bugün
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı29
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- dünyayı kimler yönetiyor6
- zorunlu eğitim13
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- büyü yapan sözlük yazarları11
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı9
- fenerbahçe12
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- sedat pekmez4
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- sözlükte cin var mı6
- havaların soğumaya başlaması3
- iyi geceler4
- arkadaşlar bir şey dicem7
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- çağımızın ahlak tiyatrosu2
- enayimiknatisii21
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- salça yapan sözlük kızı10
- ölmüş birini özlemek3
- geceye bir şiir bırak7
- esenyurt ta polis memurunun şehit edilmesi2
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- nervio8
- bu hesap gizlidir3
- belaruslu kızlar2
- demleme usulü makarna5
- eşşek gözlü sözlük yazarı5
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- victor osimhen10
- sarapci koala55
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- türkiyede doğmak3
- akrostişli şiir8
- teomancalmasur9
- mucizelere inanıyor musunuz6
- kendini eleştirebilen insan7
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
'ey uyku her derde deva derler senin için... kurtar beni de meclisimden kendimin!'
(bkz: bahar noktası) (bkz: eleni)
(bkz: can yücel)
(bkz: shakespeare)
(bkz: bahar noktası) (bkz: eleni)
(bkz: can yücel)
(bkz: shakespeare)
en gelmemesi gereken zamanda gelerek gözlerinize yerleşiveren misafirdir. ödevim var lan benim, azıcık gider misin lütfen?
30 saat sonra tarafimdan gerçekleştirilecek durumdur. öyle hasret kalmisim ki uyumak degil aslinda istedigim yataga dusup zibarip kalmak.
ne olduğu, neden olduğu hakkında en çok kafa yorduğum biyolojik olay, tarifsiz bir duygudur lakin.
Kelime dağarcığımda olmayan yada son zamanlarda beynimin kıvrımlarına saklanmış olan haldir. Çünkü ben uyumakla vakit harcamak yerine sevdiğim kızı düşünmeyi tercih ederim vesselam!..
özellikle öğrencilerin okul zamanı yapmaktan sıkılmayacağı ender olaylardan biridir.
anasını siktiğim orospu çocuğudur yani.
uykusuzluk halinin tam tersidir,mükemmel birşeydir.
birazdan yaşayacağım bilincin kapalı olma hali...bide güzel bi rüya belki sevgiliyi görürsek..tamamdır işte..
aynı zamanda temel vazgeçilemez ihtiyaç...valla davul çalsa da uykunuz varsa uyursunuz..
aynı zamanda temel vazgeçilemez ihtiyaç...valla davul çalsa da uykunuz varsa uyursunuz..
insanın hayatının bir parçasıdır. uyku düzensizse hastalık yapar.
vaktinde gereken ve kişiyi büyüttüğüne inanılan insani ihtiyaç.
uyandığında değerini anladığın bir ihtiyaç.
uyku=mutluluk. oh mis dünyayla bağlantıyı kesmek,bu bünyede insan canım az biraz dinlensin.
Kendiliğinden gelen insanın kendini hissetmedigi durum. Belli saatlerde insanların ortak davranısı.
hayatta vazgeçilmez olan üç şeyden biri.
sınav haftasının startına günler kala, daha kitap kapağı açmamama ve şu anda diğer arkadaşlarımın yaptığını bildiğim çılgınca ders çalışma eylemini benim de gerçekleştirmem gerekmesine rağmen kapımı çalan hede. iyi geceler sözlük.
tez gelmeyip çoğu kez insanı acımasızca terkedendir.
çevreye olan duyarlılığın ve uyarılabilirliğin geçici olarak azaldığı durum olarak tanımlanır. 3 ayrı komponenti vardır: uyanıklık, yavaş dalga uyku, rem uyku. yavaş dalgalı uyku 4 aşamalıdır. 3 ve 4. aşamalar esas uyku, uykunun özüdür. vücuttaki restorasyon süreci bu zamanda gerçekleşir. rem uyku ise rüya görme dönemidir. bu dönemde vücuttaki solunum ve dolaşım harici diğer kaslar hareketsizdir. bu evrede çok hızlı göz hareketi görülür. öğrendiğimiz bilgilerin belleğe aktarılması rem uyku döneminde olur. rem uyku engellenirse öğrenme bozulur. yaşa göre değişmekle birlikte ort. 6-8 saat arası uyumamız gerekir. fakat bazı insanlar 3,4 saat uyuyarak tüm gün verim alabilirler. önemli şirket ceo'ları ya da bilim adamları kendilerini geliştirerek uykuya 3. ve 4. aşamadan başlayabilirmiş. böylece üç dört saatlik uykuyla çalışma tempolarına devam edebiliyorlarmış.
yorgunluk sonrası insanın kendine vereceği en güzel ödüldür. üstüne de güzel bir rüya olursa... tadından yenmez. -görülmez-
Kapı çaldı, gelen uykumdu! Nerede kaldın bu saate kadar dedim, gitti! Küstü bana galiba; nasıl uyuyacağım ben şimdi?
hayatımda ki en güzel bulunduğum durum. 1- uyku 2- yemek olsun bana birşey olmaz.
gelmeyen şey.
işyerinde olmam nedeniyle an itibariyle bana çok uzak olan kelime.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar