bugün
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler13
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek11
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü14
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- şort mevsiminin açılması9
- kadınınız mini etek giyebilir mi11
- yazarların özlediği şeyler11
- gecenin şiiri13
- gecenin şarkısı8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği24
- ellerim bos gonlum hos9
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz22
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak14
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- yunan halkına düşman değilim9
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam10
- evlenilecek adam modeli8

entry'ler (2138)
Cem adrianın kum gibi yorumu yıkabilir.
Tek bir insan olduğunu konserine giderek öğrendiğim adam. Grup adı gibiydi, herkese de rezil oldum.
görsel
görsel
görsel an.
Annelerin üstüne bir şey giy, ceket al, çorap giy gibi uyarıları. insan çocukken Ergenken serseri oluyor, kıyafetlerden bunalıyor falan ama bir yetişkinsen hasta olma ihtimalini def etmeyi biliyorsun, bir de yalnızsan üşeniyorsun nasıl bakacağım kendime diye. Yün hırka arıyorum kendime deli gibi evde giymek için. Demek oluyor ki anlamadığım ne varsa anlayacağım sıra sıra.
görsel zararsız hafif sakinleştirici uyku ilacı lazımdır ya da çayı macunu bir şeyi.
içindeki sulu kıyma harcının çiğ oluşundan adını alan borektir.
Mülakatı geçtim vuhuuu.
Üç ay önceydi.
Hayatta kalmak da bir başarıdır diyebilir miyiz?
Üç ay önceydi.
Hayatta kalmak da bir başarıdır diyebilir miyiz?
Artık 8000 lira.
Neredeyse 75 ilde berbat yapılan yemek. Ve malesef o illerde yaşayan insanlar bunu bilmiyor..
Hurma, pekmez falan filan bunları yicek olsam bunları yerim saçmalamayın.
Fındık ve çikolata işinizi görür.
Tarif: fındıkları kavur ve ince kabuklarını soy, fındık içlerini robotta krema halini alana kadar çek. Bitter çikolatayı benmaride erit. Bu iki bebeği karıştır. Kavanoza koy. başta çok akışkan oluyor sıcak diye. 1 saate filan kivami oturuyor.
Kakao oranı yüksek az şekerli ya da şekersiz bitter çikolata kullanırsanız daha sağlıklı olur tabi.
Ben yapıyorum. Tam buğday unundan lavaş yapıp dolapta saklıyorum, ara sıra bir parça lavaş isitip üzerine kendi yaptigim cikolatali fındık ezmesinden sürüyorum.
Kendime böyle iyi bakıyorsam çocuğum olduğunda unumu da kendim öğütürüm herhalde diye korkuyorum ahah.
Fındık ve çikolata işinizi görür.
Tarif: fındıkları kavur ve ince kabuklarını soy, fındık içlerini robotta krema halini alana kadar çek. Bitter çikolatayı benmaride erit. Bu iki bebeği karıştır. Kavanoza koy. başta çok akışkan oluyor sıcak diye. 1 saate filan kivami oturuyor.
Kakao oranı yüksek az şekerli ya da şekersiz bitter çikolata kullanırsanız daha sağlıklı olur tabi.
Ben yapıyorum. Tam buğday unundan lavaş yapıp dolapta saklıyorum, ara sıra bir parça lavaş isitip üzerine kendi yaptigim cikolatali fındık ezmesinden sürüyorum.
Kendime böyle iyi bakıyorsam çocuğum olduğunda unumu da kendim öğütürüm herhalde diye korkuyorum ahah.
Hava günlük güneşlik, çünkü adana..
Kar yağsa üzülürüm yani ekoloji bu kadar mı bozuldu diye.
20 yasimda kâr görmüştüm bi yerde.
Kar yağsa üzülürüm yani ekoloji bu kadar mı bozuldu diye.
20 yasimda kâr görmüştüm bi yerde.
görsel
Benim yaptığım tatlı malesef bitmez. Bi süre yapmayacağım der üç dört gün içerisinde bi daha yaparım.
Neyseki ara sıra glutensiz şekersiz tatli tarifleri deniyorum.
Benim yaptığım tatlı malesef bitmez. Bi süre yapmayacağım der üç dört gün içerisinde bi daha yaparım.
Neyseki ara sıra glutensiz şekersiz tatli tarifleri deniyorum.
topraktaki karınca yumurtaları sütü mayaladı.
Bir çok teoriden biri sadece, ilkini bilemeyiz belki ama her toplumun bir ilk yoğurdu olmuştur. A toplumu nohut ile mayaladı B toplumu karınca ile, ilk kim yoğurda yoğurt dediyse diğer toplumlara da o öğretti.
Bir çok teoriden biri sadece, ilkini bilemeyiz belki ama her toplumun bir ilk yoğurdu olmuştur. A toplumu nohut ile mayaladı B toplumu karınca ile, ilk kim yoğurda yoğurt dediyse diğer toplumlara da o öğretti.
Almanca.
Ritmik bir almanca konuşma dinlerken rap müzik dinliyor gibi hissediyorum.
Ve rap müzik seviyorum.
Ritmik bir almanca konuşma dinlerken rap müzik dinliyor gibi hissediyorum.
Ve rap müzik seviyorum.
(img:#2109137)
Su böreği peynirli olur. Diğerleri börektir.
Daha az hormon, zirai ilaç, daha az radyasyon olması ile doğru orantılı bir gerçektir.
Son 100 yılda türeyen hastalıklar ve nedenleri nelerdir, bunlardan uzun bir liste olur.
Son 100 yılda türeyen hastalıklar ve nedenleri nelerdir, bunlardan uzun bir liste olur.
Ispanyol kasabasında 4 afrikalı.
iç ısıtan cinsten bir film. Kasabanın insanları, evleri, kartpostalları andırıyor.
iç ısıtan cinsten bir film. Kasabanın insanları, evleri, kartpostalları andırıyor.