bugün

entry'ler (6519)

alkol alıp hoşlanılan kıza açılmak

Dokuz kusurlu hareketlerden sadece biridir. Romantik bir yere davet edip açılmak varken bu şekilde evet cevabı alma ihtimalinizi azaltırsınız.

izmirliyken iş yerinden aranmak

Sivaslı adamı iş yerinden arıyorlarsa izmirli'yi neden aramasınlardır.

hoşlanılan kıza true'nun foto atmış olması

görsel

tango dersi alan urfalı teyze

https://play.google.com/s...videoeditor.videorecorder
Kalçayı geriye çıkarma hareketinden rahatsız olup, tabancasına sarılan ve tango hocasını mermi manyağı yapayazan urfalı teyzedir.

aylık 0 tl iyi para mıdır sorunsalı

görsel

chatgptye penis fotoğrafını atmak

Tabii okumuş adam senin ben şerefini sikeyim demiyor da ben bir dil modeli olduğum için bu soruya cevap veremem diyor.

personel maaşlarını faize atıp geç veren patron

Aynı zamanda hiçbir cumayı kaçırmayan, günde 5 vakit namaz kılan ve sorgulamadan her seçimde gidip ak partiye oy basan ama faiz yiyen patrondur.

görücü usulü evlilik

Görücü usulü date var bu dönemde ama bundan kaldığını sanmıyorum artık. Görücü usulü direk kız istemeye gitmek nedir lan? Yapılan o evlilik uzun sürmez ki sürerse iki taraf için büyük şanstır.

sevgiliyle ormanın derinliklerine gitmek

Yolu kaybetmediğimiz sürece sıkıntı yoktur.

1980

Darbenin çıktığı senedir.

sevgilisine kahpe yapan erkek

Kahpe yapılabilen bir şey miydi diye sordurtan sorudur.

aptalları hipnotize etmek

Direk tek bir sözle yapabileceğiniz eylemdir. Çünkü aptalı kandırmak kolaydır.

sevgilisine kahve yapan erkek

Çok güzel Türk kahvesi yapabilen benimdir. Sonrasında da dahil manzarasına karşı içeriz. Evet.

19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı

Boğalar ve sambacıları karşı karşıya getirecek olan dünya Kupası finali. Bence heyecanlı ve kıran kırana geçecek ama kimin kazanacağını kestiremiyorum. ispanya sanki bir adım yakın gelse de son şampiyon Arjantin bir kez daha mutlu sona ulaşır mı bilinmez.

kişinin büyüdüğünü anladığı an

Parasız kaldığı ve babasından beş kuruş destek görmediği andır. işte o an büyüdüğünü anlıyorsun.

maruf güneş

Abi zaten ilk geldiği sene sezonun son maçında da penaltı kullanmış olan bir adamın son maçında penaltı kullanmasını istemeleri kadar taraftarın daha doğal ne olabilir ki? Bundan bile algı yaratıyorlar. Çok koymakta iyi değil sonra elalemin derdi sen oluyorsun.

ikizler burcu ve bipolar adam

ikizler burcu olarak bipolar olmasam da melankolik ve nöbetler geçiren, geçirmiş olan bir adamım ama bipolar kişilik bozukluğu kötüdür, sıkıntılıdır, Allah kurtarsın.

18 temmuz 2026 malatya depremi

2023 depreminden sonra her ne kadar bu konuda tecrübelense de deprem ortasında kalmak, depremzede olmak zordur. Beş şiddetinde olan bir deprem de ciddi bir şekilde sallayan deprem oluyor. Allah yeni 17 Ağustos'lar 6 Şubat'lar yaşatmasın diyelim.

2027

Gelmesine tam 171 gün kalan yıl. Bir zamanlar sadece 2010 yılındaydık ve bu yıllardan bahsedenleri deli sanırdım, ne 2027'si amk derdim ama zaman hızla geçti ve bugünleri yaşıyoruz.

sigma olomouc

Hazırlık karşılaşmasında shabab al Ahli takımını 2-0 yenerek sezon öncesi iyi sinyaller veren takımdır.
© copyright 2005 - 2026