/25
frema'sında zamanında GDO tespit edilmiş şirkettir.
yedim oradan biliyorum.
sonrasında kendisini çok aşmıştır, orası ayrı.
ürünleri inanılmaz kalitesiz olmasına rağmen bu kadar kazık olmasına inanamadigim firma.
islamcı kesimi silkmek için üretilmiştir.
kare çikolatası tek kelime ile berbat. bim deki çakma markaların çikolataları gibi. sanki merdiven altı üretim.
ürün çeşitliliği bakımından epey aşmış fima.

(bkz: lezzet)
sürme çikolatası baya güzel olan firma.
ekmeğe sürülen çikolatasını saatlerce yiyebileceğim marka. hem doğal hem yerli malı, tavsiye edilesi.
Çikolatalarının tadının yoğunluğu ağzımı yakan marka.
Frambuazli cikolatasini isirdiginizda sizi baska diyarlara goturen markadir.

Kisa zamanda iyi is cikarmistir.
(bkz: torku isminin anlamı)
ülkedeki en lezzetli gıda ürünlerini üreten oluşum.
şuan kullandığım hiçbir ürünü için kötü diyemem. ürünleri genel olarak müthiş.

zaten personelini insan yerine koymayıp, 3 kuruş maaşla deli gibi çalıştıran eti yi hayatımdan sildim. asla ama asla eti ürünü kullanmıyorum.
(bkz: torku meyve suyu)
kaliteyi biraz daha arttırmaları lazım, birşeye fazla yükleniyorlar sanki.biraz fazla şekerli gibi geliyor bazen.

hani televizyonun kötü olur, renklere abanırsın , onun gibi *
ciddi anlamda ülke standartlarının üzerinde kurumsallaşan firma. yeni bir üniversite de kurdular.

(bkz: konya gıda ve tarım üniversitesi)
Desteklenmesi gereken yerli firmamız. Ürünleri hem kaliteli hem türevleriyle aynı fiyatta. Sadece sütü anlamadığım şekilde pahalı. Yerli olmasına rağmen hemen hemen bütün sut markalarından pahalı olmasına anlam veremiyorum.
fiyatı piyasa oranın bi tık üstünde ama bu farkı kalitesi ile kapatan firma elimden geldiğince torku alıyorum.
harika gofretleri olan firma. diğer ürünleri de fena değil ama gofretleri müthiş ötesi lezzetli.

görsel
Para götüren firma. Her sektörde eli var.
bu kadar alana yayılmasındaki en büyük etken konya gibi verimli toprakları olup tarımı zengin olan ve ayrıca sanayisi iyi bir bölgede yapılaşmış olmasıdır.
glikoz şurubu kullanmadığı iddia edilen firma.
bir ara kola işine gireceklerde, o ne oldu dedirtti.

görsel
gofreti güzel ama eti hoşbeş kadar değil.
kola işine girmemesini dilediğim şirkettir, zira kola sektöründeki rakipleri diğer sektörlerdeki rakiplerinden çok daha güçlüdür olası bir mağlubiyette piyasa üzerindeki psikolojik üstünlüğünü yitirebilir.
tüm ürünleri doğal olan firma. tebrik edilesi. denediğim her ürününü beğendim.
Frambuazlı çikolatası çok güzel gerçekten. Markette görürsem almamak için zor tutuyorum kendimi. Ürünleri de genel olarak güzeldir.
(bkz: torku süt)

https://youtu.be/kSus3cQwgF4
© copyright 2005 - 2026