/636
aşk bir sudur iç iç kudur.
aşk bir vişne ye ye kişne.
aşk limona benzer. yemeyenin ağzı sulanır. yiyenin midesi bulanır.
çocukken böyle derdik hep gülerdik. kim bilirdi o zamanlar aşkın en saf duygu olduğunu!
çocukken kandığınız masal gibidir. gözünüz açılınca herkesi yedeğe alıp alıp eğlenirsiniz. adı üstünde yalandan oyun. *****
hep iki kişilik düşünmektir.
Bırakın lan bu ayakları!
Kaçınız, çırılçıplak bedenler karşısında yanlızca gözlerine baktınız?
Sorsalar, güya hepiniz aşıktınız..k.i
Sanırım hayatta mutlu sonla biten aşk yok.. zaten aşkın içinde acı, ayrılık, dram olmazsa o aşk olmuyor. çok boktan bişey.
Aşk; Karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla, Sersemin teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır.*
"Aşk kitapta olsa ne olurdu. Aşkı kitaplardan öğrenemezsin, satırlara sığmayacak kadar bal kahrıdır o, gel anlatayım sana aşkı. Önce yak kitapları. Aşk kelime değil ki deftere kaydedesin, aşk paragrafları talan eder. Aşkın kendisi başlı başına ucu gözükmeyen yoldur. Aşk çamuru nurlaştırandır. Unutma sen ruh denen nurun ile çamur denen bedenle buluşmasından doğdun."
erkeklerin sonunda zevk alacağım amacıyla katlandığı,
kadınların etrafa gösteriş olsun diye dayandığı , çıkar ilişkisini sarmalayan duygu.* *
hapşu.. saçmalığa alerjim varda.
sanki içinde biri yaşıyormuş gibi hareket etmek, evet bazen şizofren gibi kendi kendine konuşmaktır. çünkü aslında kendi kendine konuşmaz insan. başka kim bilebilir bir insanın içinde neler olduğunu, sevgiliden başka. kim bana onun benim içimde olmadığının garantisini verebilir. kimse onun ve benim içimi görmedi ki şu ana kadar. bizim birbirimizinkini gördüğümüzden başka. budur aşk işte; tek kişi yaşamaktır.
tahteravalli gibidir. bi taraftaki bütün gücünü verdikçe diğerinin bi yerleri kalkar.
aşk nedir biliyomusunuz?
aşk facede salak salak sende ekli olmasada onun profiline girip adına bakmaktır.
fake hesaplar açıp onunla konuşma çabasıdır.
yolda onu görünce umrunda değilmiş gibi yapıp içten içe acaba başka kızlarımı kesiyo diye düşünmektir.
sırf ona inat erkeklerle onun olduğu mekanlarda gezip kıskandırma çabasıdır.
sevgilin varmış gibi davranmaktır olmadık yere.
aslında ben seni hiç sevmedim derken içinde fırtınalar kopmasıdır.
ilk öpücüğünün hiç aklından çıkmamasıdır.
deli edecek kadar çok sevmektir.
her an aklında olmak değildir aşk, arada bir aklına gelince için sızlıyorsa eğer aşktır bu.
aşık olanlarla artık dalga geçememektir.
en gerizekalı aşk şarkısının bile anlamlı gelmesidir.
vizelere bütünlemelere çalışmak yerine adını farklı puntolarla sıralara kazımaktır.
saçma gibi durup çok anlamlı olan birşeydir aslında.. herkes kaldıramaz.

edit: aşktan anlamaz hıyarlar !!
aşksın sen cansın sen uykusuzluğum yorgunluğum hep bu yüzden...
Birkaç gündür adını koyamadığım eylem olsagerek.

Evet, üniversitenin ilk bilmem kaç gününde dikkatimi çeken bi' güzele gönlümü kaptırdım sanırım. Ama zor gözüküyor biraz, bakalım.

Güzel şeydir nihayetinde.
aşk denilen şey iki kişilik değil iki hisliktir. * *
(bkz: (#9899896))
bir sarılışı, bakışı, gülüşüyle dünyaların sizin olmasıdır.
huzurunda sarhoş olup, huzursuzluğunu affetmektir.
'başkası olsa..' diye başlanan cümleleri tamamlayamayıp kıyamadığınızı görmektir.
giysilerine bile imrenmektir kokusunu içine çekiyorlar her an diye.
acayip bir tutkuya ve özleme hapsolmaktır.
bir başkasını sevmesi fikrinin bile kalbinizi parçalamasıdır.
işin aslı duygularınızın kelimelerin sınırlarına takıldığını farketmektir yazarken. ve tüm bu cümlelerin yetersiz kaldığını görmektir.
boş kağıt vermektir.
insanları sevdiğinizi söylüyorsunuz! ama daha derine indiğinizde sevdiğinizin onlar olmadığını göreceksiniz. siz bu sevginin içinizde yarattığı duyguları seviyorsunuz. aşk da böyle birşey.
(bkz: aynı anda hapşırıp öksürüp osurmak)
"...aşk insanın sadece psikolojisini ve kimyasını değil; tarihini, müziğini, coğrafyasını, edebiyatını, fiziğini, beslenme çantasının içindekileri, hayat bilgisini de değiştiriyor..."
*
başlarda kalp pır pır. 1 sene geçer kanatlar hafifler. bitince gerizekalı, ahmak herif, budala kadın.....
aşk, kazananı olmayan iki kişilik bir tiyatrodur. aşkta kazanan yoktur daha çok kaybeden vardır.
sadece kadınların bildiği ve yaşadığıdır.
sadece kadınların bildiği ve yaşadığı bir şey olduğu içindir ki, iki günde iki yıl kadar yaşlandım bu şey yüzünden.

ya, sadece kadınlar biliyor ve yaşıyor ya, o şimdi sikine bile takmadan eğlenirken ben burada acı çekiyorum.

sadece kadınlar yaşıyor ve biliyor bunu!! erkekler bilemez!!

sadece kadınlar biliyor ve yaşıyor evet.

modernize edilmiş kaltaklığınızı sikeyim be.

cinsiyetçiliğinizi de ayrıca sikeyim.
© copyright 2005 - 2026