bugün
- kürtler eşcinseller solcular ve afyonlular5
- sözlüğün en sevilen yazarı29
- 2027 sözlük kuralları5
- kadınlar yüzünden sözlüğün bu halde olması10
- yazın bitiyor olması4
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- apo idam edilmeli12
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- ateistlerin yaşama amacı24
- teröriste sövmek artık yasak23
- hemcinsinde çekici bulduğun detaylar3
- bu saate uyumayan yazarların amacı2
- sözlükle ilgili endişeler6
- kıskanılan nickler4
- zall'ın en başından beri yapay zeka olması3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon11
- trafikte sinirlenip bağırmak3
- din tartışmanın gereksiz olması3
- yeter ulan artık19
- velvet17
- sözlüğe küsmek15
- gta 65
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı6
- sosyalizm'in en büyük handikapı3
- öfke6
- an itibariyle sözlükte cinlerin dolaşması3
- fenerbahçe vs galatasaray19
- kadınlar yüzünden dünyanın bu halde olması3
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan4
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri8
- bir kızın kucağınıza oturması6
- gayler5
- saraca'nın şeklinin ve tipinin değişmesi7
- sözlüğün siyasallaşması4
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler11
- fenerbahçe25
- sarapci koala54
- ne ister diye düşünüp kadına yaranmaya çalışmak2
- tarihin en kötü lyonu14
- trabzonspor10
- karşı cinste çekici gelen şeyler2
- yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar2
- kafayı kurtarmak3
- geceye bir şiir bırak6
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- ingilizler3
- hoşlanılan kızın kucağına oturmak4
- gelin itiraf edelim2
başkent.
her sene istisnasız "ankara'ya öyle yakışırdı ki kar" yazmayanın başına bir şey geliyor galiba.
her sene istisnasız "ankara'ya öyle yakışırdı ki kar" yazmayanın başına bir şey geliyor galiba.
şu an yüksek bölümlerine yoğun kar yağan güzide ilimiz.
Şuan yağmuruyla bizi ıslatan bir an önce karın yağmasını istediğim güzel memleketim.
"şimdi ve sonra, ne zaman Ankara'ya kar yağsa elim, gönlüm, çocukluğum buz tutar."
Zamanında beytepe de okumuş biri olarak ankara yı iyi bilirim. Rüzgarı soğuk soğuk çarpar adamın suratına valla. Hele beytepe ninki aman aman.
kar yağdığını duyunca şuanda özlem duyduğum, şuanda kocatepe kahve evinde kahvemi yudumlarken dışarıyı seyretme hayalini kurduğum çocukluğumun geçtiği şehir.
an itibariyle sulu karı görmüş şehir. akşama doğruda karı görür bizde rahatlarız.
istanbulda otururken asla gitmem yerleşmem dediğim yer . Büyük konuşmayacaksın.
soğuğu vurdumu tam vurur.
sivasın soğuğu askerde görüldükten sonra havaalanında iç hatlar çıkışında asfaltı bile öpülen şehir.
ben bu soğuğa razıyım arkadaş. hem ne hoş o soğukta biz kızılaydan tunalıya falan yürürdük çok da güzel olurdu hafif çakırken.
ben bu soğuğa razıyım arkadaş. hem ne hoş o soğukta biz kızılaydan tunalıya falan yürürdük çok da güzel olurdu hafif çakırken.
başkentimiz olan şehir. türkiyemdeki tek sevmediğim şehir diyebilirim. ısınamıyorum abi elimde değil. insanları ayrı alem zaten. neyseki yolum oraya hiç düşmüyor.*
yine ellerimizin kulaklarımızın soğuktan çatlayacak gibi olduğu sonra da uyuşmaktan çeşitli küfürlere maruz kalmış şehir. bu nasıl bir kuru ayazdır böyle.
Bugun golbasinda bizleri sogugunun mogana yansimasiyla buyuleyen, egodan indikten sonra kulaklarimizin dusmesine neden olacak kadar soguk olan guzel sehir.
dondurmaya başlamış olan gri şehir.
"aşaaaları" soğuk, "yokarları"nda hayat olmayan şehir.
(bkz: 4 aralık 2013 ankara soğuğu)
her gün yaptığım gibi bu günde evden çıktım ve yaklaşık 15 dakika durağa yürüdüm. sabahın yedi buçuğu. sanki ilk 1 dakikadan sonra birleri kulağımı kerpetenler ile aynı anda sıkıyor, suratıma iğne batırıyordu. ellerimi yemin ederim hissetmedim sanki biri çekiçle vursa cam gibi kırılacak o kadar kötü bir soğuk vardı. birde eskişehir yolunda otobüs bekleyince geçen arabaların rüzgarı zaten yeterince ızdıraplı olan rüzgara eklenince adeta kasap gibi kesti. bu arada hava sabah -7 idi. bir dükkanın tabelasında gördüm.
nefes alırken burnumu acıtan, burnum düştü herhalde diye düşündüren soğuk şehir. daha doğrusu buzzz gibi şehir.
Güzeldir, hoştur da bide şu soğugu olmasa tadından yenmez.
20 küsür senedir bu şehirde yaşamaktayım. ilk defa bu kadar ayaz gördüm sabah sabah.
gömlek, süveter, hırka, palto.. bunlara rağmen donuyorum. tamam senin ayazını seviyoruz ama bu ne yavrum ya. ayıptır vallahi ayıp.
Havada güneş varken çükünüzün bir anda donmasına yol açan şehir. Bu nasıl bi Ayaz diye insan düşünüyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar