bugün
- silver ile evlenecek erkek38
- ellerim bos gonlum hos15
- ortama girince herkesin susması11
- sözlük kızlarının ojeleri6
- evli adamın sözlükte ne işi var5
- sapık yazarların silik yemesi gerekliliği4
- hristiyanlıkta cinlerin var olmadığı gerçeği4
- hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır8
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- ölünce tanrıya ilk sorcağınız soru5
- sözlük sapığı4
- yemek içmek sıçmak boşalmak için yaşamak5
- çiğ köfte5
- akrabalarla kavgalı olmak3
- birisinin dış görünüşüne aşık olmak8
- 20276
- iki yıldan beri masturbasyon yapmamak6
- tüm dinlerin ortak noktasını keşfetmek2
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- plajda tangayla güneşlenen ruslar6
- arif kocabıyık6
- anaya küfür eden densiz3
- eli dar olanın dili kısa olur3
- düşmüş melekler3
- hangi sözlük yazarını muayene etmezsiniz2
- köfteci yusuf7
- parayla saadet olması18
- üniversite'ye evlenecek karı bulmaya gitmek3
- milletin karısı hakkında sözlükte başlık açmak2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı12
- yazarların en sevdiği küfürler5
- eskişehir osmangazi üniversitesi2
- ismet biradere koşarken çelme takmak8
- sözlük yazarlarının kombinleri11
- soykırım varsa kanıt nerede diye ağlamak3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- drone fotoğrafçılığı2
- sözlükte hayatta kalmak icin yapılması gerekenler2
- sözlükten hatun götürmek7
- 2026 ağustos ayı nasıl geçti5
- amedspor19
- anne4
- küpe takan erkek7
- evlilikte saygıyı kaybetmek4
- sarapci koala63
- iran düşmanlığı13
- sabah kahvaltısını gevrekle yapmak5
- ışıktan altın elde etmek5
- mauro icardi10
- ne yapsam da farklı olduğumu göstersem4
çikolata fabrikası istanbul cevizlibağ'da bulunur. günün her saati yoğun bir çikolata kokusu olur burada.
yakın geçmişe kadar mâlum din taciri kesimlerimizin göz bebeği iken, merkezini londra'ya taşımış, adını da ülker'den yunanca karşılığı pleiades'e çevirmiş ingiliz atıştırmalık şirketi.
görsel
görsel
tombi cipsi günümüzde ne kadar isim hakkı pepsico'da olsa da zamanında piyasayla tanıştırmış firmadır.
yemeyin yedirmeyin.
Gıda Dedektifinden sonra imajı baya bir düştü.
gıda dedektifinden önce de imajı düşüktü. ama evet, gıda dedektifi her şeyi gözler önüne serdi.
gıda dedektifini dinlemeden ülker in tek bir gofretine bile el sürmeyin.
https://www.youtube.com/shorts/an8sShmGgXI
https://www.youtube.com/shorts/an8sShmGgXI
Eti varken yakınından geçmem.
Bunlarla rekabet etmek uğruna eti de kendini bozdu. Palm, kanola, glikoz şurubu vs...
2008 yılındaki kırmızı paketli çikolatasını açtığımda buram buram süt ve çikolata kokardı. yanımdakinin canı çekince ikram etmek zorunda kalırdım.
ne zaman kalitesi eski haline gelir, o zaman almaya başlarım. ülkenin ekonomik durumunun bu halde olması ülker'in suçu değil. Ancak düşük kaliteli ürünler üretmek tamamen sizin sorumluluğunuzda!
Gıda dedektifi aldı youtube kanalını takip etmenizi öneririm. Ülker'in, Eti'nin ve hatta diğer markaların ürünlerinin içerik analizini paylaşıyor.
ne zaman kalitesi eski haline gelir, o zaman almaya başlarım. ülkenin ekonomik durumunun bu halde olması ülker'in suçu değil. Ancak düşük kaliteli ürünler üretmek tamamen sizin sorumluluğunuzda!
Gıda dedektifi aldı youtube kanalını takip etmenizi öneririm. Ülker'in, Eti'nin ve hatta diğer markaların ürünlerinin içerik analizini paylaşıyor.
Korkunçlu sübliminal mesajlı 1 nisan şakası reklamı nedeniyle fetöcülükle itham edilmişti yıllar önce hiç şüphesiz.. Eti'yi kendisine tercih ederim şahsen.
Bu arada Gıda dedektifi ile de çok iyi anlaşırlar sjsj..
Bu arada Gıda dedektifi ile de çok iyi anlaşırlar sjsj..
ulker cikolatali gofret sevmeyen var evet. ama sor bi neden? aslinda seviyorum bazen, ama her sey de oldugu gibi bir seviyorum bir sevmiyorum. hayatim papatya fali gibi gercekten.
Çikolata konusunda nestleymiş falanmış filanmış hepsinin içinden geçer bence.
Boykot etmeliyiz. Hem ülke'nin kötü yönetilmesine kaynak sağlarken hem de insanların sağlığıyla oynayan bir şirket.
sıçtıktan sonra sıvama moduna geçen marka. tarihinde ilk defa dindarlar ve sekülerler tarafından aynı anda boykota uğruyor. çünkü hem siyonist markalarla işbirliği yapıyor, hem marketleri ve ürünleri sağlıksız, hem de iktidar yandaşı imajını üstünden atamıyor. beter olsun.
türkiye'deki içinde en fazla kimyasal madde bulunan gıdaların üreticisidir.
Boykot ediliyorum diye saldırmadık yer bırakmıyor ama seni o pis içeriğinle kim alsın artık. Onu bütün katkı maddelerini çocukların yediği çikolatalara keklere koyarken düşünecektiniz. Yahudi sevdalıları. Ülker, şok boykot. Ki bir taraf boykot etmiyor sol seküler kesimde boykot ediyordu bunları
erdem özveren'in açıklamalarına göre ''boykot dedektifi'' uygulamasını ve sosyal medya hesaplarını kapattıran büyük(!) firma.
Tanım: halk sağlığı ile oynayan firma. işin en kötü yanı, türk gıda kodeksi'nin de bu firmanın çöplerine onay veriyor olması. Şuna vereceğiniz paraya yazık cidden. Kakaoyu, Peyniri, fındığı, fıstığı binde oranlarla koydukları yetmiyormuş gibi palm yağını basıyorlar üzerine de etmeyecek paraya satıyorlar.
Yaklaşık 3 yıldır almıyorum, mutluyum. Almayın, aldırmayın.
Yaklaşık 3 yıldır almıyorum, mutluyum. Almayın, aldırmayın.
Artık tüketmiyorum eski kalitesinden eser kalmadı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar