bugün
- futbol24
- almanya10
- vfb stuttgart7
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- borussia dortmund5
- italya7
- fc internazionale milano6
- muz4
- galatasaray13
- ac milan5
- cansever9
- ingiltere5
- chelsea fc4
- bayern münih4
- yecüc ile mecüc5
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- victor osimhen3
- fait bey dönsün kampanyası2
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- yorgun mermi19
- liverpool fc2
- arsenal fc3
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- gocu'nun solak olması4
- etek giyen erkek10
- sol elle osbir çekmek2
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- dünyanın tersine dönmesi5
- ismet gurbuz 20242
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- tavuk sevmemek5
- domdomusa3
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak3
- sürekli dizi6
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- devalüasyon yakın mı9
- dünyanın 10 da birinin solak olması3
- günlük tutan erkek9
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- düşün ki o bunu okuyor4
- ben geldim laleler3
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- yeni zelanda ya gitmek5
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- para5
Hakkında bu kadar entry girilince admin oldu sandım.
kendisinin regaip kandilini içtenlikle kutluyorum. sevgiler, selamlar.
gelişmeler için zahmet etmesin, onun adına yazdım ;
--spoiler--
arkadaşlar uzaylıların bile izlediği hususunda söylentiler olan sosyotrend programı malumunuz bu akşam 10 buçuk gibi olay tv de başlayacak. sizler de ilim irfan sahibi olmak ve bir nebze olsun yakışıklı adam görmek istiyorsanız bir tık kadar uzağınızdayız. patlayacak o reyting cihazı, haydii...
zall
--spoiler--
gömlek altı tşört giyip, gömleğin düğmelerini açık bırakma zall. yıl 2014 amk.
--spoiler--
arkadaşlar uzaylıların bile izlediği hususunda söylentiler olan sosyotrend programı malumunuz bu akşam 10 buçuk gibi olay tv de başlayacak. sizler de ilim irfan sahibi olmak ve bir nebze olsun yakışıklı adam görmek istiyorsanız bir tık kadar uzağınızdayız. patlayacak o reyting cihazı, haydii...
zall
--spoiler--
gömlek altı tşört giyip, gömleğin düğmelerini açık bırakma zall. yıl 2014 amk.
sözlüğün birinci dereceden sorumlusu olmasından dolayı cinsel içerikli başlıkların whatsapp başlıkları gibi engellenmesi veya tamamen bitirilmesini talep ettiğim zat-ı muhterem.
geçen gün nevizade de kankası serkan a bira ısmarlatmaya çalışırken yakaladığım formatçı. tam beleşçi ya.
sözlük diktatörüdür.
bu kadar popi olduğuna anlam verilemeyen şahsiyet. azıcık fotoğraflarını araştırdım internetten. keke az git bi imaj yarat kendine. bizim köşedeki manavdan farkın olsun. gerçi uludağ sözlük sahibisin sonuçta, ne kadar karizma beklenebilir ki. dişlerini de yaptır, parası neyse ben veririm.
pijamalarıyla gecenin 03:06'sında network'ten kaynaklı bir sorunu çözen birinci nesil moderator.
görsel
dükkan onun ilgilensin tabi.
(bkz: 05 05 2014 uludağ sözlüğün çökmesi)
görsel
dükkan onun ilgilensin tabi.
(bkz: 05 05 2014 uludağ sözlüğün çökmesi)
Sozluğun gelmiş geçmiş en sağlam esprisini yapmış moderatordur. Hatta o kadar sağlamdır ki site kaldıramayıp çökmüştür; (#23709760)
Abisi takip edin şu sözlüğü. Bak millet 15 dk giremedi kafayı yedi. ilgilenin olum biraz yazarı. Hatta sahibi.
hazal adında bir sevgilisi vardı. kızdan ayrılınca kendini internete verdi ve zall nickini aldı. şimdi parayı kırdı tabi beni arayıp sormuyor. hey gidi günler.*
Her saat başı sol frame de gündeme gelen moderatördür. Sözlükle ilgilenmesini sevdiğim, tanışmak istediğim kişiliktir. *
"yol yaptım" diyor.
abdullah gül'e tweet atıp konuşsan affeder bence.
allah yardımcısı olsun.
düşünce suçundan çok yatmassın korkma. soran olursa akp'liydi deriz biz. tayyip peygamberi akp allah'ıydı deriz. hızlı bir şekilde olay kapanır seni de bir bakanlıkta müsteşar yaparlar.
(bkz: yapma zalll yapma oyuncu değiştirme hakkımız) da doldu..
artık nerde ne zaman böyle bir durum gerçekleşti, bilmiyoruz tabi ki olayın iç yüzünü.
allah yardımcısı olsun ne diyelim..
artık nerde ne zaman böyle bir durum gerçekleşti, bilmiyoruz tabi ki olayın iç yüzünü.
allah yardımcısı olsun ne diyelim..
davaya konu olan yazıları merak ettim. Hakaret edeceğine inanmıyorum eleştirel anlamda sert bir tarz kullanmıştır diyorum.
yine suçu moderatörlere at bence.
yarın kendisi için zor bir gün olacak, desteğimizi gösterdiğimiz yazar. kuzenim yazmış de panpa.
sözlüğü günlük gibi kullanan yazar. biz yine itiraf başlığına yazıyoruz adam gelişmeler ışığını yakıyor.
sözlükteki avukatların olaya acilen müdahil olmasını gerektirir.
Lan bu zall aslında iyi adamdır. Yapmaz böyle şeyler. Biriniz yardım edin. Zall'ın (l)'lerinde falan bir eksiklik veya fazlalık vardır.
Zall, hakimin karşısında rahat ol kanka. Kendini kasma, içinden geldiği gibi konuş. Sesin titremesin. Ama saddam da kesilme sakın.
Lan bu zall aslında iyi adamdır. Yapmaz böyle şeyler. Biriniz yardım edin. Zall'ın (l)'lerinde falan bir eksiklik veya fazlalık vardır.
Zall, hakimin karşısında rahat ol kanka. Kendini kasma, içinden geldiği gibi konuş. Sesin titremesin. Ama saddam da kesilme sakın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar