bugün

/244
whatsapp müptelası abazan tayfaya;

"höst ulan, höst"

çekmiştir.
zirveye girmek istediğim yazar şeysi.
şimdi ne zirvesi olduğunu söyleyemem, ama anladı o.
whatsapp ayağına insanların numaralarını alıp şerefsizlik yapanları, bunun için sözlüğü kullananları sert bir dille uyarmıştır.

whatsapp istiyorsanız gidin özelden isteyin ulan. evet.
watzap zirvelerine davet edilmemeyi içerlemiş olması muhtemel moderatör.
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutladığım yazar.
gelişmelerde "arkadaşlar whatsapp grubu gibisinden başlık açmayınız, açanlara itibar etmeyiniz, itibar edenleri bilgilendiriniz, bilgilenmeyenleri hafifçe dövünüz, yine olmadı yataklarınızı ayırınız" gibisinden bir mesaj paylaşmış abimiz. selam ederiz buradan. büyüksün ağabey. saygılar.
gelişmeler butonunu yine alevlendiren yazar.

--spoiler--

lütfen bu tarz başlıklar açmayınız, açanlara itibar etmeyiniz.

--spoiler--

devamında "polis, hakim, savcı sizden kontör istemez" diyecek sandım.
gruba karşı olan şahıs.seks özgürlüğü de kalmamış arkadaş.
https://www.youtube.com/watch?v=wPvydsh4EUI

iki kelimesinden biri hani olan kişilik.
whatsapp başlıklarını kaldırdığı için kendisini tebrik ediyorum. bravo zall. *
geçen gün gittiğim dükkanında 20 tl ye bilgisayarıma format atmış bilgisayarcı. tşk.
Whatsappında Serkan inci ve salcadan başkası olmadığı için whatsappı Uludağ sözlükte yasaklamış sözlük sahibi. Whatsappın sadece sapını kullanırsan böyle olur zall. *
Tavır ve davranışlarıyla sözlüğü forum sitesine döndürmüş olan zat.
açık ve net olan sahte hesaplarla bile ilgilenmeyen şahsiyet.
yaptığı her işte sözlüğe zarar veren yönetici. her fırsatta "paraaa paraaaaa" diye bağırarak üye alımını açıyor. hiçbir şekilde temizlik niyetinde değil. göstermelik olarak Whatsapp olaylarına el attı.

sözlük babalara gelmiş, o neyin derdinde.

bazı modları olmasa ne yapacaktı çok merak ediyorum. basit forum adminleri bile daha sağlıklı yönetim sunuyor.
dikdatör ruhlu moderatör. yapamaycak adamın eline yetki verirsen bunu her fırsatta gösterir.
Kim ulan bu Erol egemenin sözlük versiyonudur.
Kim ulan bu zall.
yine yeni yeniden sosyotrend'in başladığını haber veren heyecanlı arkadaş.

--spoiler--
arkadaşlar,

tahmin edebileceğiniz gibi sosyotrend başladı.
--spoiler--

yahu biz biliyoruz artık saatini,
kimlerin sunduğunu,
tam sohbetin ortasındayken "komikli" videolar koyduğunuzu.
an itibariyle canlı yayında konuşamayan yazar. sürekli takılıyor konuşurken, heyecan yapmış canım yaa!
Donuza eklediğim yazar ve yetkili kişisi.
inşallah artık gelişmelerin mesajı gelmez.
ya kimse izlemek istemiyor programin zaten hastası olan adam her cumartesi alarm kurar yine izler.
sosyotrend'i ilk defa izliyorum. çok heyecanlı bir arkadaş. kendi kendine yeni kavramlar falan kullanıyor falan.
yav gardaşım iyi ki bir program yapıyorsun insanıdır.
ekşinin yaptığı çaylakları yanlışlıkla onaylama kepazeliğini bu adam yapsaydı 20 gün itin götüne sokar sokar çıkarırdık. resmen taşak geçiyor adamlar. beterin beteri var gördüğünüz gibi arkadaşlar. o yüzden zall ismail kardeşimin kıymetini bilin.

ayrıca yalayan çıksın beyler nick altı kasacak birazdan.
ekşi çaylakları onaylayınca zall

http://galeri.uludagsozluk.com/r/zall-436528/

ekşi yazarları yeniden çaylak olunca zall

http://galeri.uludagsozluk.com/g/zall/
Yazdığı herşeydeki doğruluğuyla ve akıcı bir anlatımıyla kendisine merak duyulan kişi .
© copyright 2005 - 2026