bugün
- buddy dude22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı5
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- suca suruklenen cocuk7
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- deliliğin tedavisi7
- tunus3
- aktroller2
- gocu29
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- milli maçı izlemeyen erkek22
- 2026 dünya kupası5
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto2
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- en son ne aldınız2
- kızları etkileme taktikleri4
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı2
- deyyus u ekber5
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması2
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- uğurcan çakır2
- barış alper yılmaz2
- avustralya10
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- ona bir şey söyle14
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- sevgilisine ayı diyen kız6
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- türkiye13
- bardağı taşıran son damla7
- sueda uluca5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- kadınlar neyden hoşlanır10
- chp'nin hali ne olacak58
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- vincenzo montella9
- arda güler7
- en iyi antidepresan19
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
entry'ler (23)
diğerinin gizli aşkıysan felaketle sonuçlanıcak olaydır.
nefret ediyorum hayattan cok kırdı beni sadece kırdı,üzdü.ben cok sey istemedim ama istediklerim de cok zor oldu.mutsuzum,huzursuzum,aglıyorum,yalnızım.neden...bi kez de mutlu olsam ne olur,ama hayat acımasız
Bende hersey sana sarılmamla baslamıstı ,tanıstıgımız gun sarılmıstık.Yepyeni birisiydin benim için.Bir gun görusmek istedin benimle, ilk kez yalnız görusecektik,başbaşa kalacaktık.Görustuk ve aynı gun bana acıldın o kadar mutluydum ki o kadar seviyordum ki seni o an gozum baska hiçkimseyi gormuyordu.Sadece sen vardın dunyamda ellerin üsüyen ellerimi ısıtıyordu kim bilebilirdi ki bir gun gelip o ellerin bir daha hiç ellerimi tutmayacagını.Sen de deli gibi seviyordun beni gozlerinden okuyordum askını, gozlerini, gulusunu unutamıyorum askım o kadar guzeldi ki!Mukemmel bir ilişkimiz varken nasıl bu kadar kısa sure de degisti hersey,nasıl yok olduk, bu kadar kolaymıydı vazgecmek unutmak! Bu kadar zormuydu hataları affetmek,gurur muydu bizi ayıran? Hayatımdan cekip gittin arkana hiç bakmadın.Dönmedin.Seni özlüyorum,yine eski gunlere dönmek istiyorum sevgilim ama bir yandan artık cok gec diyorum hersey icin cok gec.Sen yoksun ben yokum!En cok uzuldugum sey ne biliyormusun sevgilim askımın senin için bu kadar önemsiz oldugunu bilmek.
a-gizliliğe aşırı hassasiyet göstermek tabi ki.
olgunlaşamayı becerememiş meyvadır kendisi anlaya abicim.
ya mesafe varsa arada farklı şehirlerde yaşıyorsanız ve o uzun yollar ayırıyorsa ikinizi elinden birşey gelmiyorsa eski sevgilinin sen istediğinde yanında olamıyorsa sürekli, sevmediğinden de kesin emin değilsen düş yollara git yanına ne kadar çok gidebilirsen git yanına
zordur.karşılıklıysa dünyanın en mutlu insanı olursun ama eğer karşılıksızsa hayat senin için çekilmez olur,mutsuz olursun,huzursuz olurusun,hep bir boşluk hissedersin tanımlayamadığın ama elinden hiçbirşey gelmez çünki aşık olmuşsundur.
bence hoşlanıyorsa gidip konuşmalıdır ama bir şartla karşıdan karşılık beklememelidir.ölüm yok ya sonun da git konuş en azından için rahatlar.
Eğer sevgililer günün de sevgilisizseniz uğrayacağınız muamelelerden biri de;bir grup öğrencinin şişe çevirmece oynayken size gelip çok iticisiniz demesidir.Bunu duymamak için o iğrenç günü evde geçirmek en anlamlısıdır bence.Hikayem böyle bitmedi tabi sonra o sivri zeka gelip özür diledi aferim ona!
insanı bir kez daha mutsuz edicek hadise.Bir kez neden dersin sonra kabullenirsin.Napalım çıkmadıysa karşına bir kişi sende de yoksa birşeyler sen çoktaan sevgilisizliğe mahkumsundur.Yapıcak birşey yok, ama çokta karamsar olmamalı insan...
çekilene kadar ve çekilme süresinde de insanı inleten,gecenin dört buçuğun da ağrıdan uyutmayıp uyandıran,aç bırakan ve dört kilo vermenize sepep olan hadisedir.
marionun oyunun sonun da kaplumbağaya tekmeyi basması...
lise de kalan bir hadisedir.O tiplere hoşlantı varsa bu olay da lise de kalmalıdır...
unutulmaz, unutulamaz malesef zorlama arkadaş...
teomanın en güzel şarkılarından biri.klipteki kız süper.
ayrılık zamanı gelmiştir ama karşındaki sana ayrılalım diyemez dili varmaz ayrılalım demeye ve sonunda sana layık değilim der,seni üzer ama ayrılığın her şekli üzücüdür.
uykusuzluk halinin tam tersidir,mükemmel birşeydir.
renli biri olabilir.aslan kadınıyla mükemmel bir birlikteliği olduğunu çok duydum.
Avrupa Yakasının Selin'i çok sevdiğim bir karakterdi kendileri çok yapardım taklidini...
Sınav zamanları ruhunu teslim etme olarak da adlandırabiliriz.