bugün
- uyudun mu yazan kız11
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı30
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- sırrı süreyya önder43
- osmanlı yı yeniden kuracağız12
- kader doğuştan yazılı bir şey midir8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri13
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti9
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması13
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü14
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir12
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz12
- cin görünce yapılması gerekenler11
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm10

entry'ler (594)
Anne babalarınızı tebrik ediyorum arkadaşlar bir çok kardeş yapmış sizlere .
Solcu Gazete’nin haberine göre; Özgür Özel’e saldıran kişinin, 1959 Gaziantep doğumlu Selçuk Tengioğlu olduğu ve daha önce “iki çocuğunu öldürmekten” cinayet, ayrıca “hırsızlık” suçlarından sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı. Bu kadar ağır suçlara karışmış birinin, elini kolunu sallayarak toplum içinde dolaşabiliyor olması adalet sistemimizin zayıflığını gösteriyor.
Sinan Oğan para için karakterini Erdoğan’a satmış bir insan.
‘Yetim değilim, Öcalan benim babamdır.’ Demiş birisi bu adam o yüzden Allahtan rahmet dilemiyorum.
Beyin yoksunluğu yaşayanlar içindir. Harici kullanımdan dolayı zeka parlaması yaşayabilirsiniz.
görsel
görsel
SONRADAN GÖRME BiR iNSANDIR. ERKEK YADA KADIN OLARAK AYIRMIYORUM. MADDi DURUMUNU SÜREKLi DiLE GETiREN MADDiYAT DIŞINDA DiLiNDE BiR ŞEY OLMAYAN iNSAN içsel olarak bir eksiklik yaşıyor gibi gelir bana.
KIZILAY BAŞKANI DEPREM ZAMANI ÇADIRLARI PARAYLA SATTI. PARAYLA YANi MONEY.. ÇOĞU iNSANA YARDIM ULAŞAMADI ÇÜNKÜ SEVGiLi CUMHURBAŞKANIMIZIN KORUMA ARAÇLARININ YOĞUNLUĞU GEÇiŞLERi ENGELLEDi. HALKA YiNE HALKIN PARASIYLA KENDi iMKANLARIYLA YARDIMA ULAŞTI. ÇOĞU KÖYLERE YARDIM ULAŞAMAMIŞTI KENDi GÖZLERiMLE GÖRDÜM. iNSANLARA YIKILMAYA YÜZ TUTMUŞ EVLERiNDE UYUMAYA MECBURDU.
BÖYLE KORKUNÇ BiR DOĞAL AFETTEN SONRA iSTANBUL DA DEPREM MEYDANA GELiYOR. YER BiLiMCiLER BEKLEDiĞiMiZ DEPREM BU DEĞiL DiYOR. iSTANBULDA BÜYÜK BiR DEPREM SÖZ KONUSU OLUNCA NE YAPACAK BU YÖNETiCiLER. NASIL YETiŞECEKLER HER YERE. YADA YARDIMLAR NASIL ULAŞACAK iSTANBULA? ÇIKIP BU SORULARIMIZA YANIT VERSiN SEVGiLi CUMHURBAŞKANIMIZ. BEN TABiKi YÖNETiMi ELEŞTiRiCEĞiM BAŞKA ELEŞTiRELECEK BiR ŞEY VAR MI?
BÖYLE KORKUNÇ BiR DOĞAL AFETTEN SONRA iSTANBUL DA DEPREM MEYDANA GELiYOR. YER BiLiMCiLER BEKLEDiĞiMiZ DEPREM BU DEĞiL DiYOR. iSTANBULDA BÜYÜK BiR DEPREM SÖZ KONUSU OLUNCA NE YAPACAK BU YÖNETiCiLER. NASIL YETiŞECEKLER HER YERE. YADA YARDIMLAR NASIL ULAŞACAK iSTANBULA? ÇIKIP BU SORULARIMIZA YANIT VERSiN SEVGiLi CUMHURBAŞKANIMIZ. BEN TABiKi YÖNETiMi ELEŞTiRiCEĞiM BAŞKA ELEŞTiRELECEK BiR ŞEY VAR MI?
türk halkı televiyonu hayatının merkezine aldı ve başka bir hiç birşey görmedi. salak saçma programlar, iğrenç dizilerle az sayıda olan beyin hücrelerini iyice öldürdüler. eskiye kıyasla şu anda daha aptal bir nesil yetişiyor, bebeklikten itibaren ekrana mağruz kalıyorlar. konuşma ve öğrenme güçlüğü gibi durumlar ortaya çıkıyor. Uzmanlara göre, 0-2 yaş arasındaki bebeklerin günde 2 saatten fazla televizyon izlemeleri çocukta var olan otistik belirtilerin artmasına neden oluyor.
