bugün
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi14
- 30 yaşına girmek5
- sözlük açsanız ismi ne olurdu5
- mauro icardi13
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- silver ile evlenecek erkek52
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek2
- and the oscar goes to5
- ey insan2
- affetmenin gücü6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sarapci koala58
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- ilişki yapmaya üşenmek6
- dün gece ne oldu13
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- hristiyanlık7
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- en sevdiğiniz sayı3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- de niro vs pacino3
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- ellerim bos gonlum hos28
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
- sözlükteki linç kültürü12
- tutmayan başlık açma rehberi7
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- şikeci amedspor5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- gocu34
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
arsenal'e hiçbir şey verememiş futbolcu. ayrıca; (bkz: tomas rosicky vs alex de souza)
haberi bile cik cikleri cikletmeye başlamıştır müzmin sakatları alan kulübe falan filan diye. sakat makat 3 maç oynasa bile guiza-kezman ikilisinden daha yararlı olmuş olur. toplam maliyeti de onlar kadar olmaz. *
arsenal'e ne verdiği ne vermediği zerre kadar umrumda olmayan futbolcu.
galatasaray'da iş yapacaktır o ayrı konu. zira galatasaray'a son yıllarda gelen yabancıların çok büyük çoğunluğu iş yapmıştır.
o yüzden arsenal'de iş yapıp yapmadığına takılmamak gerek, hele hele fenerbahçelilerin bok atmak için bahane uydurmalarına hiç takılmamak gerek.
"guiza ispanyada, ispanya milli takımında iş yaptıda noldu yeğen" diyorum onlara sadece.
rahat olsunlar.
galatasaray'da iş yapacaktır o ayrı konu. zira galatasaray'a son yıllarda gelen yabancıların çok büyük çoğunluğu iş yapmıştır.
o yüzden arsenal'de iş yapıp yapmadığına takılmamak gerek, hele hele fenerbahçelilerin bok atmak için bahane uydurmalarına hiç takılmamak gerek.
"guiza ispanyada, ispanya milli takımında iş yaptıda noldu yeğen" diyorum onlara sadece.
rahat olsunlar.
allahım sana geliyorum. tomas rosicky sarı kırmızı forma giyecek diyorlar. hayırlı olsun.
daha şimdiden kötülenmeye başlamış futbolcudur. arsenal'e bir şey vermemiş. bu mu yani avuntunuz. bir defa da insan gibi saygı duyun, tebrik edin.
daha şimdiden kötülenmeye başlamış futbolcudur. arsenal'e bir şey vermemiş. bu mu yani avuntunuz. bir defa da insan gibi saygı duyun, tebrik edin.
galatasaray ile anlaşmıştır.açıklanır yakında.
inanıp umut bağlamak istemiyorum. Resmi sitede görmezsem galatasaray2a transferine inanmayacağım çilingir.
kendisini takip etmem gerçek hayatta ama hangi futbol oyununu oynasam mutlaka alırım takıma ya da olduğu takımı alırım o akdar çok seviyorum bu yetenekli adamı. şayet gelirse cimboma kewell'ın da yakışıklılık konusunda eline vercek derecede yakışıklıdır bu abimiz. dilerim gelsin de hem galatasaray'ın eksiğini gidersin hem de lige renk katsın.
eğer gelirse hele bir de fm yıldızı ladesma ile gelirse galatasaray taraftarının adnan sezgin' e bakış açısını değiştirir.
beşiktaş' ın quaresma' sına bile laf eden fenerbahçe taraftarlarından beklenen entyler gelmeye başlamıştır. evet alex hagi' den de q7' den de daha iyi. bebeler sizi.
beşiktaş' ın quaresma' sına bile laf eden fenerbahçe taraftarlarından beklenen entyler gelmeye başlamıştır. evet alex hagi' den de q7' den de daha iyi. bebeler sizi.
transfer eğer gerçekleşmişse resmi siteden açıklanması için illa birisini balkondan atmamız mı gerek diye galatasaray yönetimine sormak istemekteyim.
kardeşim nedir bu eziyet? Eğer aldıysak aldık almadıysak yalanlayın neden insanı drde sokup tetikte bekletiyorsunuz?
kardeşim nedir bu eziyet? Eğer aldıysak aldık almadıysak yalanlayın neden insanı drde sokup tetikte bekletiyorsunuz?
bir fenerli olarak bana göre gutiden ve alexten daha iyi oyuncudur. eğer geçirdiği ağır sakatlığı atlatabilmişse ortalığın amına koyabilir.
galatasaray'a transferi henüz resmi olarak açıklanmadığından dolayı doğmamış çocuğa don biçmemek gerekir, inşallah gerçekleşecektir. beni düşündüren de bu adamın arsenal'le henüz geçen sezon sözleşme yenilediği gerçeğidir. bu şartlarda nasıl olacak bu transfer, o da merak konusu...
az önce ntv spor'dan da galatasaray'ın ciddi şekilde ilgilendiğine dair duyumlar aldıklarını söyledikleri futbolcu.
amc mevkisinin en iyilerindendir , muntazam paslar verir. tek sorunu sakatlıklarla boğuşmasıdır, zamanın en şanssız futbolcularındandır. gerekli süreyi alıp, sakatlanmazsa çok büyük katkı verir.
hayırlı olsun adamıdır. türkiye'de rahatlıkla iş yapar. iyi transferdir gerçekten.
alex'in adını anmayın lütfen, rica ediyorum adam bir gelsin, oynasın, asist yapsın, gol atsın sonra bakalım.
alex'in adını anmayın lütfen, rica ediyorum adam bir gelsin, oynasın, asist yapsın, gol atsın sonra bakalım.
kendisiyle birlkte adı gecen Ledesma da gelirse M.Sarp-Ayhan-Barış üclüsü yerini Cana-Ledesma-Rosicky 3lüsüne devredecek Allahım sana geliyorum dedirtecek bir haber.
galatasaray alırsa bana yine "aziz başkan amına koyum" dedirtercek futbolcudur.
olmayacak transferdir.Arsenal halen hazırlık maçlarına bile ilk onbirde kendisiyle başlamaktadır.Arsene Wenger'in arshavin'le beraber en güvendiği isimlerdendir.
bu adam gelsin baros'la antremana çıksın, kewell'la barbekü başında poz versinler. gelsin varlığından haberdar olalım yeter. bu ligde maç oynamasın. bizim defans oyuncuları için bana göre ismail güldüren simgedir.http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_tm_ismailgulduren001.jpg görebileceğimiz gibi bu arkadaşı http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/08_04/rosickyahr_468x546.jpg buralarda ziyan etmeyelim.
2.bir niang vakası .
galatasaray'a transfer olması ihtimali arsenal forumlarında ciddi ciddi tartışılan futbolcu. *
(bkz: http://arsenal-mania.com/...mp;t=36403&start=6990)
(bkz: http://arsenal-mania.com/...mp;t=36403&start=6990)
şimdi bu adama müzmin sakat deniyor ya neremle gülsem bilemiyorum. galatasaray'a transferi olur veya olmaz bunu bilemiyorum ama transferi gündeme geldiğinde ehehe müzmin sakat adamı alacaklar diye yırtınmak komedi. rosicky 2008 -2009 yılı hariç diğer sezonlarda 30 maçın üstünde oynayan adama müzmin sakat demek dangalaklıktır. biraz araştırın bakın adam kaç maç oynamış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar