bugün
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- eski sevgilinin aylar sonra yazması13
- beni kaybettin diyen erkek8
- ekşiye gidiyorum ben9
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- ona bir şarkı gönder4
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- henüz hazır değilim3
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek3
- iblis'in sesini duymak11
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- sevgilinin garanti kapsamı dışında kalması4
- sen bakarken soyunamıyorum2
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- gocu38
- mazotun litresi 101 lira36
- evlenmeden önce kızı tazyikli suyla yıkamak2
- 28 bine çalışmak8
- 2019 da doğmak nedir3
- yeni sevgiliye kasko yaptırmak3
- allah6
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- açık oyla başlayan ilişkiyi nikahla taçlandırmak6
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- kürdü sevin10
- bir sözlük erkeğini annesinden istemek2
- sadece filistin'i önemsemek13
- öğretmenler odasında özgür irade tartışması4
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı9
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa5
- sözlüğün en yakışıklı naruto dayısı kim3
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- olayları toz bulutandan anlatmaya başlayan kadın2
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar7
- anın görüntüsü26
- israil11
- emma watson hala güzelmi2
- nervio hamferdinin izmire gelmesi7
- oswald cobblepot2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- petrol bulduk haberleri8
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
her izlediğimde içime hüzün doldurdu. izledikçe hayal kırıklığını, gözyaşını resmen hissettiriyor, şırınga ile veriyor sanki..gözlerim dolacak gibi oluyor.
veda ettiğinde diziyi bitirenlere hayır duası edilecek gidiştir. bir bunun bitişini bekliyordum ve bittiğine çok sevindim bir de ibo show un..
aşkı memnu,Bihter memnun
ilk yayınladığı sıralarda memnu kelimesini herkese sormuş(yasak olduğunu tabi ki biliyorum efenim ;benim derdim Efkarı Umumiyenin fikrini almak)pek çok kişinin memnun kelimesinin telaffuzunun çağrışımından dolayı memnun mu acaba cevabını verdiği dizi...
Sonra yasak anlamına geldiğini kitabın ve dizinin ilk bölümlerinde' elmanın 'avuç içinde sembol olarak kullanıldığını söylemeyi görev edirttiren dizi...
ilk yayınladığı sıralarda memnu kelimesini herkese sormuş(yasak olduğunu tabi ki biliyorum efenim ;benim derdim Efkarı Umumiyenin fikrini almak)pek çok kişinin memnun kelimesinin telaffuzunun çağrışımından dolayı memnun mu acaba cevabını verdiği dizi...
Sonra yasak anlamına geldiğini kitabın ve dizinin ilk bölümlerinde' elmanın 'avuç içinde sembol olarak kullanıldığını söylemeyi görev edirttiren dizi...
(bkz: cumshot)
bihter'in cenaze çekimleri yapılmış zincirlikuyuda,sadece annesi ve peyker varmış,ben onların yalancısıyım.
vuslata bir gün kaldı.
servet-i fünun edebiyatının en güzide yazarlarından birisini hardcore yazarı olarak gösteren dizinin vedasıdır. velhasıl halit ziya uşaklıgil'in kemiklerini titremekten kurtaracaktırlar.
(bkz: aşk ı memnu yeter)
(bkz: aşk ı memnu elveda) sonsuza kadar..
sonunda bitiyorda kurtuluyoruz dediğim bir dizi yeter sıkmıştı her yerde onlar.
gene canlı yayınlanacak finaldir. bindirbir gece filmi de böyle olmuştu.
beni niye eksiliyon? beni mi bindim şehrazat'a?
beni niye eksiliyon? beni mi bindim şehrazat'a?
3 boyutlu yayınlanmasını tavsiye ettiğim bölümdür.
Bihterin altın vuruş yapacağı dizidir.
(bkz: cehennemi boylamak)
(bkz: cehennemi boylamak)
sürekli eski repliklerle boş ev gösterip bi buçuk dakka da insanı buhranlara sürükleyen tanıtımın sahibi bölümdür, ulan bir değişik replik koyun hayır kendimden korkuyorum sapık gibi şu şu bölümün repliğiydi filan diyorum sahne gözümde canlanıyor, ayrıca yarını iple çekiyoruz. ay çok helecanlıyım
tüm ailecek family incent taboo yapılacak bölüm. artık nihal'in üstünde kim olur bilemem.
aşk-ı memnun'nun terbiyesizleşti diye mal varlığımdan çıkmasıdır.
final değil veda bölümüdür. gerçi ikisi de aynı kapıya çıkar ama bütün dizilerin son bölümünde sağ üst köşede final yazmasından bile bir fark yaratma çabası içine girmişler.
(bkz: esas sikiş kopuyor)
beni derin bunalımlara sokmuş daha da çıkaramamış vedadır. şimdi bundan 2-3 sene önce falan lisede edebiyat kitabında aşk-ı memnu dan bi parça vardı. kitaptan bi parça alılar da koyarlar ya edebiyat kitaplarına okuma şeysi diye heh onlardan işte. sınıfta sesli okunduğunda arkadaşa ''kızım bunun filmini veya dizisini çekseler var yaa off acayip tutar ha entrikalara bak ortalık 56'' demiştim. edebiyat yazılılarında kitap karakterleri de sorulduğu için sıraya matmazel kalp adnan kalp bihter kalp behlül kalp nihal kalp beşir kalp cemile kalp yazıyoduk karıştırmayalım diye. çok içli dışlı olmuştuk aşk-ı memnuyla.
dediğimin yazı aşk-ı memnu dizisinin fragmanları dönmeye başladı televizyonda. gözlerim dolu dolu olmuştu, dediğim şey olmuştu çünkü. mutluydum, kendimlen gurur duymuştum ve kendimi seviyordum.
bugün finali yapılacak olan dizidir.
dediğimin yazı aşk-ı memnu dizisinin fragmanları dönmeye başladı televizyonda. gözlerim dolu dolu olmuştu, dediğim şey olmuştu çünkü. mutluydum, kendimlen gurur duymuştum ve kendimi seviyordum.
bugün finali yapılacak olan dizidir.
çanak çömleğin patlayacağı bölümdür. iki sene sonunda adnan bey nihayet o çok güvendiği oğlum dediği behlül'ün biricik nımıslı geçinen karısını hop hop hoplattığını zıp zıp zıplattığını öğrenektir. ama kimden öğrenecek ? nasıl öğrenecek ? soruların yanıtları bu akşam kanal d'de 21.00'da.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar