bugün
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi28
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri12
- düşün ki o bunu okuyor11
- imamoğlu'nun x hesabının erişime engellenmesi24
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı24
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası90
- fotokopici bi erkek11
- neden para basıp dış borcumuzu ödemiyoruz9
- en kötü şarkılar11
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları13
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- kemalist çocuğu11
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı20
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- dedikodu yapan erkek12
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik8
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar10
- psikiyatri servisinde tanışılan kız15
- sırrı süreyya önder8
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
- savaş kapıdayken ülkeyi kızıştıran özel9
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı10
- chplilerin din düşmanlığı14
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması16
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır8
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- dördüncü murad8
- true nun çaylak olması13
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması12
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil45
- aşık olmanın avantajları13
- üstad kadir mısıroğlu14
- bir evlilik ne zaman bitmeli9
- arda güler11
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10

entry'ler (7336)
sağlık konusunda online danışma hizmeti veren bir web sitesi. yaklaşık 10 yıldır hekimlerden aldıkları geri bildirimler ile geliştirdikleri algoritma sayesinde, sahip olduğunuz semptomları girdiğinizde size ilgili ön tanıları veriyor. aklına takılan soruları genel ya da özel olarak sorabiliyorsanız, sorularınız lisansı doğrulanmış hekimler tarafından cevaplanıyor.
aşk yeniden çocuk olmaktır, enerjin, hevesin, merakın bitmek tükenmek bilmez.
Bütün fakültelerin binasını yenileyip, en eski binalardan birine sahip tıp fakültesi temel bilimler bölümüne bina yapmadıkları gibi, yapmayı da düşünmüyorlarmış. Hastaneye ise hergün yeni bir blok ekliyorlar. tabi hastane demek, daha çok hasta (artık müşteri demek daha doğru olur) demek, o da daha çok para demek. temel bilimler ise araştırma, geliştirme, kalkınma demek, kim ne yapsın bunları.
Kampüsçe alkışlıyoruz kendilerini!
Kampüsçe alkışlıyoruz kendilerini!
cep telefonumuzdaki kameralar RGB kameralardır, yani her bir pikseline düşen ışığın kırmızı, yeşil ve mavi bileşenini ölçüp kaydeder. sonra hepsini birleştirince de bizim selfieler çıkar meydana.
hiperspektral kameralar ise 3 dalga boyu yerine yüzlerce dalga boyunda ölçüm yapar, böylece gözle göremediğimiz şeyleri görmemizi sağlar.
ilk olarak nasa'nın geliştirdiği, dünya ve diğer gezegenlerin yer kabuğu hakkında uzaktan bilgi sağlamak amacıyla kullandığı bir teknolojidir. şimdilerde ise besin kalite kontrolden, medikal alana kadar bir çok alanda kullanılmaktadır. genelde elektromanyetik spektrumun görünür ve yakın kızılötesi kısmı kullanılır.
hiperspektral kameralar ise 3 dalga boyu yerine yüzlerce dalga boyunda ölçüm yapar, böylece gözle göremediğimiz şeyleri görmemizi sağlar.
ilk olarak nasa'nın geliştirdiği, dünya ve diğer gezegenlerin yer kabuğu hakkında uzaktan bilgi sağlamak amacıyla kullandığı bir teknolojidir. şimdilerde ise besin kalite kontrolden, medikal alana kadar bir çok alanda kullanılmaktadır. genelde elektromanyetik spektrumun görünür ve yakın kızılötesi kısmı kullanılır.
antalya'ya da açılacağının duyulmasıyla biz antalyalıları mutlu eden spor mağazası.
güzel bir bisiklet aksesuarı üreticisi.
antalya konyaaltı ilçesinde, sitelerden oluşan bir mahalle. en güzel tarafı kampüse yakınlığıdır.
japon yapmış yapmış olmasına da, 2005 otomatik modeline 5. vitesi koymayı unutmuş. başka bir sıkıntısı yok.
almanya merkezli bir bisiklet markası. oldukça sağlam kadroları var.
trafiği son birkaç yılda yoğunlaşsa da hala çekilmez dereceye ulaşmadı.
dün arabamı havaalanının karşısındaki servise bıraktım. saat 18:00, tam iş çıkışı. yola çıktım hemen acbilmemkaç numaralı belediye otobüsü geldi. bindim, oturacak yer bile buldum. trafik gayet yoğundu ama 40 dakikaya falan üniversitenin doğu kapısına geldik.
orada inip üniversiteye doğru yürüdüm, tam o sırada başka bir otobüs kampüse girdi ve kimlik kontrolü için güvenliğin orda durdu. hemen atladım otobüse.
hukuk fakültesinde inip edebiyat yolunun girişinde otostop çektim. el attığım ikinci araba durdu. iki genç edebiyat fakültesindeki derslerine gidiyorlarmış.
edebiyatın orda indim, artık eve yürünür diye düşünüyordum. tam o sırada üniversitenin kendi servisi geldi.
ona da binip batı kapısında indim. sonra da eve kalan 1 km'yi yürüdüm.
1 saat içinde evdeyim. gerçi gayet şanslıymışım şimdi düşününce. yoksa aynı yol 2 saat de sürebilirdi.
dün arabamı havaalanının karşısındaki servise bıraktım. saat 18:00, tam iş çıkışı. yola çıktım hemen acbilmemkaç numaralı belediye otobüsü geldi. bindim, oturacak yer bile buldum. trafik gayet yoğundu ama 40 dakikaya falan üniversitenin doğu kapısına geldik.
orada inip üniversiteye doğru yürüdüm, tam o sırada başka bir otobüs kampüse girdi ve kimlik kontrolü için güvenliğin orda durdu. hemen atladım otobüse.
hukuk fakültesinde inip edebiyat yolunun girişinde otostop çektim. el attığım ikinci araba durdu. iki genç edebiyat fakültesindeki derslerine gidiyorlarmış.
edebiyatın orda indim, artık eve yürünür diye düşünüyordum. tam o sırada üniversitenin kendi servisi geldi.
ona da binip batı kapısında indim. sonra da eve kalan 1 km'yi yürüdüm.
1 saat içinde evdeyim. gerçi gayet şanslıymışım şimdi düşününce. yoksa aynı yol 2 saat de sürebilirdi.
göksel - arka bahçede
"ben sana gel demedikçe dur bekle" :p
"ben sana gel demedikçe dur bekle" :p
yüz üstü yatış pozisyonu.
ishal olunaraktan azaltılabilir.
aa, tanga mı o?
insanın başına gelebilecek en güzel şeylerden biridir.
nokta atışı bir yolculuk yapmamızı sağladı. kendisine minnettarız.
bu refleksleri her gördüğümde ya da düşündüğümde, insan vücuduna bir kez daha aşık oluyorum.
o küçücük canlının refleksleri olmasa hayata tutunma ihtimali olmazdı. belki üç beş basit nörolojik olay gibi görünüyorlar ama hayatın temelinde bu refleksler var.
sadece insan değil tüm hayvanlar da içgüdüleri ile büyüyüp kendilerine yetecek seviyeye geliyor.
o küçücük canlının refleksleri olmasa hayata tutunma ihtimali olmazdı. belki üç beş basit nörolojik olay gibi görünüyorlar ama hayatın temelinde bu refleksler var.
sadece insan değil tüm hayvanlar da içgüdüleri ile büyüyüp kendilerine yetecek seviyeye geliyor.
Gün gelir de transseksüel olmak isterler diye. Yedek parça yani bir nevi.