bugün
- imamoğlu'nun amedsporu desteklemesi11
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi21
- kafakoparan dede9
- 16 mart 2025 fenerbahçe samsunspor maçı10
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest13
- sağlıkçıyla evlenmek14
- mert hakan yandaş22
- yaren leylek18
- 0 0 716
- yüksek enflasyon21
- 0 0 7 yetkili olsun kampanyası10
- 007 abiyi rahat bırakın sitemi9
- 4 yıldır bir kızı unutamamak13
- iett hezarfeni8
- anın görüntüsü17
- 0 0 7 abimizin vasiyetname yazması19
- bugünde merso alamadan uyumak19
- sahurdayız uludağ sözlük28
- sözlük ölmüş20
- iyi geceler11
- en sevmediğiniz ülkeler8
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- ilgi hastası kadın18
- sevilen kamyon arkası sözleri11
- martin eden9
- v a m p i r o v9
- victor osimhen14
- aykolik ve gülşen benzerliği12
- 14 mart 2025 gözaltına alınmam rezaleti62
- malum şahsı cimere şikayet etmek8
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi51
- adana8
- fenerbahçe18
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü14
- ramazan günü sokakta sigara içen insan17
- teravihte sarımsak deryası kokan insan14
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- kedili komşuya gitmemek11
- araba'nın komple masraf olması13
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler17
- şinasi yurtsever17
- 50 cc lik motosiklet almak9
- pişi ve vişne reçeli8
- şu anda dinlediğiniz şarkı13
- 14 mart 2025 galatasaray antalyaspor maçı11
- yazarların evlenmeme nedenleri9
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız13
- yazarların mezun oldukları üniversite ve bölüm16
- namaz kılmak8
- ramazan hoca13

entry'ler (7336)
sağlık konusunda online danışma hizmeti veren bir web sitesi. yaklaşık 10 yıldır hekimlerden aldıkları geri bildirimler ile geliştirdikleri algoritma sayesinde, sahip olduğunuz semptomları girdiğinizde size ilgili ön tanıları veriyor. aklına takılan soruları genel ya da özel olarak sorabiliyorsanız, sorularınız lisansı doğrulanmış hekimler tarafından cevaplanıyor.
aşk yeniden çocuk olmaktır, enerjin, hevesin, merakın bitmek tükenmek bilmez.
Bütün fakültelerin binasını yenileyip, en eski binalardan birine sahip tıp fakültesi temel bilimler bölümüne bina yapmadıkları gibi, yapmayı da düşünmüyorlarmış. Hastaneye ise hergün yeni bir blok ekliyorlar. tabi hastane demek, daha çok hasta (artık müşteri demek daha doğru olur) demek, o da daha çok para demek. temel bilimler ise araştırma, geliştirme, kalkınma demek, kim ne yapsın bunları.
Kampüsçe alkışlıyoruz kendilerini!
Kampüsçe alkışlıyoruz kendilerini!
cep telefonumuzdaki kameralar RGB kameralardır, yani her bir pikseline düşen ışığın kırmızı, yeşil ve mavi bileşenini ölçüp kaydeder. sonra hepsini birleştirince de bizim selfieler çıkar meydana.
hiperspektral kameralar ise 3 dalga boyu yerine yüzlerce dalga boyunda ölçüm yapar, böylece gözle göremediğimiz şeyleri görmemizi sağlar.
ilk olarak nasa'nın geliştirdiği, dünya ve diğer gezegenlerin yer kabuğu hakkında uzaktan bilgi sağlamak amacıyla kullandığı bir teknolojidir. şimdilerde ise besin kalite kontrolden, medikal alana kadar bir çok alanda kullanılmaktadır. genelde elektromanyetik spektrumun görünür ve yakın kızılötesi kısmı kullanılır.
hiperspektral kameralar ise 3 dalga boyu yerine yüzlerce dalga boyunda ölçüm yapar, böylece gözle göremediğimiz şeyleri görmemizi sağlar.
ilk olarak nasa'nın geliştirdiği, dünya ve diğer gezegenlerin yer kabuğu hakkında uzaktan bilgi sağlamak amacıyla kullandığı bir teknolojidir. şimdilerde ise besin kalite kontrolden, medikal alana kadar bir çok alanda kullanılmaktadır. genelde elektromanyetik spektrumun görünür ve yakın kızılötesi kısmı kullanılır.
