bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- kadınların zeka seviyesi3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- reha muhtar25
- aquila bicipite8
- koca2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- geceye bir söz bırak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kel erkek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kemal kılıçdaroğlu35
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- elit olmak için gerekenler13
- ona bir şey söyle16
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gocu26
- bizim delilere bakayım4
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
kahkaha makinası nın bursa versiyonu yazardır. inceden yaptığı esprilerle saatlerce güldürebilir. kalp rahatsızlığı olanların tanışmasını tavsiye etmediğim yazardır. nitekim gülerken kalpten gitme ihtimaliniz yüksektir. tanıştığıma memnun olmuşumdur.
dersane döneminden beri tanıdığım,beşiktaşlı olan ama içinde galatasaraylılık olduğunu düşündüğüm,uü otamasyon sisteminden sorunsuz bir şekilde ayrılarak dekanlıktan plaket alan *,can dostum güzel insan yazar.
insanlara şirinlik yapmayarak hatta bolca uyuzluk yaparak kendini sevdiren, akıllı mantıklı insan kişisi.
(#828421) entry si biraz terbiyesizce olmuş 1.nesil yazar.
(#828421) entrysine ve hakkinda yazilan (#828574) nolu entrye tum varligimla katildigim yazar.
genelde boylelerine toplumda "helal olsun" denir.
genelde boylelerine toplumda "helal olsun" denir.
başkalarına tahammul edemeyen, benmerkezci, netekim paşanın yarattığı neslin ürünü, en azından başkalarının dinine müdahale etmemesi gerektiğini bilmeyen yazar. şimdi hakaret denecek, buyrun kanıtım;
(#828421)
(#828421)
(#828421) ankara'ya geldiğinde karşılık bira içmişliğimiz vardır. daha da konuşacağıdık da vakit yetmedi. entry numarasını moda diye koydum. yakışmadıysa sileyim bi bak...
kimilerince çekilemeyen ve bu kişileri rahatsız etiği içinde mutlu olmasini sonuna kadar diledigim esasli yazar. kiskanan catlasin ulen. adam biliyor da yaziyor.
(#828421)
(#828421)
(#828421) nolu entry sini unutturmak istemediğim yazar. benim de karşılıklı bira içmişliğim vardır. sağlam içer valla. hiç affetmez.
(#828421) don santino corleone, black cool, ben bir de bu leman'daydık geçen ay. bursa anılarını anlattılar don'la. çok zevkli oluyormuş, karşılaşırız elbet bir zirvede...
(#828421) lemanda anlattığımız her şeyi keyifle devam ettirdiğim yazar. barkodda içer bu, içtimi de pis içer. halı sahalara zorla gelir, bi bok da anlamaz futboldan. ama canı ciğeridir bursa zirvelerinin. öyle böyle değil. ankaralı namık`ı çok sever bir de. burdan kendisine şu şarkıyı hedaye etmek istiyorum:
(bkz: ben giremem bahcaya ben giremem bahcaya yılanan bak bak yılana) *
(bkz: ben giremem bahcaya ben giremem bahcaya yılanan bak bak yılana) *
sol frame ona dar gelir kendisine sağda müsait bi yerde frame açılası nev i şahsına münhasır insan.
delikanli yazar kisisi. zirvelerde en cok muhabbet etme firsati buldugum insanlardan biri. okula ne zaman gitsem gordugum sorumlu ogrenci imaji cizen gonul adami. (bkz: kazi kocum kazi)*
Türkiye merkezi suadiye'de bulunan amerika merkezli firma.
bursa arap sukru zirvesi'nde zulaladigim 70lik raki $i$esini ben yokken ortama sunmu$ ve beni üzmü$ sol frame engelli karde$im. affettim kendisini, öpüyorum yanaklarindan.*
guzelligin on para etmez su bendeki ask olmasa insani
ısınınca kendine gelemeyen işlemcimizdir..Colling Water sistemi gerekebilir bazı durumlarda..tüm arkadaşların bilgisine
ferrari'ye teknolojik destek sağlayan firmadır.
cep telefonundaki yeni yıl resimlerini ve videolarını ilgili kişilere hala vermemiş olan insan. *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar