bugün
- zina yapanları en az 4 kişi görmeli14
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı22
- ecevit'in lise mezunu olması20
- iftarda tıka basa yeyip fakirin halinden anlamak16
- ekşi sözlük18
- sahurdayız uludağ sözlük35
- sadettin tantan11
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası23
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor23
- hadi herkes uyumaya8
- israil'deki protestoların arkasında abd var15
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun10
- camiler siyaset yapma yeri değildir14
- doğu perinçek15
- muharrem ince40
- hz muhammed10
- kılıçdarla mı inceyle mi kavgaya gidilir sorunsalı9
- konyalı olmak9
- erdoğan'ın diploması yok29
- katil civciv8
- israil de başlayan gezi olayları23
- evli çiftlerin birbirlerine geri zekalı deme eşiği13
- sabah çorba içmek8
- kızların herkesi beni sikmek istiyor sendromu15
- anın görüntüsü25
- bütün eski akplilerin muharrem inceci olması11
- tayyibe merve çakar18
- hdp gelsin yeter ki rte gitsin10
- 4 saatlik uykunun bir insana yettiği gerçeği8
- boğazı düğümleyen film'ya da dizi sahnesi11
- en büyük sanatçısı fazıl say olan ülkede yaşamak11
- sol frameyi canlandırıyoruz kampanyası8
- allah çelişkili kitap gönderir mi13
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması15
- 27 mart 2023 kemal kılıçdaroğlu'nun sana söz klibi10
- chp lilere büyük müjde demokratik özerklik geliyor19
- fatih erbakan'ın ilginç açıklaması26
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir22
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin18
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim78
- kızların hoşlanma belirtileri27
- adam kazandı diyerek konuyu kapatan tip11
- 20138
- kafir yazarlar11
- sözlük yazarlarının aylık telefon faturaları8
- en güçlü müslüman ülke11
- sözlük erkekleri toplatılsın kampanyası9
- sinan oğan50
- bir baltaya sap olamadim11
- akp'nin kızılelma sı vs chp'nin çeşme açılışı19

entry'ler (382)
ne türk kızları gider rus kızları gelir ne de türk erkekleri gider italyan erkekleri gelir. boşuna yorulmayın. *
sabredin.
bugüne kadar çok severek izlediğim yapım. ama bugün biraz baktım ve bir daha asla ve asla izlememe kararı aldım. yaprak dökümünü ti ye almış aklı sıra. yaprak dökümünü bugüne kadar 1 kere bile izlemiş değilim. ama sinirlerimi bozdu. gerek tecavüzü, gerek babanın kalp krizi geçirmesini, gerek çaresizliği hep cinsellikle birleştirip komedi yapmışlar akıllları sıra. toplumumuzun ne kadar seviyesizleştiğinin bi kanıtıydı neredeyse. üzülüyorum. yazık çok yazık ..
muhtemelen show'da acun, kanal d'de beyaz ya da okan, star'da zuhal topal, atv'de esra olur. hepside birbirinden seviyesizleşir. bunlar çıkmasada kim çıkarsa çıksın reyting için off türk televizyonları işte açın house izleyin yaa.
tabisi son zamanların favori şarkısı
mıstık ceceli ' den eksiiik.
mıstık ceceli ' den eksiiik.
johnny depp'in yine müthiş oyunculuğuyla rekor kırdıracağı film. bayılıyorum bu adama ! hele filmdeki o hep sarhoş hali yok mu ayy yirim yiriimm .
hepsi çok yakışıklı lan bunların. valla bak. böyle gögüsleri tertemiz kılsız kılsız, atletik, bebe suratlı, dişlerini düzenli olarak fırçalayan, vücudundaki bütün kıllardan arınmıışş, böyyleeee ısırmalık hepsii !
gerçek ateistse eğer kuyruğunu acıtacak kimse yoktur.
kaç pardon koç..
tek ama tek isteğim mourinho nun göt olması. sübhaneke dinimiz amin. * haydi barca haydi barca haydiii mourinho ya koyma zamanı şimdiiii.
ikisinide imkanınız varsa izleyin. türk futbolunun godo$luğunu ve dünya futbolunun nerelerde olduğunu, barcelona ve realin şiir gibi futbolunu ve bjk, gs yın acizliğini göreceksiniz. ne olursa olsun barca real maçı zevkli olacaktır gol olmasa bile hiç bitmesin diye dua edilecektir dünyada 700 milyon insan izleyecekmiş *. peki ya bizim derbimiz. ouff utanıyorum yeaa.
en sevdiğim özelliği teması. valla lan beslenir ki bu temasına bayılıyorum herşey fıratın ağazından. *
sırf başroldeki erkeklerin adonis ve göğüs kasları için bile izlenebilir. içi geçmiş türklerden sıkılanlara tavsiyem açın ya bunu izleyin yada paul walkerin bi filmini.
bütün türkiye atamızın olduğuna göre bayaa bi 'mal'ı var. her geçen günde çoğalıyor.
bugün arkadaşlarla takılıoduk. ekibede yeni bi kız gelmiş böyle saf gibi görünen ama uyanık, ukala gibi görünen efendi, ağırbaşlı görünen ortam kızı çirkin görünen çirkin. neyse efendim ben yine her zamanki munzurluklarımı yapıyorum felan neyse en son taş küçük taşları atmaya başladım bizimkilerin üstüne o nursuz kız aynen şöyle dedi;
-o taş bana gelirse seni döverim.
bütün tırsmışlığımla bıraktım taşları. neyse arkadaşımın birinin sırtını çimdikliyodum. nursuz çimdiklerdiğim arkadaşa dediki ;
-dön bitane çak şuna.
neyse onuda bıraktım. sonra biri beni sinirlendirdi lan bende o nursuza dönüp;
-böyle yanında kesici delici bi alet var mı ?, dedim. bi dk dedi çantayı karıştırdı sonrabitane bıçak çıkardı harbi bıçak ama lan. anaaam altıma sıçtım resmen açıp bana uzattı. ben dayanamadım artık;
-nası bişiysin lan sen ?,dedim.
aynen şöyle dedi;
-ben 18 yaş ve üzeri şiddet korku olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar...
koptum ama lan.asdfghjklş. *
-o taş bana gelirse seni döverim.
bütün tırsmışlığımla bıraktım taşları. neyse arkadaşımın birinin sırtını çimdikliyodum. nursuz çimdiklerdiğim arkadaşa dediki ;
-dön bitane çak şuna.
neyse onuda bıraktım. sonra biri beni sinirlendirdi lan bende o nursuza dönüp;
-böyle yanında kesici delici bi alet var mı ?, dedim. bi dk dedi çantayı karıştırdı sonrabitane bıçak çıkardı harbi bıçak ama lan. anaaam altıma sıçtım resmen açıp bana uzattı. ben dayanamadım artık;
-nası bişiysin lan sen ?,dedim.
aynen şöyle dedi;
-ben 18 yaş ve üzeri şiddet korku olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar...
koptum ama lan.asdfghjklş. *
saçı kıvırcıksa sürekli düzleştirmenin verdiği şekilsizlik de katılınca bonus reklamlarında peruksuz oynamaya adaydır.
.kacalo mıtpay ayev
.admırazay ik moyilibaşunok netsret neb