antalya'ya da açılacağının duyulmasıyla biz antalyalıları mutlu eden spor mağazası.
güzel bir bisiklet aksesuarı üreticisi.
antalya konyaaltı ilçesinde, sitelerden oluşan bir mahalle. en güzel tarafı kampüse yakınlığıdır.
japon yapmış yapmış olmasına da, 2005 otomatik modeline 5. vitesi koymayı unutmuş. başka bir sıkıntısı yok.
almanya merkezli bir bisiklet markası. oldukça sağlam kadroları var.
trafiği son birkaç yılda yoğunlaşsa da hala çekilmez dereceye ulaşmadı.
dün arabamı havaalanının karşısındaki servise bıraktım. saat 18:00, tam iş çıkışı. yola çıktım hemen acbilmemkaç numaralı belediye otobüsü geldi. bindim, oturacak yer bile buldum. trafik gayet yoğundu ama 40 dakikaya falan üniversitenin doğu kapısına geldik.
orada inip üniversiteye doğru yürüdüm, tam o sırada başka bir otobüs kampüse girdi ve kimlik kontrolü için güvenliğin orda durdu. hemen atladım otobüse.
hukuk fakültesinde inip edebiyat yolunun girişinde otostop çektim. el attığım ikinci araba durdu. iki genç edebiyat fakültesindeki derslerine gidiyorlarmış.
edebiyatın orda indim, artık eve yürünür diye düşünüyordum. tam o sırada üniversitenin kendi servisi geldi.
ona da binip batı kapısında indim. sonra da eve kalan 1 km'yi yürüdüm.
1 saat içinde evdeyim. gerçi gayet şanslıymışım şimdi düşününce. yoksa aynı yol 2 saat de sürebilirdi.
dün arabamı havaalanının karşısındaki servise bıraktım. saat 18:00, tam iş çıkışı. yola çıktım hemen acbilmemkaç numaralı belediye otobüsü geldi. bindim, oturacak yer bile buldum. trafik gayet yoğundu ama 40 dakikaya falan üniversitenin doğu kapısına geldik.
orada inip üniversiteye doğru yürüdüm, tam o sırada başka bir otobüs kampüse girdi ve kimlik kontrolü için güvenliğin orda durdu. hemen atladım otobüse.
hukuk fakültesinde inip edebiyat yolunun girişinde otostop çektim. el attığım ikinci araba durdu. iki genç edebiyat fakültesindeki derslerine gidiyorlarmış.
edebiyatın orda indim, artık eve yürünür diye düşünüyordum. tam o sırada üniversitenin kendi servisi geldi.
ona da binip batı kapısında indim. sonra da eve kalan 1 km'yi yürüdüm.
1 saat içinde evdeyim. gerçi gayet şanslıymışım şimdi düşününce. yoksa aynı yol 2 saat de sürebilirdi.
göksel - arka bahçede
"ben sana gel demedikçe dur bekle" :p
"ben sana gel demedikçe dur bekle" :p
yüz üstü yatış pozisyonu.
ishal olunaraktan azaltılabilir.
aa, tanga mı o?
insanın başına gelebilecek en güzel şeylerden biridir.
nokta atışı bir yolculuk yapmamızı sağladı. kendisine minnettarız.
bu refleksleri her gördüğümde ya da düşündüğümde, insan vücuduna bir kez daha aşık oluyorum.
o küçücük canlının refleksleri olmasa hayata tutunma ihtimali olmazdı. belki üç beş basit nörolojik olay gibi görünüyorlar ama hayatın temelinde bu refleksler var.
sadece insan değil tüm hayvanlar da içgüdüleri ile büyüyüp kendilerine yetecek seviyeye geliyor.
o küçücük canlının refleksleri olmasa hayata tutunma ihtimali olmazdı. belki üç beş basit nörolojik olay gibi görünüyorlar ama hayatın temelinde bu refleksler var.
sadece insan değil tüm hayvanlar da içgüdüleri ile büyüyüp kendilerine yetecek seviyeye geliyor.
Gün gelir de transseksüel olmak isterler diye. Yedek parça yani bir nevi.