bugün
- sözlüğü siliyorum dostlar15
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- azgın türbanlı4
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor3
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı4
- pandela38
- velvet ile revani yemek7
- alttaki yazara aşık ol11
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- evlenmekten korkmak8
- izlenmiş en kusursuz film5
- hayat pahalılığının giderek artması3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu5
- gerdek namazı10
- sözlüğün kahve olması12
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- iskeleden atlarken pişmek2
- canımın hamburger çekmesi3
- amerika israil arası kızışma7
- yerde yuvarlanarak öpüşmek3
- deniz göktaş17
- üstteki yazar kimle evlensin5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- sokuk yazarlar2
- normal sozluk2
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- sevgiliye seni seviyorum diyememek2
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- senegal6
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
- 2026 dünya kupası34
- yapay zeka sevgili2
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- çırılçıplak uyumak4
- futbol29
- bukowski okuyup nick cave dinleyen çirkin hatun2
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- anal istanbul4
- antalya2
- dünya13
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- velvet41
- amedspor3
entry'ler (157)
eksi oy alan yazarların sarf etmesi olası söz öbeği.
haksız yere hakkında yorum yapılan sözlük.tamam bazı yazarları pek çok konu hakkında bilmeden yorum yapabiliyor ama doğru düzgün yazı yazan yazarlarıda arada yakmamak gerekiyor.tc kimlik no istiyorlar ve bence çok yerinde bir uygulama olmuş,benim deyimimle pislikleri temizliyor ve bir kişinin bir kaç kullanıcı adı kullanarak sisteme girmesini engelliyorlar.ve sözlük yeni olduğu için şuan da yaşadığı çömezlik evresinin çok doğal olduğunu düşünüyorum.bence çok az zamanda çok yol katetmişler,bukadar kötü yorumlara maruz kalmış olması kötü çünkü moderatörleri sözlüğü iyi bir duruma getirmek için uğraşıyorlar şuan istenilen boyutlara gelmiş olmasada,bir kaç sene içerisinde (yani sözlük yeni öğrenciler almaya devam ettiği sürece )yeni jenerasyonla birlikte düzelecektir,sözlük hala yazar alıyor.sadece mersinlileri ve mersin üniversitesin'de okuyan yazarları kapsamıyor her il'den yazar alıyorlar. *
cinselliği sözlükte öğrenmeye çalışan yazarlardır.*.
- ne bu göbek?
- sen bana dombili mi demek istiyorsun?
- evet öyle nolcak?
- sende de var
- seninki balkona benziyoo
- seninki de teras öyleysee.
- sen bana dombili mi demek istiyorsun?
- evet öyle nolcak?
- sende de var
- seninki balkona benziyoo
- seninki de teras öyleysee.
başın da rengarek bir bere ve cool bir şekilde,objektife hebele gübele bakmak yerine uzakları süzdüğün ve rüzgar da saçların uçuştuğu bir fotoğraf.
meali: "kendime güvenim tam rüzgarlı ve kasvetli havaları seviyorum.uzaklara bakıyorum umurumda bile değilsin,ister konuş ister konuşma,seni sallayan kim,senin gibi 10 tane 1000 tane gelip hergün benimle konuşmak için can atıyor."anlamına gelir. * * *
meali: "kendime güvenim tam rüzgarlı ve kasvetli havaları seviyorum.uzaklara bakıyorum umurumda bile değilsin,ister konuş ister konuşma,seni sallayan kim,senin gibi 10 tane 1000 tane gelip hergün benimle konuşmak için can atıyor."anlamına gelir. * * *
havuz problemlerin de işe yarayan yöntem.
karaktersiz kız örneği diyebiliriz.
not: paris hilton karaktersiz demiyorum ben hiç kimse paris hilton a benzeyemez diyorum. **
not: paris hilton karaktersiz demiyorum ben hiç kimse paris hilton a benzeyemez diyorum. **
toplumun yüklediği sorumluluğu omuzlarında taşıyan ve günah kaygısıyla ilişkiye girmemiş kızdır. *eğer her türlü ruhsal pisliği yapaı birtek bedenini bakire olarak bırakmış kız ise pekte işe yaramicak kız da diyebiliriz.
bedeninin bakire değil ruhunun bakire olması gereken kızdır.
bedeninin bakire değil ruhunun bakire olması gereken kızdır.
son yılların popüler müzik tarzlarının en çok kullanılan enstrümanları arasındadır. Temel mantığı tellerin titreşiminin gitar kasası üzerindeki manyetikleri harekete geçirmesidir.
moda tasarımı yapan kişi.
aşık olunacak kişide özellik aranmaz. ev arkadaşında aranır, sevgilide aranır, eşte aranır ama "o" karşınıza çıkar , yapacak hiçbirşeyiniz kalmaz aşık olursunuz.bu durum **ku yediğinizin işaretidir.