bugün

entry'ler (6957)

kurtlar vadisi ünsal

Bir Ersoy Ulubey değildir.

yusuf ağa önden başka arkadan başkaymış

(bkz: Ay lav yu) filminin köydeki yanlış anlaşılmalar sonucu dedikodunun yanlış şekilde yayılmaya devam etmedi sonucu yaran repliklerinden birisidir.

götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz

Evlenmeden önce götünü mü göstermiş? Namussuz kızmış o zaman. Öyle kızla evlenme kanka!

atatürk den daha iyi cumhurbaşkanı yok

Hiçbiri tam bağımsız bir yeni devlet kurmadığı ve ülkeyi düşman işgalinden kurtarmadığı için doğru bir tespittir.

stt geçmiş kondom kullanmak

görsel

göğüs kıllarım çıkmıyor

Başlığa girmeden bir şey sanmıştım. Oğlum ben 30 yaşındayım, benim de göğüs kılım yok, adam 19 yaşındayım diyor. Önce bir bıyıkların terlesin.

9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı

Çok zor maç. Umarım en azından bir puan alırız.

1 eylül 2026

(#48053479) dedim ve yaz sıcağı halen devam ediyor.

ismet biradere koşarken çelme takmak

görsel

küpe takan erkek

görsel

flört yapay zekası

Bırakın böyle işleri dediğim uygulamadır. Çıkın dişarı iki ortam edinin olur bu iş.

kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz

Baş etmiyorum. Kadınsızlık benimle baş etsin diyerek net olduğum konu. Evet.

altındaki 12 tl 74 kuruşluk zararımı kim ödeyecek

12 lira diyordum 518 TL'ye kadar çıktı. O ametha var ya o ameriha iki gözü birden kor olsun. Ehonomi çoh eyii oysaki.

altındaki 12 tl 74 kuruşluk zararımı kim ödeyecek

Bence Amerika merkez bankası ödesin dediğim sorundaldır. Cuma akşamı bir açıkladılar faiz indirimi diye 2000 TL küsürlük kârım yine 12 lira 74 kuruşluk zarara döndü.

16 eylül 2026 milan benfica maçı

Şampiyonlar ligi maçına benzer UEFA Avrupa ligi ilk hafta karşılaşması. Çekişmeli geçmesi bekleniyor.

9 eylül 2026 liverpool atletico madrid maçı

Geçen yıl (bkz: 17 Eylül 2025 Liverpool Atletico Madrid maçı) gibi yine ilk haftada oynanılacak olan şampiyonlar ligi maçı. Ne tesadüf ki geçen yıl Galatasaray'ın iki rakibiydiler, bu yıl Fenerbahçe'nin iki rakibi.

10 eylül 2026 bayern münih bordo glimt maçı

Şampiyonlar liginin ilk haftasının dikkat çeken maçlarından birisi. Şampiyonlar liginin sefiri Bayern Münih ile genç kadrosuyla dikkat çeken bodo glimt karşı karşıya gelecek. Ya bodo sürpriz yapar yada Bayern farka gider ama bence ikincisi olur.

google reyiz

ismet Gürbüz bey bay birader reyizdir.

hoşlanılan kızın senden daha çok meeş alması

Öğrenildiği anda dumura uğratacak olan eylemdir. Kıza açılmak için olan özgüvenine vurulan bir darbe olup, işten istifa edip hakkını verecek olan bir iş bulup öyle açılmayı gerektirecek durum.

ayın 12 sinde meeş almak

Artık ayın 12'sinden önce kesin alıyorlarmış ama iki ay öncesinin maaşını.
© copyright 2005 - 2026