bugün
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu16
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması7
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- mercimek çorbası içen kadın14
- pankek mi pişi mi10
- sarımsak yiyen kız5
- uludağ sözlük size ne kattı24
- taşaklı erkek4
- zuhal olcay'a aşık olmak6
- hamarat kadın5
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- dinlenme tesisi soğuğu5
- pizza6
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak7
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- insanlarla göz teması kuramamak3
- artı oy yalakalığı5
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- s'i l v'e r m'i s t26
- sözlüğün en masum yazarları16
- güzel kızların erkenden uyuması4
- türkiye13
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- pandela 38
- sarapci koala43
- anadolu güzellemesi yapan tipler3
- arkadaşlar larissa kim12
- fusya semsiyeli yabanci26
- yemeğe bulyon koyan insan6
- belki kızdır diye artılamak3
- soslu adana kebap5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- mersin tantuni4
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- aşkım miele ve smeg istiyorum diyen kız4
- pum pum çorbası4
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- özür dilerim diyen gözü yaşlı güzel kız2
- nervio21
- hepiniz öleceksiniz4
- tırnak pide4
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
entry'ler (2138)
Cem adrianın kum gibi yorumu yıkabilir.
Tek bir insan olduğunu konserine giderek öğrendiğim adam. Grup adı gibiydi, herkese de rezil oldum.
görsel
görsel
görsel an.
Annelerin üstüne bir şey giy, ceket al, çorap giy gibi uyarıları. insan çocukken Ergenken serseri oluyor, kıyafetlerden bunalıyor falan ama bir yetişkinsen hasta olma ihtimalini def etmeyi biliyorsun, bir de yalnızsan üşeniyorsun nasıl bakacağım kendime diye. Yün hırka arıyorum kendime deli gibi evde giymek için. Demek oluyor ki anlamadığım ne varsa anlayacağım sıra sıra.
görsel zararsız hafif sakinleştirici uyku ilacı lazımdır ya da çayı macunu bir şeyi.
içindeki sulu kıyma harcının çiğ oluşundan adını alan borektir.
Mülakatı geçtim vuhuuu.
Üç ay önceydi.
Hayatta kalmak da bir başarıdır diyebilir miyiz?
Üç ay önceydi.
Hayatta kalmak da bir başarıdır diyebilir miyiz?
Artık 8000 lira.
Neredeyse 75 ilde berbat yapılan yemek. Ve malesef o illerde yaşayan insanlar bunu bilmiyor..
Hurma, pekmez falan filan bunları yicek olsam bunları yerim saçmalamayın.
Fındık ve çikolata işinizi görür.
Tarif: fındıkları kavur ve ince kabuklarını soy, fındık içlerini robotta krema halini alana kadar çek. Bitter çikolatayı benmaride erit. Bu iki bebeği karıştır. Kavanoza koy. başta çok akışkan oluyor sıcak diye. 1 saate filan kivami oturuyor.
Kakao oranı yüksek az şekerli ya da şekersiz bitter çikolata kullanırsanız daha sağlıklı olur tabi.
Ben yapıyorum. Tam buğday unundan lavaş yapıp dolapta saklıyorum, ara sıra bir parça lavaş isitip üzerine kendi yaptigim cikolatali fındık ezmesinden sürüyorum.
Kendime böyle iyi bakıyorsam çocuğum olduğunda unumu da kendim öğütürüm herhalde diye korkuyorum ahah.
Fındık ve çikolata işinizi görür.
Tarif: fındıkları kavur ve ince kabuklarını soy, fındık içlerini robotta krema halini alana kadar çek. Bitter çikolatayı benmaride erit. Bu iki bebeği karıştır. Kavanoza koy. başta çok akışkan oluyor sıcak diye. 1 saate filan kivami oturuyor.
Kakao oranı yüksek az şekerli ya da şekersiz bitter çikolata kullanırsanız daha sağlıklı olur tabi.
Ben yapıyorum. Tam buğday unundan lavaş yapıp dolapta saklıyorum, ara sıra bir parça lavaş isitip üzerine kendi yaptigim cikolatali fındık ezmesinden sürüyorum.
Kendime böyle iyi bakıyorsam çocuğum olduğunda unumu da kendim öğütürüm herhalde diye korkuyorum ahah.
Hava günlük güneşlik, çünkü adana..
Kar yağsa üzülürüm yani ekoloji bu kadar mı bozuldu diye.
20 yasimda kâr görmüştüm bi yerde.
Kar yağsa üzülürüm yani ekoloji bu kadar mı bozuldu diye.
20 yasimda kâr görmüştüm bi yerde.
görsel
Benim yaptığım tatlı malesef bitmez. Bi süre yapmayacağım der üç dört gün içerisinde bi daha yaparım.
Neyseki ara sıra glutensiz şekersiz tatli tarifleri deniyorum.
Benim yaptığım tatlı malesef bitmez. Bi süre yapmayacağım der üç dört gün içerisinde bi daha yaparım.
Neyseki ara sıra glutensiz şekersiz tatli tarifleri deniyorum.
topraktaki karınca yumurtaları sütü mayaladı.
Bir çok teoriden biri sadece, ilkini bilemeyiz belki ama her toplumun bir ilk yoğurdu olmuştur. A toplumu nohut ile mayaladı B toplumu karınca ile, ilk kim yoğurda yoğurt dediyse diğer toplumlara da o öğretti.
Bir çok teoriden biri sadece, ilkini bilemeyiz belki ama her toplumun bir ilk yoğurdu olmuştur. A toplumu nohut ile mayaladı B toplumu karınca ile, ilk kim yoğurda yoğurt dediyse diğer toplumlara da o öğretti.
Almanca.
Ritmik bir almanca konuşma dinlerken rap müzik dinliyor gibi hissediyorum.
Ve rap müzik seviyorum.
Ritmik bir almanca konuşma dinlerken rap müzik dinliyor gibi hissediyorum.
Ve rap müzik seviyorum.
(img:#2109137)
Su böreği peynirli olur. Diğerleri börektir.
Daha az hormon, zirai ilaç, daha az radyasyon olması ile doğru orantılı bir gerçektir.
Son 100 yılda türeyen hastalıklar ve nedenleri nelerdir, bunlardan uzun bir liste olur.
Son 100 yılda türeyen hastalıklar ve nedenleri nelerdir, bunlardan uzun bir liste olur.
Ispanyol kasabasında 4 afrikalı.
iç ısıtan cinsten bir film. Kasabanın insanları, evleri, kartpostalları andırıyor.
iç ısıtan cinsten bir film. Kasabanın insanları, evleri, kartpostalları andırıyor.