bugün

entry'ler (4793)

fareo adaları

faero adalarının yanlış yazılmış hali.

bedava tuvalet arayan emekli dayı

Potansiyel eşki sözlük nicki.

trueception

Uludağ sözlüğü her açtığımda, true'dan başka bir başlık konuşulmaması dürümü. Sözlük mü mIRC odası mı bilemedim.

14 fransa açık şampiyonluğu

Rafael nadal'ın tarihe bıraktığı bir izdir.

takımına french press yaptıran basketbol antrenörü

basketbol takımına bir french press yapın da kahve içelim diyen antrenördür. zone prese alışkın takım bu taktik karşısında keyiflenecektir.

22 senelik iktidarda hiç yolsuzluk olmaması

takdire şayan bir durum. sütten çıkmış ak kaşık. hay maşallah.

istanbul üniversitesi

Her an diploma iptali olabilecek bir üniversiteyi insanlar bundan sonra neden tercih etsin.

fişi itü de mi unuttum hissi

alışveriş fişinin istanbul teknik üniversitesi'nde unutulması durumu.

ekşi sözlüğün kalpli sözlüğe dönmesi

insanı düşündüren dürüm. sözlüğü her gün nasıl saçma bir şeye dönüştürürüz diye düşünüyorlar sanırım.

fişi ütüde mi unuttum hissi

ütüyü fişte mi unuttum hissinden daha farklı olan bir his. bundan fişi ütüye taktığınız için endişe durumu daha yüksek. o yüzden, ne diyoruz. kontrol kontrol kontrol.

okan buruk

Avrupa'dan elenen, kabak gibi faule zıplayan kişi. Teknik direktörlük bir vasfını göremedik.

jose mourinho

Avrupa'dan elenen, zıplayan teknik direktörün eleştirdiği special one'ımız. Ağlaklık arıyorsan aynaya bak Okan'cım. Bir nesli Fenerbahçe'li yaptınız. Teşekkürler.

6 mart 2025 fenerbahçe glasgow rangers maçı

jose mourinho ile boruyu döşeyeceğimiz maç.

en-nesyri airlines iyi uçuşlar diler.
https://x.com/bayraktarim...tatus/1892598558785728627

14 şubat sevgililer günü

Herkesin sevgililer günü kutlu olsun.

duşaaaaaaaaaaan

Tadiiiiiiiiic diye devam eden tezahürat.

13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı

ezeli rakibimiz galatasaray'a hollanda ekibi karşısında başarılar dilerim.

13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı

3-1 fenerbahçe'nin kazanmasını beklediğim maç. özellikle hava toplarında üstünüz. bu üstünlüğümüzü en-nesyri airlines ile anderlecht ceza sahasında göstermeliyiz. başarılar alın teriyle mücadele eden fenerbahçe'm.

okan buruk

mertens için algı yapılmadı. mertens hakemi aldatıcı hareket yaptı. büyük resim kursu açılmış yine.

hoşlanılan kızı age of atak mı hacı derken duymak

insanı derin düşüncelere sevk eden durum.

salak salak konuşma lan deyince gelen rahatlık

konuyu hararetle anlatırken, arkadaşın bir anda yükselmesiyle ortaya çıkan dürüm.