/386
behzat amirin şizofren olduğu boktan bi bölüm izliyoruz bu gece. o değilde hazal kaya nasıl kilo almış öyle. boyun, kollar göğüsler. ne kötü bir hale gelmiş.
81. bölümü ile izleyen herkesin amua komuştur. Behzat komiserin de dizinin son bölümünde bile ölmeyeceğini öğrenmiş olmaktan mutluluk duyduğumuz dizidir.
berna nın duba olduğu dizi. biraz kilo ver lan, yuuh.
Polislik mesleğiyle çoğu zaman bağdaşmayan illegal tutumlar içersinde olan, bazen saldırgan, bazen duygusal davranan çözümü zor karakter.
behzat amire de bu yakışırdı zaten:

--spoiler--
hayatta alacağın tek terfi; su, bira, viski..
--spoiler--
--spoiler--
behzat: ben uyuşturucu kullandım la!
hayalet: olur abi, ben de bulsam ben de kullanırım!
--spoiler--
Behzat amirin butun bilinc altini sicdigi bolum olmustur. kusura bakma behzat amirim bilincaltin fena isal olmus.
hazal kaya'nın yeni oynayacağı dizide sumo güreşçisini oynayacağını düşündürten dizi.

edit: imla değil.
Senaryo yazarı ercan mehmet erdem'e son bölüme itafen ne gibi bi kafalar yaşadığını sormak gerekli.
Behzatın geçmişi, geleceği ve şuanı ile yüzleştiği herşeyi netleştirdiği güzel bir bölümdü. Meğer bizim behzo kafa bir milyon değil on milyon geziyormuş da haberimiz yokmuş.
haziran ayında finali gerçekleşen , bir ankara polisiyesi tarzında bir filmdir. Ancak çeşitli kampanyalarla kapanmasını engellemeye çalışan hayranlardan oluşan bir dizidir. ~~http://imza.la/behzatcbitmesin.
bu bölümdeki bardaktan parmak izi alıp silaha yapıştırma olayıyla dexter'ın ilk sezonuna selam çakmış dizidir.
bugün max payne'i hatırlatmıştır.
kendimi machinist ya da shutter island izler gibi hissettiğim, türkler de senaryo yazabiliyormuş dediğim, erdal beşikçioğlu'na bir kez daha hayran olduğum bölümdü.
türk dizi tarihinin en iyi bölümlerinden bir tanesine 15.12.2012 tarihinde imza atmıştır.
81. bölümü ile fight club tadı veren dizi.

behzat amirim tyler durden olmuş, eylül ise marla Singer olmuş.

dizi giderek şizoya bağlıyor. sanırım finale yakın senaristler eteklerinde ki tüm taşları dökmeye başladılar.

kişisel olarak neredeyse tüm oyuncuları işlediler.

bir behzat' ın annesi birde ercüment çözer'in hayatı kaldı.

--spoiler--

dede behzat tesbihi ne zaman bıraktığını söylemedi.

terfi olayı ise güzeldi.

su-bira-viski

--spoiler--
son bölümüyle harikalar yaratmış dizi.

--spoiler--
geçmişle hesaplaşmak ancak bu akşamki bölümdeki kadar güzel betimlenir ve tasvir edilebilirdi.
terasta, behzat amirin bernanın kaderine razı olusuyla gözleri dolduran, eylül olayıyla şaşırtan ve yaşlılık - genclik sahnesiyle de bayragı tepeye diken bir bölüm oldu. emegi gecen herkesi tebrik ediyorum
--spoiler--
81. bölüm itibariyle kafa siken ancak bunu yaparken zevk vererek yapan dizi. amirimin bilinçaltı folloş olmuş zor çıktık içinden. bununla beraber senaristine de yönetmenine de büyük sevgi ve saygılar, adamlar yapıyor yahu. sayelerinde kafam allak bullak, ruhum hastalandı ama değişik bir hoşluktayım.*

--spoiler--

sen gelmeden çıkmamız lazım.

--spoiler--
dün gece "noluyo lan" bölümüyle ekranlarda olan dizi.
türkiye standartlarının üzerinde dizi yaptıklarına tamamen kanaat getirdim 81. bölümden sonra. fight club'da bile bu kadar beyin amcıklaması yaşamamıştık biz. behzat dede çok da iyi hoş güzel olmuş. velet halini pek sevmedim ama nedense.
bu dizi sırf seda bakan için izlenir.
81. Bölüm şahaneydi. Ayakta alkışladım.
#akbabanınevi, sonra bu bölüm. iyice psikolojik gerilime bağlamış dizi. ağzım açık izliyorum her hafta.
81.bölümüyle belki kafadaki sorulara cevap vermekten çok daha da fazla kafa karıştırmış, amiyane tabirle kafa sikmiş fakat aynı zamanda Türk televizyon standartlarına fazla olduğunu da kanırta kanırta kanıtlamış dizi.
Artık biraz da polisiye türünden psikolojik gerilime* bağladı, özgünlükte çığır açtı dönem itibariyle.
Senaryo, kurgu itibariyle bu derinliğe ulaşabilecek bir Türk yapımı olabilir mi gelecekte bilinmez fakat çıtayı fena halde yükseklere koymuştur bu dizi.
yazan, yapan, oynayan, ışık tutan vs emeği geçen herkesin emeğine sağlık.

--inceden spoiler--
Behzat'ın 81.bölüm itibariyle yaşadığı:
(bkz: bilinçaltına kaçırmak)
--inceden spoiler--
Berna 81. bölümde olmuş ufak bir dobi! hayır madem Hazal Kaya'yı tekrar Behzat Ç.'nin bir bölümünde oynatıcaksın ayrıca kız hali hazırda kilo almış ve ilk oynadığı halinden eser yok, ne diye o öldürüldükten sonra yerde yatan sahnesini koyuyosun da seyirciyi ''acaba yere düştükten sonra kilomu verdi durumuna mı sokmak istiyosun''?
© copyright 2005 - 2026