bugün
- kanadalı ünlüler8
- sabahları sevilen şeyler7
- iç sıkıntısı7
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı14
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- tecrübe edilen en korkunç şey7
- ana haber bülteni2
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- sabahları nefret edilen şeyler17
- beni kaybettin diyen erkek14
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması5
- felsefe mezunu öğretmen olmak4
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- mazotun litresi 101 lira35
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- ekşiye gidiyorum ben10
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- sadece filistin'i önemsemek15
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak3
- gocu38
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- iblis'in sesini duymak11
- g i l d e d l i l y27
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- israil11
- kürdü sevin10
- anın görüntüsü24
- arkadaşlar bakar mısınız16
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- yazarların fobileri20
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- sevilen hitap şekilleri3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- doktor kadın çöpçü erkek evliliği11
- 38 yaşında olup 20 liklere çıtır gözüyle bakmak14
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- petrol bulduk haberleri8
entry'ler (2138)
Cem adrianın kum gibi yorumu yıkabilir.
Tek bir insan olduğunu konserine giderek öğrendiğim adam. Grup adı gibiydi, herkese de rezil oldum.
görsel
görsel
görsel an.
Annelerin üstüne bir şey giy, ceket al, çorap giy gibi uyarıları. insan çocukken Ergenken serseri oluyor, kıyafetlerden bunalıyor falan ama bir yetişkinsen hasta olma ihtimalini def etmeyi biliyorsun, bir de yalnızsan üşeniyorsun nasıl bakacağım kendime diye. Yün hırka arıyorum kendime deli gibi evde giymek için. Demek oluyor ki anlamadığım ne varsa anlayacağım sıra sıra.
görsel zararsız hafif sakinleştirici uyku ilacı lazımdır ya da çayı macunu bir şeyi.
içindeki sulu kıyma harcının çiğ oluşundan adını alan borektir.
Mülakatı geçtim vuhuuu.
Üç ay önceydi.
Hayatta kalmak da bir başarıdır diyebilir miyiz?
Üç ay önceydi.
Hayatta kalmak da bir başarıdır diyebilir miyiz?
Artık 8000 lira.
Neredeyse 75 ilde berbat yapılan yemek. Ve malesef o illerde yaşayan insanlar bunu bilmiyor..
Hurma, pekmez falan filan bunları yicek olsam bunları yerim saçmalamayın.
Fındık ve çikolata işinizi görür.
Tarif: fındıkları kavur ve ince kabuklarını soy, fındık içlerini robotta krema halini alana kadar çek. Bitter çikolatayı benmaride erit. Bu iki bebeği karıştır. Kavanoza koy. başta çok akışkan oluyor sıcak diye. 1 saate filan kivami oturuyor.
Kakao oranı yüksek az şekerli ya da şekersiz bitter çikolata kullanırsanız daha sağlıklı olur tabi.
Ben yapıyorum. Tam buğday unundan lavaş yapıp dolapta saklıyorum, ara sıra bir parça lavaş isitip üzerine kendi yaptigim cikolatali fındık ezmesinden sürüyorum.
Kendime böyle iyi bakıyorsam çocuğum olduğunda unumu da kendim öğütürüm herhalde diye korkuyorum ahah.
Fındık ve çikolata işinizi görür.
Tarif: fındıkları kavur ve ince kabuklarını soy, fındık içlerini robotta krema halini alana kadar çek. Bitter çikolatayı benmaride erit. Bu iki bebeği karıştır. Kavanoza koy. başta çok akışkan oluyor sıcak diye. 1 saate filan kivami oturuyor.
Kakao oranı yüksek az şekerli ya da şekersiz bitter çikolata kullanırsanız daha sağlıklı olur tabi.
Ben yapıyorum. Tam buğday unundan lavaş yapıp dolapta saklıyorum, ara sıra bir parça lavaş isitip üzerine kendi yaptigim cikolatali fındık ezmesinden sürüyorum.
Kendime böyle iyi bakıyorsam çocuğum olduğunda unumu da kendim öğütürüm herhalde diye korkuyorum ahah.
Hava günlük güneşlik, çünkü adana..
Kar yağsa üzülürüm yani ekoloji bu kadar mı bozuldu diye.
20 yasimda kâr görmüştüm bi yerde.
Kar yağsa üzülürüm yani ekoloji bu kadar mı bozuldu diye.
20 yasimda kâr görmüştüm bi yerde.
görsel
Benim yaptığım tatlı malesef bitmez. Bi süre yapmayacağım der üç dört gün içerisinde bi daha yaparım.
Neyseki ara sıra glutensiz şekersiz tatli tarifleri deniyorum.
Benim yaptığım tatlı malesef bitmez. Bi süre yapmayacağım der üç dört gün içerisinde bi daha yaparım.
Neyseki ara sıra glutensiz şekersiz tatli tarifleri deniyorum.
topraktaki karınca yumurtaları sütü mayaladı.
Bir çok teoriden biri sadece, ilkini bilemeyiz belki ama her toplumun bir ilk yoğurdu olmuştur. A toplumu nohut ile mayaladı B toplumu karınca ile, ilk kim yoğurda yoğurt dediyse diğer toplumlara da o öğretti.
Bir çok teoriden biri sadece, ilkini bilemeyiz belki ama her toplumun bir ilk yoğurdu olmuştur. A toplumu nohut ile mayaladı B toplumu karınca ile, ilk kim yoğurda yoğurt dediyse diğer toplumlara da o öğretti.
Almanca.
Ritmik bir almanca konuşma dinlerken rap müzik dinliyor gibi hissediyorum.
Ve rap müzik seviyorum.
Ritmik bir almanca konuşma dinlerken rap müzik dinliyor gibi hissediyorum.
Ve rap müzik seviyorum.
(img:#2109137)
Su böreği peynirli olur. Diğerleri börektir.
Daha az hormon, zirai ilaç, daha az radyasyon olması ile doğru orantılı bir gerçektir.
Son 100 yılda türeyen hastalıklar ve nedenleri nelerdir, bunlardan uzun bir liste olur.
Son 100 yılda türeyen hastalıklar ve nedenleri nelerdir, bunlardan uzun bir liste olur.
Ispanyol kasabasında 4 afrikalı.
iç ısıtan cinsten bir film. Kasabanın insanları, evleri, kartpostalları andırıyor.
iç ısıtan cinsten bir film. Kasabanın insanları, evleri, kartpostalları andırıyor.