bugün

/124
Ne kadar bir tarafımızı yırtsakta adına bu kadar sözlükte entry girildiğine ve hala girilmeye devam ettiğine göre önemli bir şahsiyettir...
her yönüyle çok ilginç bulduğum bir hatun kişisidir.
ilklerin ilki, enlerin eni olan sanatçı. dünyaca ünlü rockstar. kliplerinin izlenme sayısı lady gaga'yı rihanna'yı ve katy perry'i sollayan biricik tanrıçamız...
ergen olmasa 10 numara kalitede bir sanatçı olabilir. demedi demeyin bu kızı yerler.
iki şarkısını dinledim ikisinde de 30. Saniyeyi aşamadım neyini dinliyorlar bu kızın anlamıyorum.
Küçük yaşına rağmen büyük işler başarmış, hayatını kurtarmıştır. 20 30 yaşında bir baltaya sap olamamış kezolar tarafından sıkça eleştirilir.
18 yaşında olmasına rağmen şu sözlükte takılan istisnasız herkesten daha zengin olan kızdır.

Eleştirir dururlar. Kızında çok sikindeydi.

Böyle bi sözlükten haberi dahi yoktur zira.
her şeyiyle kusursuz

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

özellikle burnu çok hoş.
rezil bir tip.
Neden bu kadar ünlü olduğunu anlamak zor denilen kişi.
1 milyon türk lirasına bir jean markasının reklam yüzü olmuş.

görsel

https://www.posta.com.tr/...t&utm_campaign=gundem
direk dansıyla köt.. pardon kot reklamında oynayan 18 yaşındaki sübyan.
Loft reklamında oynamış dilber

görsel
tam çıtır motor kıvamına gelmiştir. aç kızım aç. memlekete motorda lazım.
loft'tan reklam karşılığında 1 milyon tl aldığı iddia edilen şarkıcı. anlaşılan buda voleyi vurdu.
Tayyipten sonra dünya üzerinde en sevdiğim canlı hayatımın ikinci anlamı kızım olursa ismini koyacağım süperstar.
Memesi var

görsel
görsel
Sağlam kasa varmış bu karıda o nasıl bir jeans reklamıdır öyle ayakta titreyerek; her neyse; bir popçu; evet:
Her ünlenen gibi anası babası ne geniş ne gavat lan bunların boyle dedirtenlerden biri.
Kız çekici birisi. Bacaklarını kullanmasını biliyor.
görsel

Bu kız bacaklarını gerçekten güzel açıyor.
harika subliminaller veriyor. yaptığı şeyleri o kadar çocuksu masum gösteriyor ki. çizgi filmlerin içinden çıkan ponografik simgeler gibi. illüminati gibi kız. yurt dışında kendini göstersin.
Kıskanılan türkücü. Biraz egolu megolu ama başarılı.
son şarkısı hariç başarılı kız. valla ben de o yaşta o kadar ünlü olsam ben de saçmalardım. ama sonra şarkı biraz arabesk pop gibi olmuş, yakışmamış yani. britney spears olur mu derken, demet akalın olmasın, tek tavsiyem o.
© copyright 2005 - 2026