodyci sevgilisi11
- hitay sen nesin ya12
- kadınların her yeri piyasaya çevirmesi14
- insnlara sizde şeref haysiyet namus yok diyen arap8
- dusan tadic16
- hayatında somon ızgara yememiş kişi23
- bir erkeğin balım diye hitap etmesi14
- sahlep11
- yapa zeka çok fena geliyor23
- dar vajinalı bir kızı cowgirlde hop hop hoplatmak13

entry'ler (20978)
Amcamın bir lafı vardı bahçeye incir diken ile kocakarı siken iflah olmaz işi rast gitmez diye.
Benim için the driver dır. Love story ile bilinse de..
Oğlum kim sikliyor burayı da bu kadar reklam bütçesi verilmiş.. Hani lan bize ödeme iki maval da biz yazardık haberimiz olaydı..
Mavi gözlüler sinsi oluyor pek güvenmem açıkçası..
Şu an kullanılır durumda mı barda mı entegre edildi?
Birine vuran kimseyi vurma fikri aklına düştüğü ana lanet etmeye getirmeden bırakmayacak kanun ve ceza... Medeni bir ülke değiliz ne söylesem boş medeniyet için net bir göstergedir trafik kavgaları.. Başka parametrelere bakmaya gerek bile kalmaz bir ülke için fikir edinmek gerekir ise.
Kafalı olmaları..
Kadın olsam derdim göt sende de var sen denedin mi?
Saçma sapan tartışmalar ile enerji kaybeden bir Türkiye yaşadığımız sosyo ekonomik değişimi de gölgeliyor. Belki de saptırıyor. Büyük şehirlerde o denli demografik değişimler oluyor ki ne Atatürk ne vahdettin konusunda hiç bir aidiyet hassasiyet hissetmeyen ortadoğu kökenli insanlar şehirlerin yeni sahipleri olmuş durumda...onlar ev sahibi artık biz kiracı. Ne zamana kadar canları sıkılıp kovalayana kadar...
Yok arkadaşlar ötede hiçbir şey yok. iki kere genel anestezi oldum kestiler biçtiler biri iki biri beş saat sürdü o ara parantez kesinlikle yok.. Ne rüya ne bişey de yok öyle uykudaki gibi. Ölümün korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum bu yüzden ötede bekleyen biri bişey yok.. Bu dünyada sürdüğünüz cefa da yanınıza kar sefa da.. O kadar..
Sonuçta usa için de olsa satışı başlamış dolayısıyla soyut olmaktan çıkıp somut olmuş araba. Herkesin beğenmedim demesinin aksine eminim şu an Türkiye de olsa acayip piyasa yaptırır kullanan insana. Yeni Türkiye de ortalama maaşlı insan için hayal olsa bile yine aynı yeni türkiyede gaftiden üçkağıttan senin benim asla haberimiz olmasa da içeriden alınan tüyo lar ile beslenen fonların mudileri de bir hayli fazla olduğu için bayağı miktarda göreceğimizi düşünüyorum yollarda. Keşke imkan olsa da ben de alsam bunu sırf hususi kullanmak için toplanmış bmc tm140 almanın eşiğinden dönmüş adam olarak söylüyorum hususi ruhsatı çıkartıp iki yılda bir vizeye sokabilecek olsa idim çoktan almıştım da...
Ben sana babamdan örnek vereyim büyük banknot verme diye yalvarırmış mutemede kimse bozamıyor diye. Memurun cebindeki para piyasadaki pazarcıda çorapçıda falan olmadığı için cepte para olunca Beyoğlu na pavyona giderdim bi tek pavyoncu lar muktedir idi o parayı bozmaya derdi.. O Afganistan dan kötü dediğiniz ülkede çalışıcam elim ayağım tutuyor bir ilkokul diplomam da var dediğin herkese devlette akrabasız partisiz torpilsiz iş vardı millet salamı şimdiki gibi beş dilimlik pakette değil baton ile alıyor sucuğu yirmi otuz kangal tavana asıp kurutuyor balkona tenekeden ikiyüz litre varil koyup içini ağzına kadar mercimek makarna bulgur doldurabiliyor arsayı alıp üstüne evini yapabiliyor idi öyle müteahhide falan göt vermeden..
Feto zamanının gs si gibi şanslı tabi değil diyemez kimse..
Üniversite falan uğraşmayın bi karbüratör bi turbo temizliği bilseniz yeter.
Yetenekli ve anladığım kadarıyla işveli ki metin serezli yi Nisa dan kaptı. Duayen sanatçılar yalnız bunlar şimdikiler tırt.
Yüzde 253 dolar faizini bana vaad etmiyor ki arda için tek çare ak parti bana bir faydası yok herifler devletin her kurumuna paralel kablo çektikleri gibi yetmedi özel sektöre bile çektiler..
Çünkü güzeldi.
Evet vaktin birinde buralarda hastayım diye birden fazla kişiye ajitasyon yapan biri vardı ortaya çıkmıştı.
Mobilgaz marka otomatik çamaşır makinemiz vardı sene 75 76 da alınma geçenlerde attık beyni hidropnomatik idi elektronik devre namına içinde hiç bir şey yoktu.
Mobilgaz marka otomatik çamaşır makinemiz vardı sene 75 76 da alınma geçenlerde attık beyni hidropnomatik idi elektronik devre namına içinde hiç bir şey yoktu.