bugün
- kemal kılıçdaroğlu56
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor24
- bu başlıkta neler olacağını yazıyoruz9
- türkiyeden siktirolup gitmek20
- sözlükteki bayanları sahiplendiriyoruz9
- eskiamaeksikbiri'nin akp'li olması8
- türkiye'yi türkçülerin yönetecek olması20
- günün sözü18
- recep tayyip erdoğan47
- kılıçdaroğlu'nun 2028de fırtına gibi esecek olması17
- meral akşener10
- şaka maka genel seçimlere 1825 gün kalması13
- sefalet oranının artacağı gerçeği31
- millet ittifakı13
- ekonomi bozulsun diye dua eden muhalif25
- kitap alıntıları11
- kızları ne zaman sahiplenecez23
- çocukluk haliniz karşınıza çıksaydı8
- sinan oğan32
- bütün kadınların kapatılması gerekliliği8
- frank lucas nickli yazar20
- motosiklet kaskı15
- araba sürerken sevgilisinin elini tutan erkek15
- geceye bir replik bırak14
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun16
- bir baltaya sap olamadim28
- anın görüntüsü45
- bir şarkı sözü der ki8
- kafayı boşaltacak bir tatil yapmak10
- arkadaşlar tr den gidenler ismini yazdırsın bana8
- kılıçdaroğlundan devam edeceğim açıklaması13
- gecenin şarkısı32
- kemal kılıçdaroğlu doğru adaydı halk doğru değildi8
- kan tutan kasap bu fotoğrafları nereden buluyor11
- bozkurt yapan afganlar8
- bir hiç'in günlüğü13
- şort giyen erkek8
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin26
- sana söz baharlar gelecek11
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri64
- iki avuç dolusu tuzu bardağa doldurup yersek nolur9
- kk açıklama yapıyor8
- 28 mayıs 2023 kılıçdaroğlu'nun devam demesi12
- kemal kılıçdaroğlu nu istifaya davet ediyorum18
- 28 mayıs 2023 a101'in tüm ürünlere zam yapması8
- 28 mayıs 2023 ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi36
- klarnet calan sarapci koala 615
- kılıçdaroğlu istifa etmesin12
- şu elbiseyi nereden bulabilirim10
- ilk izlenimlere göre rte yüzde 63 aldığı iddiası10

entry'ler (4163)
görsel
En büyük hayalim 1 Ocak sabahı karlı bir güne uyanmaktı. Sanırım gerçek olacak gibi devam ederse. ikinci hayalim de sevdiğin insanla böyle bi' havada termostan sicak sıcak hazırlanan bi' kahveydi. Şükürler olsun çok güzel.
En büyük hayalim 1 Ocak sabahı karlı bir güne uyanmaktı. Sanırım gerçek olacak gibi devam ederse. ikinci hayalim de sevdiğin insanla böyle bi' havada termostan sicak sıcak hazırlanan bi' kahveydi. Şükürler olsun çok güzel.
insanda saatlerdir ders çalışıyorum lan hissi yaratır.
Muhakeme yeteneği vardır.
Aynı mantıkla çok partili dönemin birçok iktidarını göremeyen de yorum yapmasın. Yohamina.
Aynı mantıkla çok partili dönemin birçok iktidarını göremeyen de yorum yapmasın. Yohamina.
Talihsiz serüvenler dizisi.
görsel
Toplam, devasa servetim.
Toplam, devasa servetim.
görsel
Iki grafik arasındaki fark ne kadar yıldım ne kadar yoruldum bezdim gösteriyor... Şükür yarın bitmiş olucak.
Iki grafik arasındaki fark ne kadar yıldım ne kadar yoruldum bezdim gösteriyor... Şükür yarın bitmiş olucak.
Bütün ekran görüntüleri ve entrylerin anında silinmesi ancak ilgili yazarların hâlâ Sözlükte aramızda olması artık buralarda durulamayacağını kanıtlıyor.
Çaylak cezası bu ayıbı unutturmaz. Silik olsunlar.
Çaylak cezası bu ayıbı unutturmaz. Silik olsunlar.
(bkz: pleasantville)
Yüksek dereceli memurların çocuklarına ve eşlerine hak sahibinin izni ile verilen pasaport.
görsel
Anın görüntüsü yan değil, yan yükledim...
Anın görüntüsü yan değil, yan yükledim...
Sokakları gerçekten de buram buram tarih kokan, eski, kasvetli gotik, ama kendine hayran bırakan şehir.
Viyana gibi pahalı ya da soğuk, Budapeşte gibi dağınık değildir. Prag herkesi içine alabilecek samimî şehirdir.
Viyana gibi pahalı ya da soğuk, Budapeşte gibi dağınık değildir. Prag herkesi içine alabilecek samimî şehirdir.
Durakta oturmuş 5dkya gelcem diyen babasını bekliyor. Hem de 35 dakikadır.
Karizma değil enayiliktir. Verdiğin paranın içinde o ikram. Yemesem bile alırım yanımdakine veririm.
15 sene önceki hâlini hatırlıyorum o kadar karamsar, isli bir şehir gibi gelirdi ki. her bayram babamın paçasına yapışıp 'babaaaaa gitmeyelim nolur' diye ağlardım. Sonra Cengiz Ergün dönemine girdi manisa. Parklar arttı, bahçeler Yeşillendi, her yer Türk bayraklı süslemelerle kaplandı. Şehir merkezindeki her türlü pislik itelendi uzaklara. Hep derim, Manisa cengiz Ergün öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılıyor. Bir nevi Memleketimdir, güzel, temiz, rahat şehirdir. Bir Konyalı da rahat yaşar, bir izmirli de. Arasında kültürel sosyolojik uçurumları kapatmış şehir.
Yavaştan tamamen veda vakti geldi, bakalım bir daha rüzgar savurur mu bilinmez.
Yavaştan tamamen veda vakti geldi, bakalım bir daha rüzgar savurur mu bilinmez.
Senden sakladığım şeyleri ben bile hatırlamıyorum aslında. Saklamak denmemeli hâliyle. Yalan hiç değil. Ama karşımıza gün gelir de çıkarsa diye korkuyorum. Belki de hiç çıkmaz ben de tamamen unuturum. Çok seviyorum umarım beni bağışlarsın.
O uyku gece yani 22.00 ile 06.00 arasında alınmış ise yeter. Ancak tüm gece uyumayip gün içinde 10 saat de uyusan yetmez.
Zorla Sözlükte açtığı başlığa entry girdirmek.*
Journey to the center of the Çorum filmini akıllara getiren, leblebi asılası gerçeklik.