bugün
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi16
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler6
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler4
- anında dolan göz neyin belirtisidir4
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- hastalık havası7
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir4
- çin'e demokrasi gelsin9
- burna tuzlu su çekmek5
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- çok düşünmek neyin belirtisidir3
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması7
- yaran twitter iletileri3
- vajinanın iç sıcaklığı10
- gocu20
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak4
- sümük fetişi2
- geçmeyen mide bulantısı neyin belirtisidir3
- yazarların kendinde sevmediği şeyler2
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- kopya çekmenin etiği3
- truesuz sözlük5
- yazarların kombi dereceleri2
- silikon memenin patlaması10
- bastırılmış üzüntü4
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- duvardaki kafam kadar örümcek4
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fusya semsiyeli yabanci4
- fiziği güzel sözlük kızları48
- nervio23
- iyi dostlar biriktirdim7
- açmanın üzerinde açma yazması4
- kale3112'nin evinde yer yatağında kalmak2
- halil güneşli2
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- seni terkedeceğim2
- recep tayyip erdoğan27
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- bayram namazı çıkışı3
- 200 bin lira borç verir misiniz3
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- rüyada tekrar tekrar böcek görmek3
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- aşk karın doyurmaz diyen kız3
- kürt fıkraları6
entry'ler (104)
Şo şekil geyinir?
Baba 60larda değiliz? Ama BMW hala var
Hızır idi Yunus idi dersem 70s 80s buraya doluşur ve ben erkeklerlw seka yapmak istemem. Komiğiz diye bizi sikmesinler.
Nude var mı? Bakar mısınız bu kadar ahlaksız olmak isterseniz ben sizin yanınızdayım. Biji serok vagina!!!!
Burda seks veya çıplak foto varsa lütfen atın yoksa da meşgul etmeyin gottta catch em all pokemon.
Siz mal mısınız? Neyin özrünü kimden diliyorsunuz? Siz hatalı olsaydınız anlamanıza fırsat vermeden özür diletmeye çalışırlardı sizden. Yapmadığınız yanlışın sorumluluğunu almayın. Siz çocuk halinizi karşınıza alabilseydiniz bu kadar hoyrat davranmazdınız. Bazen işlemediğiniz şuçları üstünüze alıyorsunuz biliyorum. Ama bu gerçekliğin bir parçası değil.
Birini kırmadan iletişimi kesme sorunsalını aratıyorsanız muhtemelen siz duygusal yoksunluk şemasına sahip bir kaybedensiniz. Bu kafayla muhtemelen ordan kaçarsanız o sizi bir süre sonra kölesi yapacaktır. Siz bu kafayla giderseniz dizlerinizin üstünde döneceksiniz. O yüzden +- bir liste çıkarın fedakarlığı bırakıp bir düşünün o okmasa siz ne kaybederdiniz? Siz olmasanız o ne kaybederdi?
Kardeş siz 90 lar radyo praoğramı mısınız? Muhabb@ falan yazalımda konforlu hissedin
Oğlum bakımlı gibi olmamasını geçtim ama muz çorap giyen bir cinsi latifin ayak numarası 43'tür ve adet olduğunda eşimin boxerını giyiyordur. Ayak parmaklarının boğumlarında size saç nakli yapacak kılda vardır.?
How old ar yu sayın tilki?
Hülafa-i raşidin zamanında bitmiş uygulamadır. Arap coğrafyasında normal şartlarda her kabile 27 kg domates getirmek zorundaydı. Raşidiler hicri 249 da 13 kg domates ve 42 kg brokoli getirince bu birlik bozuldu ve Muaviye R. A. başa geçti. Muaviye R A. vegandı ve deve eti yemekten hoşlanmazdı. Kurban bayramında 3 bağ roka kurban etti. Hz Ali karşınına geçti ve bu deve dişidir dedi. Hz. Muaviye radiayallühü an hayır bu roka gaydir ve ben onu arkadaşlarımla beraber istismar ettim dedi. Sonra burası sıtarbaks değil burda israyil mamülü olmaz ya resullah dedi. Ve fakat bu deve dişidir ve bana sakso çekti eğer adamsan evlenmezsin dedi, Eee baba sadece sakso çekmiş bir girdi çıktı olmamış ben bunu alır deve kervanlarının başına geçerim. Hem bana ne geçmişinde ne yaptığından şuan baba sadıksa başka sorun yok dwmiş.
Burnuna gazeteyle vururken kakasını koklatın.
Burka? Arkadaşlar buralarda kadın yok. Eğer birbirimizi gazlarsak erkek erkeğe guinness rekorlar kitabına girecek en ucuz treni yapabiliriz?
Bkz. ( Doğu Ekspresi)
Bkz. ( Doğu Ekspresi)
Rüzi mahşerde cıscıbıldak yargılanacaksınız eğer kendine güvenen hanım kardeşlerimiz var ise ben onları ön mülakata alabilirim. Hem orda zorluk çekiyorum çekmezler.
Ortalık karıştı, düzen bozuldu yetiş ya muhammed, yetiş ya mohamed salah.
Ortalık karıştı, düzen bozuldu yetiş ya muhammed, yetiş ya mohamed salah.
Konserve haramdır!!! Resullullah diyor ki saç eken ve ektiren lanetlenmiştir. Burda asıl anlatılmak istenen tomatis konservesinin kesinlikle haram olduğudur.
Bkz. Alen Markaryan
Bkz. Alen Markaryan
Konya civarı pasif var mı?
Blowjob helal mi?
Kim ki bu yazara avret mahalinin göründüğü fotoğraf atar şüphesiz ki o kurtulanlardan olacaktır.
Hadisi Kutsi
Bkz(Kutsi-Doktorlar)
Hadisi Kutsi
Bkz(Kutsi-Doktorlar)
Karılarınızı dövün!!!
Kadınlar sizin tarlalarınızdır!!
Amk yerinde hep saçmalamışlar azcık kuran okuyup gelin ve saçmalamayı kesin Ayşe 47 yaşındaydı resullallahla evlendiğinde
Kadınlar sizin tarlalarınızdır!!
Amk yerinde hep saçmalamışlar azcık kuran okuyup gelin ve saçmalamayı kesin Ayşe 47 yaşındaydı resullallahla evlendiğinde
Allah yolunda cihad etmeye hazırlanan erkektir.