bugün
- seks için tecrübe gerek sanmak9
- şeyh said ten özür dilensin9
- kadınların prenses erkek nefreti9
- arbys hamburgeri11
- beklenen büyük istanbul depremi16
- ekşi sözlüğün yazar alımına kapalı olması23
- küresel ıkınma13
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz16
- kurucusunun bile siklemediği sözlükte yazmak11
- bir sözlük kızının aşkosu olmak13
- gerdek gecesinde sevişir misiniz18
- yoğun bakım8
- diyanetin ingiliz camiye 1 milyar tl bağışlaması8
- menuet13
- sağlık personelinin gırtlağına yapışın13
- ne yemek yapayım arkadaşlar öneri lütfen9
- sözlükte kadın yazarların küstürülmüş olması10
- acaba beni özlüyor mudur hissi14
- param var çirkin değilim neden evlenemiyorum14
- bir kadından darbe yemiş erkek9
- manyak olmaya karar verdim15
- iş görüşmesine gidecegim sözlük25
- 2850 lira doğal gaz parası14
- emekli tasarruf edeyim demez9
- kadınları ciddiye almamak8
- victor osimhen30
- truenun hökümet gibi arvada hayır demesi12
- v a m p i r o v11
- kadınların sahtekar olması13
- tavuk dönerci açmak15
- 60 milyon sene önceki dünyadan ses kaydı9
- evli erkeğin gözünün dışarıya kayma sebebi23
- bu akşam şarap içecek olmam13
- uzun boylu erkek iticiliği9
- uludağ sözlük 2025 hataları11
- okan buruk8
- işten gelip hanımın sıcacık göğsünde uyumak19
- mehtap yenge9
- depremden korkan erkek11
- aykolik'e burs veriyoruz kampanyası15
- 17 şubat 2025 çaykur rizespor galatasaray maçı17
- 17 şubat 2025 galatasaray'a verilen penaltı12
- menuet'e burs veriyoruz kampanyası11
- türkiyenin en çirkin şehirleri19
- gözleri kapatıp sadece kadın vücudu düşünmek11
- çin kapitalizmi başarısını mao'ya borçlu9
- arkadaşlar iş var mı12
- menuet'in beni favlaması13
- recep tayyip erdoğan11
- chp'nin cumhurbaşkanı adayına mecbur değiliz14

entry'ler (1056)
bi gün inancımı kaybedersem alkol, uyusturucu ve seks dışında bir amaç edinmem inşallah bu olmaz ve imanlı ölürüm. imanım olduğu müddetçe de Allah’ın istediği gibi bir Müslüman olarak yaşayıp göçmek
kaybettiyseniz doğru kadın olmama olasılığı yüksek ya bugün barışsanız iki gün sonra gene kaybediyorsunuz denendi onaylandı.
bir senedir hazır yiyorum ondan önceki dört senede fevkalade kârlı işler yaptım şimdi yine bi işe girişme vakti inşallah muvaffak olurum.
BiM’den almıştım 4.5₺’ye 38 gram badem kraker yedim. Ufaktan acıkınca güzel oluyor böyle almak lazım.
haber baştan sona yalan zaten. Uygulamaya bugün geçsin asgari ücretten hem daha çok tepki alır hem daha fazla oy kaybettirir.
güzel ya da yakışıklı olmak insan ilişkilerinde bariz olumlu farklar yaratıyor. Bununla ilgili birçok çalışma gördüğümü de anımsıyorum. Guleryuzlu olmak da öyle.
yüzde otuz zam az değil.
sigara ve küfür bi de alenen düşük zeka. 0 analitik düşünme.
kadınlar vermemeli ben bir erkek olarak kadınların kendi arasında konuştukları meseleleri ve dillerini ne zaman görsem kız arkadaşımdan tiksindim.
dürüst ve kafadengi de olanıyla bir ömür hayat arkadaşı olunur.
kendi dikine giden bir sahibi yoksa ne yapsa nafiledir (bence) .
Engin günaydının oyunculuğuna hayran oldum hele o boyalı saçıyla uyumlu bir rolde olması bi de pek az gorunmesine rağmen ercan kesal da bayağı bayağı yakışmış ekrana gördüğümden beri onu düşündüm keşke gençlik yıllarında ekranlarda daha çok görseydik.
