bugün

/244
yarından sonra temiz çamaşıra ihtiyacı olabilir.
iyi bir insan. fakat sözlüğü üzerine fazlasıyla özeleştiri yaptığını düşünmüyorum. sözlüğün seviyesi son 2 yıldır yerlerde. defalarca söyledik, bu başı boşluğa bir düzen, bir disiplin getirmelisin dedik. yazar alımının 12 ay 365 gün açık olduğu bir sözlükte kim ne kadar samimi ya da edepli yazabilir, oynamadan, senin başını belaya sokmadan ya da kendine saygı duyarak? burada nerdeyse 6 yıldır yazıyorum, son zamanlarda ne yazdıklarımdan ne okuduklarımdan keyif almıyorum. çünkü ne içtenlikle yazdığın şeyleri okuyan ve takdir eden bir yazar kitlesi ne de okunacak adamakıllı yazar yok. tamam bir sürü saçma sapan adam ve kadın yazara da ihtiyaç var ama hepsinin saçma sapan olması biraz anormal değil mi? keyfi çaylak yapan bir moderatör profilini de buna eklersek burada ipin ucu iyice kaçmıştır. bir moderatörün sırf egosunu tatmin etmek için beni çaylak yaptığını bilirim. herhangi başlığın partizanlığına soyunan moderatörler varmış sonradan öğrendim. adam onun gibi düşünmüyorum diye beni çaylak yaptırmış. düşünün öyle bi hale gelmiş ki moderatör bir troll gibi davranıyor bu sözlükte. üstelik ona kimse bir saygısızlık yapmadığı halde. bence o modların adını vermelisin, kim o saatlerde görevliyse. sonuçta ben burada moderatörüm diyip hava atmasını, keyfi ceza vermesini biliyorlar. tüm mahkemelere tek başına gittiğini biliyorum ama yetkilendirdiğin adamları da bu sorumluluğun altına sok aslan kardeşim. çünkü her zaman taş suda sekmez, bazen direk batar. kendine haksızlık yapma. allaha emanet ol, seviyoruz seni...
devleti karşısına almıştır.

görsel
yapılmaması gereken bir şey varsa, o da bu durumla eğlenmektir aslında. Bende dahil işin gırgırındayız. ama hayırlısı olsun.

Nasil olsa gelişmelerden duyarız durumu. Her ne kadar bazılarına fırsat versen de seviyoruz seni kanka. Insaallah sorun yaşamazsın.
--spoiler--
bu sabah 09:00'da cumhurbaşkanına hakaret sebebiyle duruşmaya gireceğim arkadaşlar. umarım sonuç iyi olur.
--spoiler--

çocuğa taciz, tecavüz edenler dışarda fink atarken seni elinden öpüp yollarlar..
françois hollande'a mı hakaret etmiş anlamadığım mod. fransa'da yaşıyor sanıyordum, nereden sanıyorsam artık?
sözlüğün okurları arasındaki abdullah gül'ün deşifre olmasını sağlamıştır.namı çankaya'dan duyulmuşsa da giderayak gül'ü güldürmez umarım.
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
hakkında bu kadar entry girilince öldü sandığım şahsiyet.
meğer hakkında dava açılmış.
ama davayı hangi söylemine dayanarak açtılar çok merak ettim doğrusu.
adam kırk yılda bir entry giriyor zaten o da sözlükle ilgili gelişmeler, arkadaşlar düzeldi falan.
ne ara hakaret etti la adam? fi tarihinden kalma entrysi mi vardı acaba.
neyse allah yardımcısı olsun, ne diyelim.
Bi konuda Mesaj attım adam zahmet etmedi geri mesaj atmak için.
allah yardımcın olsun zall adamım.

tanımasam da görmesem de severim seni.

hırsızı, tecavüzcüsü, en pis adamlar dışardayken ve dahi yargılanamazken adalet sana denk gelmez inşallah.
henüz öğrendiğim ve şaşırdığım bir davanın davalısı olmuş kişidir. admindi en son. şimdi bilmiyorum.
(bkz: better call saul)
kendisine söz konusu yazıları okuyacaklar, sonrasında o da yazıları yazan kişilerin iplerini mahkemeye verecek. ipler üzerinden sayın abdullah gül'e hakaret eden şahıslar tespit edilmiş olacak. o şuursuzca hakaret eden kişi de mahkemeye çıkacak, ama gelişmeler bölümü onun için yanmayacak.
allah yardımcı olsun mod'u. dilerim bu süreci sıkıntısızca atlatır...
Dosyasını incelemeden bir şey dıyemeyeceğim. Belki de vatan haini allah vermesin.

iyi olan kazansın dostum. (bu da buraya hiç uymadı da neyse caktırmayın)
cumhurbaşkanına hakaret ile ne işi varmış diye merak ettiğim kişi.

hayır, aramızdan biri yardırdı da ondan mı şeettiler acaba.

edit: ne olursa olsun, ifade özgürlüğünün arkasındayız, yardır zall.
sözlük aleminin dahi çocuğu. umarım bir şey çıkmaz.
cumhurbaşkanına hakaretten yargılanmaktaymış. acaba biri başını mı yaktı ki bence öyle yoksa kendisi mi yardırdı?
zamanlama manidar de çık aradan zall.
"hakaret edince ceza yiyen, ancak o hakareti uygulayınca cezadan kurtulan milletiz"

allah yardımcısı olsun.
gelişmeler butonu yine ışıl ışılken heh yine televizyona çıktı herhalde zall ve saz arkadaşları ama bu kez mahkemeye gidişini haber veriyormuş.

ee napalım hacı? şahit mi olalım? sana buralardan enerji mi verelim? suçlama varsa mahkemeye gidersin, kanıtlanamazsa geri gelirsin.
şimdi 3-5 yawşağın yazdığı yüzünden zall orda ifade verecek, muhtemelen hakaret olayının yazar bilgilerini istemişlerdir zall da satmadı tabi. sen gel bakalım zall efendi dediler. daşşşşşşşaaaaklı bir kardeşimiz zall. satmaz adam.
Şansı azdır.
kuzenimdir. az önce aldım haberini.
öncelikle; allah yardımcısı olsun.

ama şurada kullandığı şu ifade;
"bu sabah 09:00'da cumhurbaşkanına hakaret sebebiyle duruşmaya gireceğim arkadaşlar. umarım sonuç iyi olur."

ile birlikte adeta cumhurbaşkanına hakaret ettiğini itiraf etmiş. savcı şayet sözlüğe girip zall'ın bu yazdığını okusa tck'nun ilgili maddesine göre kilitler.

sevgili zall'cığım, sen "cumhurbaşkanına hakaret sebebiyle" değil, "cumhurbaşkanına hakaret ettiğin iddiasıyla" duruşmaya gireceksin.

seni seviyoruz, geç kalma, erken dön. ok?
© copyright 2005 - 2026