bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- kadınların zeka seviyesi3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- reha muhtar25
- aquila bicipite8
- koca2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- geceye bir söz bırak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kel erkek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kemal kılıçdaroğlu35
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- elit olmak için gerekenler13
- ona bir şey söyle16
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gocu26
- bizim delilere bakayım4
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
anlatılmaz yaşanır, kendine has kişilik. uyuz görünür ama perdelerini indirince kedi gibi bir kişiliktir.* uludağ üniversitesi nin bana tanıttığı değerlerden..
benden de uzun boylu okuldaşım arkadaşım vs... *
güzel insan.. şeker insan.. uzun insan.. alkolik insan.. tost sever insan.. klint iistvuud cu insan.. leon hastası insan.. beşiktaşlı insan.. beni hasta eden insan.. tavla oynamayı benden öğrenmiş insan.. maliyeci insan.. tekilacı insan.. kardeş insan.. yavşak insan.. ankaralı insan.. neşet ertaş babacı insan.. sesi bok gibi olan insan.. hep yanımda olan insan.. hep yanımda olacak insan.. çizgi roman hastası insan.. umut sarıkaya insan.. cici insan.. bal insan.. esmer insan.. halı sahalar fatihi insan.. hava toplarında etkili insan.. dost insan.. güzel insan.. * * *
güzel insan.
ısrarla bana ahmet muhip dranas'ı çağrıştıran yazar. halbuki ne alaka dimi !
beni kaleye gecirmeyin size 2 bira dedikten sonra kendi rizasiyla kaleye gecip takimini maglubiyete ta$iyan kale korkulugu. son gol hafizalara kazinmi$..
(bkz: hayrettin demirbaş)
"sen hiç halı saha maçından sonra yatağa kapanıp ağladın mı?" cümlesinin sahibi..
2007 yılının ilk çeyreğinde 611 milyon dolar, ikinci çeyreğinde ise 600 milyon dolar zarara uğramış şirket. artık son umutları barselona'da geliştirilen 4x2.0 quad işlemciye kaldı.
amd triathlon çift çekirdek işlemci ile bilgisayarda çalışmak zevktir, sorunsuzluktur.
ürettiği işlemciler en az sorun oranıyla overclock yapılabilen firma.
ucuz mal alacak kadar zengin değilimsözünü benim için 2002'den beri yalanlayan firma. fakirin ve öğrencinin dostu.zor günlerinde destek olmamız gereken firma, zira piyasa intel'e kalırsa vay halimize.
dört çekirdekli işlemci üretip intel'e güzel cevap vermiş firma. bir ara bir dergide 7.8 ghz işlemcisini görmüştüm. (bkz: oha)
http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=3268
http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=3268
(bkz: amd turion 64x2)
intelin eline havada karada veren/verecek olan işlemci markası.
(bkz: amg)
kast, niyet bilerek. örnek: amden = bilerek.
Tarihi en büyük rakibi INTEL kadar eski olan , 2000 li yıllarda '' aa bu işlemci yanıyor'' deyimini dilimize sokan , bu durumdan çok iyi tecrübeler edinip sonrada 2003 yılında amd 64 işlemcilerini çıkararak intele ecel terleri döktürüp ilk defa onun elinden performans 1.ciliğini almış ve bu 1.liği 2006 yılının 4.cü çeyreğinde intele tekrar geri vermiş olan çip üreten firma
1 seneden uzun bir süre önce ati ile evlenmiş ve genelde amd-ati ci olan fanatiklerin gönlünü feth etmiştir. Şu sıralar kendileri cpu ile gpu yu birleştirme gibi bir düşünceleri vardır buna FUSION demektedirler...
2009 yılında çıkacak 6 doğal çekirdekli işlemcilerinin adını ISTANBUL koymuşlardır.Bundan önceki işlemcilerine San Diego , Venice , Winchester isimlerinide vermişliği vardır.
1 seneden uzun bir süre önce ati ile evlenmiş ve genelde amd-ati ci olan fanatiklerin gönlünü feth etmiştir. Şu sıralar kendileri cpu ile gpu yu birleştirme gibi bir düşünceleri vardır buna FUSION demektedirler...
2009 yılında çıkacak 6 doğal çekirdekli işlemcilerinin adını ISTANBUL koymuşlardır.Bundan önceki işlemcilerine San Diego , Venice , Winchester isimlerinide vermişliği vardır.
intel' in en büyük rakibi olan mikroçip üreten bir firma.
ısındıkça daha iyi performans verebilen tek işlemci.
notebooklarda ısınmasıyla ün yapmış işlemci markası. pc yi bilemem de, kendisinden notebook tarafında uzak durun şahsi kanaatim.
Fiyat / performans denilince akla ilk gelen firmadır. Bünyesine kattığı ati ile grafik ve yonga üretiminde de kendini kanıtlayan ancak halen intel tekelini kıramamış olan sempatik mikroişlemci üreticisi.
Eskilerden kalma yaygın bir yanılgıyla
- abbii AMD mi??? çok ısınıyor yaa
gibi saçma cevaplar alabileceğiniz, özünde overclock yeteneği üstün işlemciler üreten bir firmadır ayrıca.
En ekonomik serisi Sempron'un ( yaklaşık 45 dolar seviyesinde ) yeni modellerinde pasif bırakılan bir çekirdeği daha aktif edebilmeniz ve çift çekirdekli Athlon serisine dönüştürebilmeniz, çarpan kilidi olmayan Black Edition serisi ile overclock un tabiri caizse dibine vurabileceğiniz işlemcileriyle ve bunları aynı özelliklere sahip bir intel işlemcisinden çok çok ucuza mal edebileceğiniz bir işlemci firmasıdır.
Eklenmesi gereken bir diğer konu da şu ana kadar yapılmış en ucuz 4 doğal çekirdekli işlemciyi de üretmiştir. fiyatı yaklaşık 100 dolar seviyesindedir.
(bkz: amd athlonII x4 620)
Eskilerden kalma yaygın bir yanılgıyla
- abbii AMD mi??? çok ısınıyor yaa
gibi saçma cevaplar alabileceğiniz, özünde overclock yeteneği üstün işlemciler üreten bir firmadır ayrıca.
En ekonomik serisi Sempron'un ( yaklaşık 45 dolar seviyesinde ) yeni modellerinde pasif bırakılan bir çekirdeği daha aktif edebilmeniz ve çift çekirdekli Athlon serisine dönüştürebilmeniz, çarpan kilidi olmayan Black Edition serisi ile overclock un tabiri caizse dibine vurabileceğiniz işlemcileriyle ve bunları aynı özelliklere sahip bir intel işlemcisinden çok çok ucuza mal edebileceğiniz bir işlemci firmasıdır.
Eklenmesi gereken bir diğer konu da şu ana kadar yapılmış en ucuz 4 doğal çekirdekli işlemciyi de üretmiştir. fiyatı yaklaşık 100 dolar seviyesindedir.
(bkz: amd athlonII x4 620)
intel'den daha iyi olan markadır. tam bir fiyat/performans donanımıdır. intel işlemci alıp kafasını duvarlara vuran çok adam gördüm çok.
ati'yi satın almış olan markadır ve hd 5xxx serisi ile başarılı bir dönem geçirmektedir. phenom II x4 işlemcileri de oyun severler için fiyatına göre oldukça iyi performans sunmaktadır.
intel'in işlemci fiyatlarıyla karşılaştırıldığında çok ucuz olan işlemci markası. ama insan neden ucuz olduğunu da düşünmüyor değil.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar