ing. Birlik, Bütünlük, ittifak.
yeni mekanımız. karınız, colugunuz cocugunuzla güzelce vakit geçirebileceğiniz nezih bir ortam. şaka bi yana al manitayı götür ye güzel vala gelsin herkeş.

çalan müzükler de güzel. dj reckless, karakan, erci-e ve cinayi şebeke.

fiyatlar;
33cc efespilsen 2 ytl
50cc efespilsen 3 ytl
vodka 5
cin 5
tekila 5

adres: balo sokak.balansın yanı magnet club'ın olduğu yerde. 3.kat taksim turkey(asansörde 3.kata basın.......çıkıyorsunuz)
"unity'de çılgın 90lar pop partisi.

gene çılgın manyak bir unity gecesi sizleri bekliyor. cuma 90lar pop müziği eşliğinde eşsiz dakikalar

başka yerde duyamayacağınız müzikler ve gürültüler

33cc efes pilsen-2 lira

50cc efes pilsen-3 lira

yerli alkol-5 lira

yabancı alkol-8-10 lira

istiklal caddesi.balo sokak.balansın yanı magnet clubun olduğu binanın 3.
katı Taksim, Turkey
fool user protector olarak yapılmış bidliğin dock ama aslında user interface, desktop environment, shell böyle gider. gnome yerine koymuşlar. kullanıcıya pek bir özellik tanımıyor ama düzelir diye umut ediyorum. uninstall etmeden kullanıyorum.
farklı platformlar için 3 boyutlu oyunlar yapmanızı sağlayan, WYSIWYG (What You See Is What You Get - Gördüğünü aldığın), çok fazla kod yazmadan, fare ile, sürükle/ bırak, özelliklerini ayarla, şeklinde çalışılan, Java script destekleyen bir geliştirme aracı.
Oyununuzu oluşturduktan sonra aşağıdaki platformlar için yayınlayabiliyorsunuz:
*Web player (IE, Firefox, Chrome, Safari),
*Flash,
*iOS (Apple),
*Android,
*PC ve MAC çalıştırılabilir dosya formatı,
*Wii (Nintendo)
*PS3 (Sony)
*Xbox 360 (Microsoft)

Bu çeşitlilik ve olası müşteri portföyü, oyun yapmaya hevesli programcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Eğer ilgi çekecek oyunlar yapabilirseniz, onları pazarlayıp satmak da bu sayede oldukça kolaylaşıyor. Hatta firma, Union dedikleri servis üzerinden, oyununuzu lisanslayıp satmanızı da sağlıyor.

Profesyonel oyunlar yapmak ve bu işten ciddi para kazanmak istiyorsanız Unity Pro 'nun ücreti 1500 USD.
Ancak başlangıç için ücretsiz sürüm yeterli görünüyor.

http://unity3d.com/unity/

Ücretsiz sürümü yüklemek için: https://store.unity3d.com/

Saatlerce facebook, twitter, sözlükte zaman geçirileceğine, 7 kişi oyuna girilip bu işten para kazanılabilir.
Ubuntu'nun son birkaç sürümdür ısrarla kullanmakta olduğu yeni arayüz. Aslında Gnome alt yapısını kullanıyor diyebiliriz.
Unity,gnome masaüstü yöneticisini birinci sıradan düşürmüştür. Kde topluluğu, birinci sıraya çıkma hayali kurmaya başlamıştır. Ubuntu dağıtımı, daha çok standart uygulama ve programı, kendi ideali uğruna değiştirecektir.
Bir hafta merak edip kullandığım sonrasında KDE'e koşa koşa geri döndürmüş desktopdır. Hoştur, ubuntu'nun diğerlerinden bir adım ileride olduğunu gösterir. Ama özelleştirilmesi çok zordur ve kde kadar kullanışlı, zekice fikirlerle dolu değildir.
3 boyutlu motor.

arkadaşlar bir proje ödevi için aciliyeti var. elinde yapılmış bir uygulama varsa yollarsa sevinirim. uygulama sadece hocaya sunulacak o kadar.
https://www.youtube.com/watch?v=CzCjMbYZWN8
pc, mac, web, ios, android, windows phone gibi bir çok platforma uygun olarak derlenebilen, java script, c# ve boo ile 3 farklı betik dil yapısını destekleyen, aynı anda hem grafik hem de kodlar üzerinden düzenleme yapılabilen, başlangıç derslerinde "aha lan ne kadar basit, ben şimdi bi' mmorpg haritası tasarlarım bununla" izlenimi verse de aslında öyle olmayan, kocaman bir derya deniz, başarılı bir oyun motoru. Sırf arayüzünün sadeliğinden ve pratikliğinden ötürü bir dönem kullanmıştım web tabanlı bir oyun projemiz için. Sanal mecrada gırla uygulamalı eğitim videoları var. Tabi olay sadece oyun motoruna hakim olmak değil, modelleme ve dil de bilmek şart. Programı ne kadar iyi kullanırsan kullan yetmeyecektir.
gelmiş geçmiş en kötü oyun kasma problemini geçtim mouse neden donuyor 20 fps gta 4 oynuyordum tek çekirdek amd işlemciyle bu kadar dumur olmadım para ile alan arkadaşlara üzüldüm.
Unity ile gelişmekte olan sıra dışı bir teknik.

iyidir libgdx e bin basar unreal engine 4 a göre mobil için daha fazla tercih edilir .
hem android, hem ios, hem windows, hem linux, hem web hem de oyun konsolları için uygulama çıktısı verebildiği için popülerleşmiş bir 3d oyun motoru.

hayatımı bu oyun motorunda geliştirdiğim oyun ve uygulamalar ile kazanıyorum. dokümantasyonu ve çözümleri yaygın olduğu ve öğrenmesi bir çok programlama diline nazaran daha kolay olan c# dili kullandığı için oldukça kullanılan bir oyun motoru. işbu entry tarihi itibarı ile 2020.2.1 versiyonu yayında. ben uzun süre unity 5 kullandım ancak google play store ve apple appstore'un getirdiği bazı standardizasyon kuralları gereği, unity 2018 versiyonu ile çalışmaktayım. unity 5'de unity 2018'e geçişte bir çok uygulamam patladı. özellikle unity 5'de javascript kullandığım bazı uygulamaları c#'a dönüştürmek durumunda kaldım. onun dışında problem yaşamadım.

eksileri çok fazla, yani tamam pratik ama optimizasyonu çok alengirli, özellikle level arası yükleme süreleri gerçekten fazla. buna bir çözüm bulamadılar. belki 2020 versiyonunda toparlamışlardır.
1) Ubuntu linux dağıtımının bir süre kullandığı, kullanıcı deneyimi odaklı, gnome üzerinde çalışan masaüstü arayüzü.

2) Her türden oyun yapılabilen fakat daha çok izometrik oyunlar için kullanılan, motoru platform bağımsız çalışabildiği için hem masaüstü hem mobil hem de web üzerinde kullanılabilen oyun motoru.
through fate.

bakalım hatırlayan çıkacak mı.