bugün

entry'ler (594)

suriyeliler kardeşimizdir

Anne babalarınızı tebrik ediyorum arkadaşlar bir çok kardeş yapmış sizlere .

4 mayıs özgür özele saldırı

Solcu Gazete’nin haberine göre; Özgür Özel’e saldıran kişinin, 1959 Gaziantep doğumlu Selçuk Tengioğlu olduğu ve daha önce “iki çocuğunu öldürmekten” cinayet, ayrıca “hırsızlık” suçlarından sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. Bu kadar ağır suçlara karışmış birinin, elini kolunu sallayarak toplum içinde dolaşabiliyor olması adalet sistemimizin zayıflığını gösteriyor.

ülkenin yeni umudunun sinan oğan olduğu gerçeği

görsel

ülkenin yeni umudunun sinan oğan olduğu gerçeği

Sinan Oğan para için karakterini Erdoğan’a satmış bir insan.

sırrı süreyya önder

‘Yetim değilim, Öcalan benim babamdır.’ Demiş birisi bu adam o yüzden Allahtan rahmet dilemiyorum.

akp düşerse filistin düşer kudüs düşer

Beyin yoksunluğu yaşayanlar içindir. Harici kullanımdan dolayı zeka parlaması yaşayabilirsiniz.
görsel

parasıyla hava atan erkek

SONRADAN GÖRME BiR iNSANDIR. ERKEK YADA KADIN OLARAK AYIRMIYORUM. MADDi DURUMUNU SÜREKLi DiLE GETiREN MADDiYAT DIŞINDA DiLiNDE BiR ŞEY OLMAYAN iNSAN içsel olarak bir eksiklik yaşıyor gibi gelir bana.

beklenen büyük istanbul depremi

KIZILAY BAŞKANI DEPREM ZAMANI ÇADIRLARI PARAYLA SATTI. PARAYLA YANi MONEY.. ÇOĞU iNSANA YARDIM ULAŞAMADI ÇÜNKÜ SEVGiLi CUMHURBAŞKANIMIZIN KORUMA ARAÇLARININ YOĞUNLUĞU GEÇiŞLERi ENGELLEDi. HALKA YiNE HALKIN PARASIYLA KENDi iMKANLARIYLA YARDIMA ULAŞTI. ÇOĞU KÖYLERE YARDIM ULAŞAMAMIŞTI KENDi GÖZLERiMLE GÖRDÜM. iNSANLARA YIKILMAYA YÜZ TUTMUŞ EVLERiNDE UYUMAYA MECBURDU.

BÖYLE KORKUNÇ BiR DOĞAL AFETTEN SONRA iSTANBUL DA DEPREM MEYDANA GELiYOR. YER BiLiMCiLER BEKLEDiĞiMiZ DEPREM BU DEĞiL DiYOR. iSTANBULDA BÜYÜK BiR DEPREM SÖZ KONUSU OLUNCA NE YAPACAK BU YÖNETiCiLER. NASIL YETiŞECEKLER HER YERE. YADA YARDIMLAR NASIL ULAŞACAK iSTANBULA? ÇIKIP BU SORULARIMIZA YANIT VERSiN SEVGiLi CUMHURBAŞKANIMIZ. BEN TABiKi YÖNETiMi ELEŞTiRiCEĞiM BAŞKA ELEŞTiRELECEK BiR ŞEY VAR MI?

türk milleti tv seyrede seyrede terbiyesiz oldu

türk halkı televiyonu hayatının merkezine aldı ve başka bir hiç birşey görmedi. salak saçma programlar, iğrenç dizilerle az sayıda olan beyin hücrelerini iyice öldürdüler. eskiye kıyasla şu anda daha aptal bir nesil yetişiyor, bebeklikten itibaren ekrana mağruz kalıyorlar. konuşma ve öğrenme güçlüğü gibi durumlar ortaya çıkıyor. Uzmanlara göre, 0-2 yaş arasındaki bebeklerin günde 2 saatten fazla televizyon izlemeleri çocukta var olan otistik belirtilerin artmasına neden oluyor.

imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi

Japonya'da çocuk istismarı vakalarında artışı araştırın. Ülkede 1990 yılından bu yana aralıksız artış gösteren çocuk istismarı vakalarında, psikolojik şiddet ve fiziksel taciz geçen yıl ilk iki sırada yer alıyor.

günaydın sözlük

Güünaydınnnn arkadaşlar.. hayırlı cumalarrr
görsel

tokgözlülük

Sanırım bu konuda tanıdığım biri var. Çünkü kendisi ülkeyi yedi bitirdi. Artık doymuş durumda olması gerekiyor.

kanal istanbul

1- TOKi’nin Kanal istanbul güzergâhında düzenlediği konut ihaleleri AKP’ye yakınlığıyla bilinen şirketlere verildi.
2- AKP Kocaeli Kurucu il Yöneticisi Macit Haldız’ın sahibi olduğu Haldız inşaat, biri 2 milyar 341 milyon TL, diğeri 2 milyar 452 milyon TL olmak üzere iki ihalenin sahibi oldu. Haldız’ın şirketi toplamda 4 milyar 493 milyon TL’lik sözleşmeye imza attı.
3-Kayseri’de AKP’den belediye meclis üyeliği ve başkanvekilliği yapan Hamdi Kahraman’ın sahibi olduğu Kahraman inşaat, 2 milyar 290 milyon TL ve 2 milyar 180 milyon TL’lik iki ihaleyi kazandı. Şirketin TOKi döneminde yükselişe geçtiği dikkat çekti.

babanı öldürüp annenle yatsan da tövbe edebilirsin

Sapıklık ülke sapık dolu. Pedofili şuursuz insan kaynıyor. Bütün sapıkların acilen tedavi edilmesi lazım bu tarz düşünen insanlar normal değil sizin ruhsal sıkıntılarınız var normal bir insan böyle bir cümle kuramaz. Böyle varlıkların hepsi de bunun tarz tarikatların düşünce tarzlarının içinden çıkıyor. Senin vereceğin örneğin seni televizyona çıkartanların ben..

kadınlara çekici gelen erkek meslekleri

Ay bunların hepsi geçmişte kaldı arkadaşlar. Tembel erkek olmasında şu para bir yerden geliyor kafasındakiler dışında ki bütün erkekler çekici gelir kadınlara. Yani demek istediğim kendi ayakları üzerinde durabilen erkek.

eğitim seviyesi arttıkça dinden çıkanlar artıyor

Eğitim seviyesi azaldıkça da insanlar dinden uzaklaşıp kendi dinlerini oluşturarak tarikat sistemine geçiyorlar. Çünkü açıp okumayı bilmedikleri için orada ne derlerse inanıyorlar.

akpli olmak

hz. ademin yasak elmayı yeme tercihinden sonra insanları etkileyen en büyük tercih akp'li olmaktır. bu hikayede iki şeytan var.

namus kıyafette değil karakterdedir

erkeklerde kapatılsın açık erkek görmek istemiyoruz.

naci görür

şu adamı insan yeri koyup bir kere dinlemediniz.. adam yıllardır uyarılar yapıyor. bütün cahilleri tarikatçıları topladınız hepsini halka duyurdunuz. çok şey söylemek istiyorum dünden beri ama doğru söyleni dokuz köyden kovdular.

gsm operatörleri depremde iflas etti

BU ŞEREFSiZ DÜZENBAZLAR YÜZÜNDE EN UFAK BiR DOĞAL AFETTE KiTLENiP KALIYORUZ. KENDiNi GELiŞTiREMEYEN OPERATÖRLERE HER AY ONLARCA PARA AKIYORUZ. HAKKIMI HELAL ETMiYORUM SiZE.