Ben hokkabazı yıllardır bilirim birkaç hafta önce gölge oyununu da izledim her iki filmde de ana karakterlerin arasındaki bağ benzer yapıda kurulmuş yani gölge oyunundaki sevket altug direkt hokkabazin iskenderini anımsattı bana. E tabi dünyada bu şekilde ikili ilişki kuran iki film yalnız bu ikisi değildir gene de hoş bir benzerlik ikisi de çok güzel filmler.
eşkiya kendi akranı filmlerin arasından bariz bir biçimde sıyrılıyor ya masumiyet ile beraber o çağın elmaslari bu ikisi en hoş kısmı da tabi sana çocuğa kefilim demiştim sahnesi oradaki kel adam eşkıyanın bi dünya adamı gözünü kırpmadan vuruşunu idrak ettikten sonra hissettiği korkuyu süper yansıtmış aynı şekilde eşkiya da hiç lafı uzatmadan civcivli misallere dalmadan adamın canini alıyor tam eski adam işi.
devranın yapıcam o küpeli i*neye entari giydiricem erkek mi lan o kırık sözüyle aklımda yer tutan filmdir rol icabı entari giydirilen de kendisidir ne yazık ki. kaç kere izlesem sıkılmam hele o şener şenin sopa yutmuş gibi yürümesi ve aynı yürüyüşle devranı dövmeye mekana gelmesi anlık hafıza kaybından sonra hatırladım arkadaşım sürmeli seni bekliyor sekansı filan harikulade bir film öyle ki turkish godfather gibi her sahnesinde ayrı bir fotoğraf ve replik var. misal yeter yüzüme vurma karaca beğenmiycek beni….. zaten bu halimi de pek tutmuyor ya
esasen devranı haksız olmaya iten haklı sebepleri olmasa çok eğlenceli kafası çalışan bi adam olurmuş. renkli bi karakter klasik kötü adamlardan ayrı bi kurgusu var.
esasen devranı haksız olmaya iten haklı sebepleri olmasa çok eğlenceli kafası çalışan bi adam olurmuş. renkli bi karakter klasik kötü adamlardan ayrı bi kurgusu var.
az önce kıldım, huzur islamda kingler.
yalnızlığa o kadar alıştım -hayatıma girip çıkanlar oldu ama ben yine yalnızdım- ki hayatıma alacağım kişiyi yalnızlığıma ortak etmeyi kabullenirsem evlenmeye değer biri olacağım aksi taktirde çok zor benden istediğin ilgiyi de alamazsın kendi dünyama da giremezsin.
palamut. f/p çünkü. cupra falan da denedim yağ eklemek lazım yoksa tadı olmuyor.
yaşım 26, öncelikle dünyada sizi kendinizden çok seven bir kadın dahi olsa muhtemelen sizin kaldiramaycaginiz hataları yapmaya teşnedir o sebeple aranızda ne olursa olsun eğer baglarinizin yüzde yüz koptuğunu düşünmüyorsanız onu yalnız bırakmayın muhakkak destek olmaya ve yanında olmaya çalışın-eğer ilişkiyi bitiren taraf sizseniz- bir de hickimsenin dostluğuna bakın hickimsenin diyorum dostluğuna güvenmeyin eğer iyi bir aileniz varsa bu mükemmel ama yoksa yalnız olmamak tamamen eş seçiminizle alakalı. öyle bir eş bulmanız lazim ki sizinle kurduğu ailenin geride bıraktığından daha kıymetli olduğunu bilmeli. Ola ki kimseyi bulamadınız tamamen yalnızsınız erkek dostlarım ya iz bırakacaksınız it gibi çalışıp çabalayıp istikamette olup ya da kendi yağınızda kavrulup gideceksiniz. Yaşarken en dikkat etmeniz gereken şey ise makyelevist olmamak kısa süreçler içerisinde edinilen yalanci faydaların uzun vadede size hiçbir yararı olamayacağına kefilim. Son olarak ister karma deyin ister evren ister ise Allah başkasından calarak hiçbir şey elde edemezsiniz.
boyum 187 iyi kötü spor yapıyorum yıllardır da protein almaya dikkat ediyorum kilom ise 99, dışardan bakanlar kilolu değilsin diyor ben kendimi kilolu hissediyorum ama 80 li kilolarda da zayıf hissediyordum biraz iri durmak hoşuma gitmiyor değil 87 falan görüp bakacağım bi kendime.