entry'ler (607)

kedi besleyen insan evi

Evimde iki kedi var. Yani bu yüzden evime gelmecek olan varsa mutlu olurum gelmesin. Çok umrumda değil yani insaların evime gelmemesi.

günaydın sözlük

Güüünaaayydınnn arkadaşlar çok güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum..
görsel

ali koç istifa

Dua zinciri.
görsel

19 mayıs atatürk ü anma gençlik ve spor bayramı

“Ey yükselen yeni nesil! istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!
görsel

ali koç tutuklansın diyen fetöcüdür

Tutuklanmasın tabiki orası işin tamamen goygoyu ama edebi ile çekilsin artık olmuyor.

ali koç tutuklansın diyen fetöcüdür

Arkadaşlaarrrrr 7 senedir şampiyonluğu yaşatamamış bir başkan var. 7 senede akıttığı paranın % 1’ni köy takımına versen adamlar TFF 1. ligine çıkar.

ali koç tutuklansın

Doğruluk payını bilmiyorum.
görsel

ali koç tutuklansın

Ali koçu Türkiye sınırları dışında herhangi bir yere bırakın ve arkanıza bakmadan kaçın.

sagopa kajmer

Sagopa Kajmer, AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği Genç Fest’te sahne almış. Gelecek seçimlerde milletvekilliğine oynuyor herhalde. Fırıldak abimiz.
görsel

polyester t shirtlerin moda olması

Terletir, cildi tahriş eder ve kötü kokmanıza neden olur. uzak durun.

7 bin tane pkk lı cezaevinden çıkarılacak mı

çıkartırlar tabiki bunlar oy için dedelerini mezardan çıkartır.

13 mayıs boğaziçi olayları

'Kız çocuğu çocuk yaşta evlenebilir' diyen Nurettin Yıldız pedofilidir. islamı kullanarak kendi karanlık ve sapık düşünceleri müslümanlara aşılamaya çalışan bir yobazdır.

5 mayıs şişli deki kadın cinayeti

2025 YILINDA TOPLAM 67 KADIN CiNAYETE KURBAN GiTTi, 83 KADIN şüpheli bir şekilde ölü bulunmuş. 2025 AiLE YILIYDI GÜYA. NORMAL DOĞUMU DESTEKLEMEK YERiNE KADINLARIMIZIN SESi OLMANIZI DiLiYORUM SEVGiLi BAKANLARIM.
görsel
görsel
görsel

suriyeliler kardeşimizdir

Anne babalarınızı tebrik ediyorum arkadaşlar bir çok kardeş yapmış sizlere .

4 mayıs özgür özele saldırı

Solcu Gazete’nin haberine göre; Özgür Özel’e saldıran kişinin, 1959 Gaziantep doğumlu Selçuk Tengioğlu olduğu ve daha önce “iki çocuğunu öldürmekten” cinayet, ayrıca “hırsızlık” suçlarından sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. Bu kadar ağır suçlara karışmış birinin, elini kolunu sallayarak toplum içinde dolaşabiliyor olması adalet sistemimizin zayıflığını gösteriyor.

ülkenin yeni umudunun sinan oğan olduğu gerçeği

görsel

ülkenin yeni umudunun sinan oğan olduğu gerçeği

Sinan Oğan para için karakterini Erdoğan’a satmış bir insan.

sırrı süreyya önder

‘Yetim değilim, Öcalan benim babamdır.’ Demiş birisi bu adam o yüzden Allahtan rahmet dilemiyorum.

akp düşerse filistin düşer kudüs düşer

Beyin yoksunluğu yaşayanlar içindir. Harici kullanımdan dolayı zeka parlaması yaşayabilirsiniz.
görsel

parasıyla hava atan erkek

SONRADAN GÖRME BiR iNSANDIR. ERKEK YADA KADIN OLARAK AYIRMIYORUM. MADDi DURUMUNU SÜREKLi DiLE GETiREN MADDiYAT DIŞINDA DiLiNDE BiR ŞEY OLMAYAN iNSAN içsel olarak bir eksiklik yaşıyor gibi gelir bana.