/129
sevmediğim ve mecburen kullandığım bir uygulama.
WhatsApp'tan #Narin soruşturması ile ilgili açıklama: “WhatsApp'ın kişisel mesajlara veya kullanıcı yedeklemelerine erişimi yoktur” (CNN Türk)
görsel
Ayfon 1s kullandığım için beni ilgilendirmeyen durumdur...
ÇALIŞMASA da olur.

(img:#2373117)
Kademe kademe yozlaştırılan uygulama.
Eskiden olsa ipe dizerdim şimdi 10 dakika bakıp çıkıyorum.
Merhaba, WhatsApp üzerinden hiç alakam olmayan bir fitness salonunda reklam mesajı geldi bugün. Numaramın satıldığını mı gösterir? Bunları nasıl engelleyebilirim?

Salon evime de yakın bir yer. Bununla ilgisi olabilir mi?
telegramda secret chat var en azindan.

ya da eskiden vardi.
Beni ekleyebilirsiniz tostlar..
Ben bitek bunu kullanıyorum, millet bana başka şeyler indirtmeye kalkıyor, yok aga böyle iyi, diyorum...Yetiyo da artıyor bile.
nedense az önce yabancı numara tarafından arandım. cezayir'den aramış. allah'tan açmadım ama yanlışlıkla açarsam da sorun olmaz umarım. telegram'ı da o yüzden sildim telefonumdan.
iMessage ne yahu, benim duymadığım şeyleri siz kullanıyorsunuz. neler karıştırıyorsunuz acaba? true koş...
Çöktü galiba mesajlar iletilmiyor. Evet.
Çökmüştür ha.
Az önce telefonumu iki kere açtım kapattım WhatsApp’tan gönderdiğim PDF’ler gitmiyordu sonra Twitter’a bir bakayım diye düşündüm WhatsApp çökmüş arkadaşlar sanırım şu anda düzeldi.
bizde problem yok / mersin.
Çökenler olmuş burda da. Benimkinde sıkıntı yok.
akıllı telefonla birlikte günümüz insanına yapılan dayatma.

patron-işçi iletişimi, site/ apartman sakinleri iletişimi, aile bireyleri iletişim, arkadaşlar arası etkinlik iletişimi için şart koşulandır.

o kadar cılkı cıkmıştır ki, veliler bile doğrudan öğretmen ve öğrenciler ile bu uygulama üzerinden iletişim kurmakta.

gruplardan çıkın, whatsapp'e uğramayın; bakın hayat da, tatil de mis...
internetten video arama neden yok dedirten hede.
istanbuldaki arkadaşlar, sizde de yavaşladı mı? Çalışıyor ama yavaş.
kullanmıyorum.
kullandığım tek sosyal şey.

diğeri de malum, uludağ sözlük...
5 sene daha kalmak için değil, yalan ve iftira haberlerin dolaşıma sokulmaması için.

bu kitle bundan anlıyor.
Fotoğraf gönderemediğim için mecburen ablama mail atmak zorunda kaldım. Iyi ki mail var.
© copyright 2005 - 2026