bugün
- arkadaşlar yeni sweetshirt üm nasıl8
- şaka maka hala rte'yi savunan insanlar olması39
- çocukken çok isteyip de aldırılamayan oyuncaklar8
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü12
- anın görüntüsü25
- sinan oğan41
- muharem ince'nin nihayet 100 bin imzayı toplaması26
- başkalarına göstererek ibadet21
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim49
- akp ince için imza topluyor yalanının patlaması11
- doğu perinçek14
- geceye gerçek bir atatürkçü bırak12
- feramist12
- papa'nın giydiği mont18
- 25 mart 2023 ermenistan türkiye maçı26
- atatürkçü değil iskilipli atıf hocacıyım12
- erdoğan'ın diploması yok44
- yapay zekanın ele geçireceği meslekler16
- tarlasına traktörle rte akp yazan köylü17
- muharrem ince38
- türk fesi yerine ingiliz şapkası taktırmak18
- zall 100 bin imza toplayabilir mi9
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası26
- kızların hoşlanma belirtileri12
- sahurdayız uludağ sözlük46
- ramazanda içenlerin ahirette vereceği hesap30
- chp liler kimin torunları sorunları26
- habakkuk12
- biz 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz27
- erkeklerin hoşlanma belirtileri10
- atatürk neden araba üretmedi sorunsalı17
- frank lucas'ın çaylak olması18
- zall jahrein kavgası9
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız41
- bir sigara mı yaksak8
- ekşi sözlük13
- izmir denince akla gelen şeyler8
- nihat hatipoğlu na sorulan sorular10
- jahrein görmüş fetöcü korkusu11
- tipik çomar davranışları12
- şaka maka zall'ın yakışıklı olması28
- bale dünyanın en saçma sporudur22
- atatürkün göktürk yerine roma alfabesini diretmesi19
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması9
- allah çelişkili kitap gönderir mi25
- küçük yaşlardan itibaren aşılanan militarizm9
- hastası olunan sözler16
- erdoğan'ın sınıf arkadaşlarından genç olması8
- türkçüyüm oyum muharrem ince ye15
- 24 mart 2023 yrp cumhur ittifakına katılması21

entry'ler (4067)
Olay kimin torunu olup olmadığın değil orço olup olmadığındır.
S2erler kamil hepinizi s2erler lan doğu akdeniz gazını hade çıkardınız seve seve türkiyeyle anlaşacaksınız denizden doğalgaz hattı kurma maliyeti sizi aşar. ihvan üyelerini bana kalsa hemen teslim etmeleri lazım libyada kazanımımız olacaksa sonuna kadar kalmalı hatta petrol bölgelerine asker yerleştirmeliyiz. Dışişleri bakanlığı acilen imam hatiplilerden temizlenmeli.
Gerçek bir hikaye anlatayım ev arkadaşım faceten evli bir kadınla tanışıp sonra sevişmiş kadın türbanlı neyse seviştikten sonra ağlamıs kadın ama işin komiği kocasını aldattı diye değil daha önce kocasını aldattıp ayrıldığı başka bir adamı aldattığını düşündüğü için ağlamış. insanoğlu gariptir her lafı kaldırmaz orospu dersin kızar da sikersin aldırmaz
Sünger bob kalesine arkadaş geliyor *
Tim burton yaz herhangi bir film aç izle.
Aynen hristiyan olan hiçbir ülkenin gelişmemesi gibi beyler Avrupalılarda hristiyan değil Hristiyanlık sadece kültürlerinde var.
Şuanki mhp tabanından hele ki akp tabanından oy alması imkansız siyasi kişilik zira kendisi caferidir yani şii kılışdara oy vermeyen buna da vermez.
Çocuklara nikah kıyıp rahatça tecavüz edemiyorlar diye nasıl kuduruyor sapıklar.
Gültekin uysal ne ara islamcı oldu diye düşündürten başlıktır.
Basiretsiz yönetimi nedeniyle önümüzdeki seçimde barajı geçemeyecek partidir. Ulan dayatmaya diyorsun 5 partinin istediğine yok illa benimki olacak asıl dayatma bu değil mi? Ayıdan post sağcıdan dost olmaz!
Çünkü ingilizler tükenmişti adamlar 100 yıldır sürekli savaş halindeydiler ve artık sömürgelerden asker temin edemiyorlarlardı. Üstüne ingilteredeki politik kargaşa ve ekonomik kriz eklenince istanbul için savaşmanın bir anlamı olmazdı.
Adam jübilesini yapmak istiyor ve türkiyeye demokrasiyi getiren adam olarak tarihe geçmek istiyor, kritik seçimleri kaybetti diyen arkadaşlar ulan %60 sağ seçmen %10 kürt ırkçısı %5 marjinal sol vs. Ulan adam daha ne yapsın matematiğiniz de mi yok! Muharrem ince'yi aday yaptı muharrem de bir daha senin karşına aday olarak çıkmam dedi seçimi kaybettiği gece içip içip zom olan Muharrem bu sefer ben %38 oy aldım diye tekrar kongre toplama çalışmasına başladı. Dedeyi cb yapalım reisi beştepeden o uğurlasın.
Kardeşim hala anlamadınız mı bu bir seçim değil bu referandum şahsımokrasi den memnun musun değil misin? Seçim şansınız olduğunu düşünmeniz çok tatlı ama karşınızda var olan herşeyi çürüten ve tüken bir topluluk var Kızılay lan kızılay parayla çadır satıyor millet kar altında soğuktan tirtir titrerken hem de. Aday maday önemli değil önemli olan kurtulmak! Ha memnun musunuz oy kullanmayın sonrada buralarda ağlamayın.
Kürtler sizin köleniz mi lan sandığa gittiğinde vicdanın ile başbaşasın hem anne hem baba tarafından alevi bir kürdüm değil mansur yavaş'ı ıslak banyo terliğini aday yapsalar oyumu veririm. Aynı kasabın bıçağı altına gidiyorsak koyun veya keçi olmanın bir anlamı yoktur. ya hep beraber ya hiçbirimiz kurtuluş yok tek başına.
Daha ucuza mal olduğu için katıldığım örgüt servis 2000tl istedi bende kızımı okula eşimi işe bırakıp kendi işime gidiyorum maaliyet 1500 tl artı toplu taşımaya verilmeyen günlük 50 tl.
aynı zamanda lozan'ın gizli maddeleri olduğuna inan tiptir.
bir ateist olarak katılmadığım önermedir geri kalmak dinle değil toplumun dine yüklediği anlamla ilgilidir mesela avrupa hristiyanlık yüzünden çok acılar çekti din savaşları katliamlar engizisyon vs. ne zaman ki din hakimiyetini yitirdi ve avrupa'da kişisel özgürlük alanı açıldı o zaman avrupa bildiğimiz avrupaya dönüştü. islama inanılması yanında organize olmasını engellersen kişisel hürriyeti ve düşünce hürriyetini hakim kılarsan islam geri kalmaya sebep olmaz.
inandığı dine göre kapandığı için, inadığı dine göre gitmemesi gerek üniversiteye gidemeyen kızların dramı ah ah ağlıyorum şimdi. islama göre zorunluluk olmadan evinden çıkmaması gerek kadınlar şuan islama aykırı olarak erkeklerle iç içe eğitim görüyorlar.
Benim babam malatya Doğanşehir'de mahkeme için bulunuyordu deprem oldu üç gün devletin hiç bir kurumu yoktu ayakta kalan anbarlara sığınıp ateş yakarak hayatta kaldılar be afad ne kızılay ne jandarma ne polis. amcamın dükkanı yağmalandı insanlar cenazelerini kara gömdüler. Devlet elbette başımızın tacı eksikliğini görmeyelim ama böyle bir afette yardımımıza hemen koşmasını beklemekte hakkımız. Ailemden kimseye birşey olmadı fakat babamın ayakları kıpkırmızıydı zamanında gidip getirmesek ayaklarını kaybedebilirdi belkide. Hep türkiye büyük devlettir diyoruz ya büyüklük böyle zamanda gösterilir.
Şato alacak gücüm olsa içini kadınla doldurup bağımsızlığımı ilan ederim bagımsız zapetra devleti.