bugün
- yazarların psikolojik durumları20
- memesi erkek memesinden küçük olan kadınlar16
- karısına çiçek alan erkek8
- sadece erkeklerin maymundan gelmiş olma ihtimali18
- 9 eylül 2024 türkiye izlanda maçı12
- sözlüğün en güzel kızlarıyla sevgili olmuş erkek13
- narin güran38
- başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmak10
- kerem aktürkoğlu22
- patlatayım mı bi kurufasülye kocacım9
- 9 eylül izmir in kurtuluşu14
- mis kaşarda küf skandalı9
- anın görüntüsü13
- kahve makinelerinin pahalı olması13
- yarın balık yiyecek olmam9
- sözlük kızlarının bohçaları8
- gss borcunu ödemeyenlerin icraya verilmesi10
- rüyalarınızı yorumluyorum15
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz8
- filip kostic11
- sözlük erkeklerine hediye edilmek istenenler8
- arkadaşlar hesabı satıyorum18
- gesi baglarinda don ariyorum nickli yazar9
- ne mutlu türk üm demek bir ırkçı sözdür17
- insanı en çok rahatlatan koku16
- bir sigara mı yaksak15
- mustafa kemal'in askerleriyiz diyen it sürüleri23
- 900 bine alınabilecek suv araçlar9
- bugün çok az yazarın online olması9
- sanal seks uğruna sözlükte fink atan piç yazar12
- hüdapar'ın dem den farkı34
- giresun'a gelen kızlar itinayla gezdirilir14
- mustafa kemal'in askerleriyiz11
- 42 buçuk numara kadın ayağı9
- kadinini doyuramayan erkek8
- hangi yazarı banyoda yıkardın20
- islamiyet11
- menuet19
- arkadaşlar bu çanta nasıl22
- kent lokantaları9
- üstün zekalı sözlük kızları11
- bu kılıçları kime çekiyorsunuz41
- şeriatçı kürtçü kardeşliği12
- takı düşkünü kadının zeka seviyesi9
- en itici insan tipleri18
- gavatlığın normalleşmeye başlaması13
- akp seçmeni9
- süslü laflarla kızları kandırmak8
- küresel gocu kavgası18
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz26
entry'ler (4396)
Katar emirinin elini sikmamis. Hahahahah ulan katar emiri bile sasirmistir amk bizden daha orta dogulular diye.
Ustteki arkadas senin kod kabul gormedi bilgin olsun.
Siradan devam leydiyz end centilmini.
Kod: 6321336
Siradan devam leydiyz end centilmini.
Kod: 6321336
birkac gun once 3 kat falan artti saniyorum. ortalamam 8-9$ bir sey, hala elimde tutuyorum. 150$dan once satmam. web3 var olacaksa bu platform sayesinde var olacak.
Sikmek lazim gelen teyze.
Hahhaah abi nesquik tavsani gibi yalarim ne demek ya ahhahaha.
Ulan basliga 2. Kez giriyorum, dar am misin nasil bi soru ya hahahahahah. Abi kimlerin yoneticilik yaptigi ulkede yasiyoruz ya.
Valla turkiye mi bi yola giriyor, yoksa yol mu turkiyeye giriyor anlarsiniz yakinda. Ayrica su tum dunya bize karsi sanrisini da birakin amina koyayim ya. Kimsenin sikinde olmayip, havasindan gecilmeyen kezbanlar gibisiniz.
Olm bu ne ya hahah. Bi yandan kesin bu sahte diyorsun, normal bir insan boyle yazmaz cunku. Sonra aklina muco geliyor, kesin dogru diyorsun.
En mutlu aninda dinlesen bile agzina sican bir sarki. Tarifi zor seyler hissediyorsun.
Kimse de su orospu evlatlarina sen ne diyorsun anasini siktigim demiyor ya. Bu adamlara guzellikle laf anlatmaya calisiyorlar hala.
Su millete taze ekmek bile yedirtmiyorlar yazik be yazik. Bunu mu hakediyor bu ulkenin insanlari.
Hayvani siyasi malzeme yapan zaten kim belli. Ustune hayvana iftira atanlar da belli. Bsbnin ne sucu var aq. Ha soyle bi sey var, bu kopek epey iri kiyim. Ve bazi paylasimlarda ciddi olmasa da insanlari zor durumda biraktigi belli. Bence de hem kopegin gelecegi icin (kopege iftira atan hirsindan olurebilir de) hem de vatandasin kalabilecegi olasi zor durumlarin onune gecmek icin bence de artik seyahat etmese iyi olur.
Kurtarilmalari cok guzel de, libyadan 7 tane siradan vatandasini 2 yilda anca alabilmek de ne bileyim. Ben mi yanlis dusunuyorum.
Ulan kamil, 10 yil once sen yine almanya kadar uretmiyordun, ama laptop almak icin aylarca bekliyor muydun. Her gun kotuye gidiyor muyuz gidiyoruz. Bunu gormenize ve hatta direkt yasamaniza ragmen hala apir sapir nasil konusuyorsunuz anlamiyorum.
makarnaya oy verene laf etmiyorsun, adam ps5 alamayinca sorun yapmasina mi laf ediyosun. Hepi topu 60 yil yasiyoruz, elin adaminin siradan aktivitelerini yapmak icin aylarca bekliyor lan bu milletin insanlari. tek bi defa et yiyen aile var koskoca yil icinde. siz bunu mu reva goruyosunuz millete de sikayet edince laf ediyorsunuz.
Olm salla partiyi ya, hangi akil cebinde bok gezdirip bir kopege iftira attirir ya. adama yaptigi isten daha alcakca laf edemiyorum. Dusun yaptigini.
adamin bi bok yaptigi yok ki. 3 kurus para kazaniyor. faturalari oduyor, sonra kalani da hanima veriyor. hanim artik o parayla ayi nasil getirmis umrunda degil. kadin her aksam zor bela evine yemek pisiriyor, bu orrrrospu cocugu da eve gelince ac kalmiyor ekonomi guzel diyor iste. sorsan en son ne zaman biftek yedin diye hatirlamaz amina koydugumun salagi. sonunda ikisinin de hala akabeye verecek olmalari ise insana kendini siktirir cidden. akillanmiyorlar amk.
hahaha olm bu kadar alcalinmaz ya. cebinde bok gezdirmek nedir ya hahahah amina koydugumun salaklari. bunlara 50 lira fazla ver, o boku yerler. anasi sikismisler.
olm oha yaaa, nasil bir kafa lan bu cebinde bok gezdirip bir kopege iftira atacak kadar alcaliyorsun. ulan cebindeki boktan bile degersizsin orospu cocugu.
Dun apple watch 3 acmistim sabah hepsiburadadan, aylardir kararsizdim almak konusunda. Dedim alayim ya sikerler. Sabah 12de falan actim 2099du, sonra araya bi seyler girdi, aksam sayfayi yeniledim 2299 olmus amk.