bugün

entry'ler (1670)

okan buruk

Sürekli gülüyor olması aşırı sinir bozucu olan TD. Ama onun dışında teknik ve taktik bir durumu var mı inanın karar veremediğim adam.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Senden de bir *** olacak gibi değil benden duymuş olma.

ankara'ya gitme sebepleri

Lütfen bir sebebiniz olmasın ve gelmeyin, nüfusu arttırıp trafiğe sebep oluyorsunuz bıktık.

gecenin şiiri

Ne fırtınalar koptu benim hayat dallarımdan
Hiç birinde vazgeçmedim umutlarımdan
içimde kıyametler kopsa da ben baharıyım yarınlarımın
Çiçek açarım her kışın ardından…
N.Hikmet

mirkelam

Meşhur Koşan adam. Bugün dilime dolanan “tavla” şarkısı vesilesiyle tam bugün bu başlığın hortlaması beni mutlu etmiştir.

gecenin şarkısı

https://youtu.be/yJnkaI7UHYo?si=1xCgkp5gG0qfsnPu

erkeğin orospusu

inanın bu tabirde bahsedilen erkeğin yatıp kalkması, kaç kişiyle yatıp kalktığı da değil… erkeğin biraz adamlık taşıması. Neyse sabah sabah Seda Sayan olmayalımssjjsjs.

yazarlar bugün hayattan neler öğrendi

Bana lazımken adaletli adil davranmayanlar bugün kendilerine lazım olunca adalet arayıp adil davranmamı beklediler. Peki ben ne yaptım? swh yani bugün öğrendim ki keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

yazarların yaşadığı paranormal olaylar

Bir ara sevildiğimi sandım sayın yazar sayılır mı?

tyrion lannister

Kusura bakılmasın da got evrenindeki en şerefli ve en akıllı kişidir. Minnoş cücemizin hakkını da yedirecek değiliz. swh

erkeklerden ilgi görmek isteyen kadın

Erkeklerin bir b.k olmadığını görünce hayal kırıklığına uğrayacak kadındır. Mesele geçicilik değil kalıcılık.

atv'yi açın

Eskiden bir format falan vardı o da kayıp… Müge anlı’ya çıksak onu da bulur mu?

almancılar

insanı BMW’den tiksindirirler ama ben zaten sevmiyorum ağam param yetmiyor.

sözlük yazarlarının itirafları

Özlüyorum. Dönüp bakmam geriye aslında ama çok özlüyorum vazgeçtiklerimi eski hayatımı unuttum sanarken unutamadıklarımı. Hele hele ne uğruna feda ettiğimi görünce… bir de en yakınımı aniden küs kaybettim onun acısı hala içimde her gün her an diyebilirim öldü haberini yaşıyorum algımı kaybettim küs gittiği için her gün kafamda binlerce konuşma senaryosu yazıyorum ama olmuyor o da geri gelmeyecek ama bekle abla ben geleceğim.

dayı kızının taş gibi olması

Troll olayım derken şey olan yazarın açtığı başlık evet şeyyyyy olan yazar. Tedavi olsun bence.

gelinlik söz kına düğüne gerek yok diyen kız

Yalandan kim ölmüş kızı. Bir ömür başına kakılacak olaylar.

gece gece yine sikko başlıklar açılması

Körler sağırlar birbirini ağırlar konseptli sözlüğe hoş geldik.

dul kadınların kolay vermesi

Hayatında bir kadınla bile olmamış osbirci söylemi vah vah.

kocanızla taylanda gider misiniz

Ben kocamla s.çmaya gitmem insanlar kıta değiştiriyor hayret.

yazarların ihtiyacı olan şey

Beni şu anlık bile olsa anlayan ve destek olan birisi.
© copyright 2005 - 2026