Japonya'da çocuk istismarı vakalarında artışı araştırın. Ülkede 1990 yılından bu yana aralıksız artış gösteren çocuk istismarı vakalarında, psikolojik şiddet ve fiziksel taciz geçen yıl ilk iki sırada yer alıyor.
Güünaydınnnn arkadaşlar.. hayırlı cumalarrr
görsel
görsel
Sanırım bu konuda tanıdığım biri var. Çünkü kendisi ülkeyi yedi bitirdi. Artık doymuş durumda olması gerekiyor.
1- TOKi’nin Kanal istanbul güzergâhında düzenlediği konut ihaleleri AKP’ye yakınlığıyla bilinen şirketlere verildi.
2- AKP Kocaeli Kurucu il Yöneticisi Macit Haldız’ın sahibi olduğu Haldız inşaat, biri 2 milyar 341 milyon TL, diğeri 2 milyar 452 milyon TL olmak üzere iki ihalenin sahibi oldu. Haldız’ın şirketi toplamda 4 milyar 493 milyon TL’lik sözleşmeye imza attı.
3-Kayseri’de AKP’den belediye meclis üyeliği ve başkanvekilliği yapan Hamdi Kahraman’ın sahibi olduğu Kahraman inşaat, 2 milyar 290 milyon TL ve 2 milyar 180 milyon TL’lik iki ihaleyi kazandı. Şirketin TOKi döneminde yükselişe geçtiği dikkat çekti.
2- AKP Kocaeli Kurucu il Yöneticisi Macit Haldız’ın sahibi olduğu Haldız inşaat, biri 2 milyar 341 milyon TL, diğeri 2 milyar 452 milyon TL olmak üzere iki ihalenin sahibi oldu. Haldız’ın şirketi toplamda 4 milyar 493 milyon TL’lik sözleşmeye imza attı.
3-Kayseri’de AKP’den belediye meclis üyeliği ve başkanvekilliği yapan Hamdi Kahraman’ın sahibi olduğu Kahraman inşaat, 2 milyar 290 milyon TL ve 2 milyar 180 milyon TL’lik iki ihaleyi kazandı. Şirketin TOKi döneminde yükselişe geçtiği dikkat çekti.
Sapıklık ülke sapık dolu. Pedofili şuursuz insan kaynıyor. Bütün sapıkların acilen tedavi edilmesi lazım bu tarz düşünen insanlar normal değil sizin ruhsal sıkıntılarınız var normal bir insan böyle bir cümle kuramaz. Böyle varlıkların hepsi de bunun tarz tarikatların düşünce tarzlarının içinden çıkıyor. Senin vereceğin örneğin seni televizyona çıkartanların ben..
Ay bunların hepsi geçmişte kaldı arkadaşlar. Tembel erkek olmasında şu para bir yerden geliyor kafasındakiler dışında ki bütün erkekler çekici gelir kadınlara. Yani demek istediğim kendi ayakları üzerinde durabilen erkek.
Eğitim seviyesi azaldıkça da insanlar dinden uzaklaşıp kendi dinlerini oluşturarak tarikat sistemine geçiyorlar. Çünkü açıp okumayı bilmedikleri için orada ne derlerse inanıyorlar.
hz. ademin yasak elmayı yeme tercihinden sonra insanları etkileyen en büyük tercih akp'li olmaktır. bu hikayede iki şeytan var.
erkeklerde kapatılsın açık erkek görmek istemiyoruz.
şu adamı insan yeri koyup bir kere dinlemediniz.. adam yıllardır uyarılar yapıyor. bütün cahilleri tarikatçıları topladınız hepsini halka duyurdunuz. çok şey söylemek istiyorum dünden beri ama doğru söyleni dokuz köyden kovdular.
BU ŞEREFSiZ DÜZENBAZLAR YÜZÜNDE EN UFAK BiR DOĞAL AFETTE KiTLENiP KALIYORUZ. KENDiNi GELiŞTiREMEYEN OPERATÖRLERE HER AY ONLARCA PARA AKIYORUZ. HAKKIMI HELAL ETMiYORUM SiZE.