bugün
- nervio20
- erkeklerin genç kadınlara ilgi duymasının sebebi6
- en merak ettiğin ulu yazarı8
- diyetteyiz uludağ sözlük12
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması15
- velvet45
- latte macchiato kola ikilisi3
- uludağ sözlük gazozu9
- sevgilisini telefona hıdır diye kaydeden erkek5
- başınıza gelen ilginç olaylar3
- adolf hitlerin adamın dibi olması9
- kayseri2
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan9
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- gazdan benzine geçince gelen performans hissi3
- 20 gün çaylaklık cezası3
- gizemli sözlük yazarları6
- kürt devleti8
- puura10
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım8
- depoyu fulle diyebilen insan3
- evli erkeklerin çekici olmasının nedeni5
- habire1239
- elmas bey birader bruder biraderdir3
- kadınların kendi ayakları üzerinde durma sevdası2
- sigara içen erkeklerin daha çekici olması18
- kadınların güzel gözüktüğünü sandığı şeyler3
- true yahudi mi10
- ukrayna rus savaşını dört yıl sürdüren batı dır6
- komünistlerin allahı peygamberi2
- komünistlerin aklını peynir eklmekle yemesi2
- yeni parti24
- puura yetkili olsun kampanyası6
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- kaşar2
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- gününüz nasıl geçiyor2
- üvey anneyi öldürmek2
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz5
- aşık olmayı bırakmak4
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek6
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar7
- yürüyüş sonrası dondurma2
- true vs yagmurcu12
- denizden gelen ses2
- pompeii de eli sikinde taş olan adam5
- fiber tekne2
- kızların keko erkek seviyoruz demesi13
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
- aylık 476 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
(bkz: ajda pekkan)
(bkz: michael jackson)
en sevilen filmlerin konusunu teşkil ederler.
bana ne kardesim yazardan dedirtir.zombi cranberriesdir, zombi siddetin sessizligidir.
uzun süre konuşmadığınız bir yakınımızın neye dönüştüğünü gördüğümüzde şaşırırız. arada sırada hayata yönelik bakış açılarını kontrol etmek ve gerekirse müdehale etmek gerekiyor. zira hayat dolu olduğunu bildiğimiz birisine bir bakmışız ki o güleryüzün altında hayata dair tüm umutlarını yitirmiş bir benlik var.
(bkz: rob zombie)
7/24 uyuyabilen insan.
aynı zamanda bir bakteri adı.
ilginç bir bilgi;
avrupa'daki zombi efsaneleri ortaçağda temelini bulmaktadır. Malumunuz adamlar vebadan nüfuslarının nerdeyse yarısını kaybettiklerinden etraf ölü kaynıyor. Doktorlarda artık kimin ölü kimin diri olduklarına pek bakmamakta. Uyanmayanı hemen gömüyorlar. Tabi hastalık yayılmasın diye. işte böyle millet manyakken tabi bayılanda gömüldüğü oluyor ve tabutta o adam rahat mı duraca....
varan...1: tabuttaki adam önce böğürmeye başlıyor yardım için... ne oluyor... evet mezarlıktan sesler geliyor, bu ses hikayesini temelerinden biri budur.
varan...2: bu adam şansıylsa zaten pek uğraşılmadan gömüldüğü için mezardan çıkabiliyor. Mezardan hortlamak işte bu.
varan...3: tabi yine bu adam yara bere içinde ve toz toprak hatta tabutta ihtiyaç gidermişse eppeyi iğrenç bir halde etrafta dolanıyor.
varan...4: bu adama bu halde kimse yaklaşmaz hatta hava da karanlıksa iyice tırsar millet ve bu adam çağresizce yardım için dolanır. Ki onların gözünde zombi saldırısıdır bu.
işte avrupa tarihinde zombiler bu şekilde ortaya çıktı, ilerleyen bir derste latin amerika zombilerine bakacağız, esen kalın.
avrupa'daki zombi efsaneleri ortaçağda temelini bulmaktadır. Malumunuz adamlar vebadan nüfuslarının nerdeyse yarısını kaybettiklerinden etraf ölü kaynıyor. Doktorlarda artık kimin ölü kimin diri olduklarına pek bakmamakta. Uyanmayanı hemen gömüyorlar. Tabi hastalık yayılmasın diye. işte böyle millet manyakken tabi bayılanda gömüldüğü oluyor ve tabutta o adam rahat mı duraca....
varan...1: tabuttaki adam önce böğürmeye başlıyor yardım için... ne oluyor... evet mezarlıktan sesler geliyor, bu ses hikayesini temelerinden biri budur.
varan...2: bu adam şansıylsa zaten pek uğraşılmadan gömüldüğü için mezardan çıkabiliyor. Mezardan hortlamak işte bu.
varan...3: tabi yine bu adam yara bere içinde ve toz toprak hatta tabutta ihtiyaç gidermişse eppeyi iğrenç bir halde etrafta dolanıyor.
varan...4: bu adama bu halde kimse yaklaşmaz hatta hava da karanlıksa iyice tırsar millet ve bu adam çağresizce yardım için dolanır. Ki onların gözünde zombi saldırısıdır bu.
işte avrupa tarihinde zombiler bu şekilde ortaya çıktı, ilerleyen bir derste latin amerika zombilerine bakacağız, esen kalın.
neresinin korkunç olduğunu çözemediğim korku filmi kurgusudur. sitcom'lar için * vazgeçilmez bir malzemedir. aynı zamanda gülse birsel de bir kitabında * yine malzeme olarak kullanmıştır.
(bkz: zombi nations)
sıradaki istek parçamız zombi için geliyor... the cranberries - zombie
(#3539701) lafı ağzımdan alan yazar.
(bkz: thriller)
hollywood'da hala kullanılmaya devam edilen bok. hayır efendim, komedi ve dalga geçme amaçlı filmlere birşey demiyorum ama hala ciddi ciddi zombi filmleri çekilmekte. artık orijinal birşeyler istiyoruz hep beraber.
(bkz: rec)
(bkz: nudist)
antyalyayı benden daha çok seviyor fakat kök dalga geçer diye söyleyemiyor.
ege iibf de ki istatistik hocasıdır. kendileri yaklaşık 10 sene önce ölmesine rağmen halen fakültede görünmektedir.
aşksız yaşayan insan.
(bkz: yaşayan ölü)
(bkz: yaşayan ölü)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar