bugün
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır23
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz32
- v a m p i r o v11
- kanal istanbul19
- türk milleti tv seyrede seyrede terbiyesiz oldu14
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu15
- beklenen büyük istanbul depremi46
- true nun çaylak olması19
- allah'ın fazla acımasız olması39
- ali koç8
- anın görüntüsü10
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı11
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- zina çoğalınca deprem olur24
- yolda namaz kılan davarlar18
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular9
- 4 hak mezhep10
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik18
- uludağ sözlük soruşturması8
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer28
- naci görür22
- ekrem imamoğlu48
- şener üşümezsoy13
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz19
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- 23 nisan 2025 marmara depremi17
- torununun çocuğu olan ölmelidir9
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- babanı öldürüp annenle yatsan da tövbe edebilirsin9
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi26
- kabataş yalanı16
- 26 yıldır yürüyen adam16
- 3 mart 1924 halifeliğin kaldırılması14
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8
- meriçinizi banyoda yıkar mısınız8
- arkadaşlar sözlük kasıyor pkklılar çıkabilir mi18
- akp liyim sorularınızı alayım8
- depremde kuran üstünde dansöz oynatıldığı iddiası16
- parasıyla hava atan erkek11
- sözlüğe nude atmak9
- truesuz sözlük10
- naber arkadaşlar10
- kağıt 5 tl'nin maliyeti 6 lira 30 kuruş9
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası13
- domuzu hem yaratıp hem lanetlemek16
- akpli olmak11
- yeni düşen kız var mı8

entry'ler (8662)
bugün öylesine mutluyken kendi halimde, kamplumbağa misali kabuğumun altına tık tık vurup orda mısın la diyen yazar.
kıskanmanın dostçası olan gıpta kelimesini de cümle içinde geçirtecek kadar garip insan. la ben olamadım senin gibi ne bileyim dünyayı gördüğün pencere nettir senin bir apartmanın 3. katının penceresi. oysa ben asansörden bakıyorum. durduğum yere göre değişiyor hayat. bir yanda sen gibi adam gibi adamlar diğer yanda olmaya çalışanlar. ben etrafımda hep bir şeyler öğrenebileceğim insanlar isterim en basitinden (bkz: ukulele).
çünkü en yakınındakidir en güzel dersi en zahmetsiz ve ucuz veren. aldığım dersler yanında ufaktan da katkım olduysa sana ne mutlu.
gecenin bir körü vazgeçmek de dilek tutmak da bizden olsun. rakının kokusu yeterken en hüzzam şarkıların aranağmelerini mırıldanmaya biz seninle ne makamlar eskitiriz...
kıskanmanın dostçası olan gıpta kelimesini de cümle içinde geçirtecek kadar garip insan. la ben olamadım senin gibi ne bileyim dünyayı gördüğün pencere nettir senin bir apartmanın 3. katının penceresi. oysa ben asansörden bakıyorum. durduğum yere göre değişiyor hayat. bir yanda sen gibi adam gibi adamlar diğer yanda olmaya çalışanlar. ben etrafımda hep bir şeyler öğrenebileceğim insanlar isterim en basitinden (bkz: ukulele).
çünkü en yakınındakidir en güzel dersi en zahmetsiz ve ucuz veren. aldığım dersler yanında ufaktan da katkım olduysa sana ne mutlu.
gecenin bir körü vazgeçmek de dilek tutmak da bizden olsun. rakının kokusu yeterken en hüzzam şarkıların aranağmelerini mırıldanmaya biz seninle ne makamlar eskitiriz...
başkalarının 2-2'lik maçlarına sevinip destan yazdık diyen, timsah yürüyüşüne çıkan taraftarlara sahip değildir. o bile yeter!
insanların götüne bakanlar tarafından yakalanan kızdır.
keşanlı ali destanı'nda oynayan güzel hatun.
çekici bir havası var. ezgiler hep böyle mi olur ki?
çekici bir havası var. ezgiler hep böyle mi olur ki?
(bkz: kiman)
(bkz: kiman tiridi)
verilen 24 şehitten sonra yapılan basın açıklamasında bile yapacakları yeni sivil anayasadan bahsetmek siyaset yapmak değil görevi hükümetin eksiklerini göstermek olan partinin yaptığı terör ve şehit üzerinden siyaset he mi? ah benim yavrucuklarım sizin kafalarınızdaki başbakanın karizması çizildi diye ne kasıyosunuz ya!
o değil de gidin habervaktim'i okuyun.
o değil de gidin habervaktim'i okuyun.
bölümde hiç haketmeyenler akrabalık vb yollarla ünvan alır kadro alırken kendisinin hala araştırma görevlisi olarak kalması bilim dünyasının, yök'ün ayıbıdır...
ders anlatışı, dersi ele alışı ders içindeki duruşu muhteşemdir... ders dışında öğrenciyle pek alakadar olmaz.
ders anlatışı, dersi ele alışı ders içindeki duruşu muhteşemdir... ders dışında öğrenciyle pek alakadar olmaz.
deneyimsizliktendir... bir bela bin nasihattan evladır diye boşa dememişler.. yaşayıp görecek abisi ablası ... *
(bkz: ankaranın bağları)
fotoğraflarda gördüğüm her kıza aşık olduğum zirve.
lan ben burda sap sap takılıyoruz sanıyordum ne hatunlar varmış be... (bkz: sözlük bana kız bul lan allahsız)
lan ben burda sap sap takılıyoruz sanıyordum ne hatunlar varmış be... (bkz: sözlük bana kız bul lan allahsız)
şu anda kaldırılan hatunların yanından ayrılamayan yazarların daha başlık altına yazmaya fırsat bulamadıkları zirve...
luxus ile eğlenip fd ile romantizmin dibine vurulmuş tam hatun kaldırmalık organizasyon lan ....
üzüldüm kaçırdığıma *
luxus ile eğlenip fd ile romantizmin dibine vurulmuş tam hatun kaldırmalık organizasyon lan ....
üzüldüm kaçırdığıma *
öküzlükte sınır tanımamak....
hadi bir halt bilmiyorsun babazula dinlemek ve bu adamları araştırmak zahmetine katlanmadın da daha önce mezdeke de mi izlemedin be angut derler adama bu haberi böyle laps diye verirsen.
hadi bir halt bilmiyorsun babazula dinlemek ve bu adamları araştırmak zahmetine katlanmadın da daha önce mezdeke de mi izlemedin be angut derler adama bu haberi böyle laps diye verirsen.
cemal hünal'ın öncülüğünü yaptığı aile işi animasyon. seslendirmeler muhteşem ...
iyi bir başlangıç .
iyi bir başlangıç .