bugün
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- silikon memenin patlaması7
- sözlüğün götü en güzel yazarı7
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- kürt fıkraları6
- gözünü am bürümek6
- lahmacun vs hamburger4
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi8
- iyi dostlar biriktirdim5
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu5
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- lahburger4
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- nervio23
- salat namaz değildir7
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- yazarların akşama dair planları9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- fiziği güzel sözlük kızları48
- hayat7
- esmer türbanlıyı hamile bırakmak2
- caz dinleyen erkek9
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- recep tayyip erdoğan27
- ipkisçiğim2
- ipkis vs true2
- 2 milyar lira eft yapmak2
- andropoz amca6
- waffle3
- ali kırca nerede3
- pandela3
- arkadaşlar bir şey farkettim2
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- yemekten sonra gelen tatlı uyku2
- fatma betül sayan kaya59
- babanne evi2
- van gogh kulağını neden kesti5
- judas'ın kulakları5
- süper babaanne2
- pandela'nın soğuk şakaları2
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak4
- sapık yaşlı5
- nokia 11002
- ayak fetişi olması ama el fetişi olmaması2
- nokia nın nokia olduğu zamanlar2
entry'ler (372)
Yalnızlıktan. Hayatımızda biri olsa buralarda durmayız tabii ki.
Fazla iyi niyetli olmayın, hemen herkese güvenmeyin. Artık yaşadığımız çağda binbir kötülük var. Bunun farkında olun ve her şeye rağmen ümidinizi kaybetmeyin. Kötü günler de iyi günler de geçici.
Can sıkıntısı. Herkes can sıkıntısından yazıyormuş. Yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi.
Düzeleceğini ümit etmek gerekir. Öteki türlü, hayata bağlayacak bir bağ bulamayız.
Sinir bozucu, yalaka öğrencidir. Ödevi yapan kendisi için yapar. Ödev, pekiştirmek için verilir. Sözlü notu çok da önemli değil.
Mantığınla hareket edince genellikle pişman olmazsın ama duygularınla karar verince yanlış yapmak çok olası. O yüzden bir seçim yapmak zorunda kalınırsa mantık seçilmeli.
Geçen yıl yaz dönemine dönmek isterdim. Hayatımın en mutlu dönemleriydi, hâlâ özlüyorum o günleri.
geçen yıl geçirdiğim yazdı, mutluydum, öğrenciydim, iş derdim yoktu. o günlere dönebilmek isterdim.
Sürekli bir şeylere ihtiyaç duyuyoruz, birini gerceklestirince başka bir şey çıkıyor ve bu döngü devam ediyor. Hep bir arayışı içinde barındırıyor.
Kimseye gereğinden fazla değer vermeyeceksin bu hayatta, pişman ediyorlar insanı. Karşındaki kişi üzülmesin diye uğraşan biriyseniz, hemen vazgeçin bu davranışınızdan çünkü ilk üzenler onlar olacaklar.
insan genellikle sevdiği ile sınanır. Nefret ettiği ile değil.
Sadece beni rahatsız ediyor sanıyordum, başkalarının da dikkatini çekmesine sevindim. Osmanlı tarzı, batı tarzı evlerin mimarisi oldukça güzel, bakınca insanın yüreği ferahlıyor. Bir de bizim apartmanlara bakıyorsun, ne bir zerafet ne de bir incelik var, çirkin beton yığınları.
Brugge ya da viyana.
Güzel bir şey aslında ama pişman etmeseler keşke.
Bugüne kadar birçok çekilişe katıldım, hiçbirinden bana bir şey çıkmadı. Şans mans yok bende.
insan ne diyeceğini bilemiyor, memleket ahlâklı görünümlü ahlâksızdan geçilmiyor. Kayınvaliden bir nevi annen oluyor, ne şerefsiz insanlar var.
Annem çocukluğumuzdan itibaren bir sürü çeyizlik şey aldı, sonuç olarak ufukta evlilik görünmeyince birkaçını kullandım. Evlenirsem tekrar alırım, ne olacak.
Umarım atanmış olursun.
Hastanın mahremiyeti bazı durumlarda ihlal edilir. istismar ya da suç unsuru varsa ilgili kurumlara bildirilir konu.
Bazen affetmek gerçekten zor ama bazı insanlarla ne bu dünyada ne de ahirette hesabım kalmasın diye affediyorum. insanın kendisine yapılan yanlışları, haksızlıkları bağışlaması gerçekten zor. Nefret de kişiye yük oluşturuyor en iyisi affetmek. Nasıl olsa kimsenin ahı kimseye kalmıyor.