bugün

/636
yıllar sonra da olsa bana uğramış şey.

''gözlerin baktıkça büyülendiğim
gözlerin baktıkça aşka bulandığım''
duygularımızın en şukelası.
adına milyonlarca şiir, şarkı yazılmasına rağmen hiç biri gerçekten hissettirememiş olağan üstü bir şey. gerçekten aşık olduğunda anne, baba, kardeş, kanka ve geriye kalan kimse önemli değildir. artık sadece 'o' vardır. asla gurur tanımaz.

aşk; gururla düşman, sigarayla kardeştir.
Aşk sonu olmadığını bile bile sevmektir.Sesini duyduğunda her şeyi unutmaktır,gözlerine baktığında kaybolmaktır.Aşk beste yapmaktır,kimseyi önemsemeden yüksek sesle şarkılar söylemektir.Aşk her şeye rağmen yaşandığında çok güzel bir duygudur.
baş belası olan, hayattaki en saçma duygulardan birtanesi. *
bugüne kadar kimsenin tam analmıyla çözemediği büyük hatta çok büyük bir sorundur.
http://fizy.com/#s/16jpdi

tanrıya yakın olabilmektir bazen, vişne votka içip ağlamaktır, telefon açıp konuşamadan kapatmak, kendi kendine salak diyerek yollarda yürümektir. sağa sola bakıp onu aramaktır. yıllar sonra bile.
boşa vakit geçirmeyi seven insanların yaşadıklarıdır.
platonik olanı fazlasıyla sıkıntılı da olsa aşk aşktır, her haliyle güzeldir. insan aşık olduğunda anlar aşksız geçen günlerinin ziyan olduğunu.
,,,insan, ilk acizliğini hissettiği an'dır.
kurgusuz senaryo;nerede başlar ve nereye gider asla bilemezsin.
dünyadaki en yoğun duygu.
insanın içindeki aptala seslenmesidir.
duyuların tamamının odaklanabileceği tek yüksek arzudur aşık olan uyur uyuyansa rüyasına uyanır zaman kavramı da burda ortadan kalkar işte aşk burada insanı ayağında sallar uyutur kısaca anlamak için yaşamak gerekir.
acı çekmekten gocunduğum için aşk beni tokatlamaya devam ediyor.
aşk; iki kişinin tutkuyla dans etmesidir, an gelir ve tutku dolu enfes dans biter, sen piç gibi ortada kalırsın.
gerçekten olduğuna inanmadığım şey.. illüzyon gibi.
ulan yemin ediyorum şair yaptı bu beni...
ahhh...
mutlu olmak bunun yanında içinin kavrulması çoğu kez acı çekmektir.Psimist bir haldir.ama her şeye rağmen yaşanması önerilir.
üçüncü tekillere muhtaçtır.
Aşk... Gök kubbenin altındaki en gizemli kelimelerden biri... Bilinemeyen... Belki bilindikçe daha da bilinecek renkleri, desenleri ortaya çıkan... Tanımlanamayan... Belki binlerce kez tanımı yapilmiş olmasına rağmen tanımlanamayan... Aşk... Belki de bin bir başli bir ırmak, her birinin yolculuğu ayrı, ama hepsinin ulaşmak istediği deniz bir... diye anlatiyor değerli yazar Iskender pala.
http://tanrivarmi.blogspo...ler-ask-ve-cinsellik.html
divan edebiyatından....tabi bugünün türkçesiyle..

üç türlü aşk vardır..birincisi tanrıya duyulan ilahi aşk..ikincisi karşıcinse duyulan sahte aşk..üçüncüsü kendi cinsine duyduğun gerçek aşk..

eşcinsellerle ilgili aşağılayıcı ifadeler kullanan tüm heteroseksüeller içindir.
(belirtmekten nefret ediyorum ama heteroseksüelim.nefret ediyorum,çünkü sınıfsal ayrımları hiçbir platformda kabul etmiyorum.belirtiyorum,çünkü ne olursa olsun içimdeki feodali çıkarıp atamıyorum)
vakit kaybıdır.
her gün yine, yeniden tanımlanan...
© copyright 2005 - 2026