bugün
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi10
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- sırrı süreyya önder26
- iyi geceler10
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem10
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- diyanetten skandal cuma hutbesi17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler9
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması20
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı9
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı20
- reis dünya lideridir10

entry'ler (4862)
Susmak bilmeyen spor yorumcusu. Bir sus artık be adam. Spiker ondan kalan bosluklarda maç anlatmaya çalışıyor. içine etti Arsenal - Real Madrid maçının. Belki benim gücüm yetmez ama imza filan toplarsak bir ihtimal işe yarar:
https://chng.it/VzcKcFCkfx
Not: Yemin ederim sırf şu entryi girmek için sözlüğe girdim.
Not 2: imza metnini yapay zekaya yazdırdım. O kadar bu konuda konuştukça sinirden başım ağrıyor.
https://chng.it/VzcKcFCkfx
Not: Yemin ederim sırf şu entryi girmek için sözlüğe girdim.
Not 2: imza metnini yapay zekaya yazdırdım. O kadar bu konuda konuştukça sinirden başım ağrıyor.
Benimdir. Zamanında fincanda sufle yapmıştım. Tarifteki gibi görünmese de yenilebilirdi.
Mezunu olduğum okulun ileride meslektaşım olacak öğrencilerine yapmış olduğu rezalettir. Hukuk fakültesinde vizelerin bitiş tarihi olan 14 mayıstan 14 gün sonra finallerin başlayacağını ilan etmesiyle öğrencilerini zor durumda bırakmıştır. Ben mezun olalı 3 sene oluyor. Bir şeyleri değiştirin artık şu okulda gözünüzü seveyim.
Öğrenciler Twitter da #fsmvuzamanistiyor hashtag i ile mağduriyetlerini getiriyor. Eski bir mezun olarak ekşi de bir başlık açılarak destek verilmişken buradan yazılmaması olmaz diye düşündüm. Umarım başarılı olurlar.
Öğrenciler Twitter da #fsmvuzamanistiyor hashtag i ile mağduriyetlerini getiriyor. Eski bir mezun olarak ekşi de bir başlık açılarak destek verilmişken buradan yazılmaması olmaz diye düşündüm. Umarım başarılı olurlar.
ileride olacağım erkek. Sevdiğin kadını iki dal çiçekle mutlu edebiliyorken almamak mantıksız geliyor.
kişiden kişiye değişen tepkidir. Ben iyi ki erkeğim diye şükrediyorum.
mecha anime sevmeyen biri olarak bayıldığım anime. tavsiyedir.
Hiç sorun olmayan durumdur. Sevdiğin kadın için bunu göze alamıyorsan ya o kızı gerçekten sevmiyorsundur ya da o kızla birlikte olma niyetin kötüdür. Başka türlü o yaşa kadar o kızı koruyup kollayan, karşına çıkmasına vesile olanlardan biri olan abilerinden neden korkup çekinesin ki?
Anarchical lamp.
Bugün bir kez daha yaşadığımdır. Arkadaş olmuyor işte. Bende sorun var yüksek ihtimalle. Haketmiyorum belki de aşk denilen şu şeyi.
Su değildir. Sudan ötv alınmaktadır.
Cevabı hiçbir zaman bilinemeyecek sorunsal. Çocukken bulutlar üzerinde oturan sakallı tonton biri olarak hayal ederdim.
Allah'ın kelamımdan sual olunmaz ama Allahım ım çaktırmadan belamızı filan veriyorsan farkediliyor söyleyeyim dediğim gerçek..
Keyif veren bilgi. Teşekkür edilesi yazar..
Benimdir. Tadı güzel geliyor. Erkekliğin sorgulanmadığı bir bu kalmıştı.
Şaşırtan durum. Hiçbir bilgim yok derdim. Çünkü oynamayı bilmiyorum.
görsel
Mor ekmek buldum. Çok ilginç geldi cidden.
Mor ekmek buldum. Çok ilginç geldi cidden.
Mutlu musun? Benim gibi sarılıyor mu sana? Sana benim söylediğim sözleri söylüyor mu?
Beni soracak olursan, ki sormazsın biliyorum, senden sonra hiçkimseyle tutunamadım. Herkese bir kulp buldum. Senden kalan yüzüğü cüzdanımda taşıyorum, atmadım. Biliyorum her şey için çok geç. Biliyorum artık sen de istesen bile olmaz. Her şeye rağmen bekliyorum işte. Cebimden mi gidiyor, canımdan mı gidiyor. Ne olacak..!
Beni soracak olursan, ki sormazsın biliyorum, senden sonra hiçkimseyle tutunamadım. Herkese bir kulp buldum. Senden kalan yüzüğü cüzdanımda taşıyorum, atmadım. Biliyorum her şey için çok geç. Biliyorum artık sen de istesen bile olmaz. Her şeye rağmen bekliyorum işte. Cebimden mi gidiyor, canımdan mı gidiyor. Ne olacak..!