bugün
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- insan olmaya ceyrek kala15
- enayimiknatisii10
- sözlük kızlarını kıskanan asosyal tipler5
- kombin atılınca kuduran erkek yazar5
- bik bik'in usuldan herkese sallaması4
- kombin atıp kudurmamızı bekleyen kadın yazar5
- arkadaşlar döner mi yesem schnitzel mi9
- tarla satıp son model lüks araba almak5
- sevgiliyle aynı iş yerinde çalışmak8
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- esas kimliğini meyveli soda içerek gizleyen yazar5
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması6
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi13
- hanımlar4
- ben sizin anonim3
- geçen sözlükte yaşanan kudurtan olay3
- masklavi'nin biraz gergin olması10
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak12
- sarapci koala sözlüğe dönsün mü2
- gammaz çeteleri9
- kira sözleşmesinde'e devlet dönemi5
- dindarların çoğunun fakir olması15
- fıstık2
- tuğberk imamoğlu gemisinin denizde kaza yapması4
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez6
- yandaş basını okumak7
- truenun 2157 gündür cevap aradığı soru3
- vatanseverliği askerlik yapmaya indirgemek3
- sözlük açsanız ismi ne olurdu11
- sude sendromu10
- wywtom ile kitap saati2
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- meyveli soda içen erkek2
- herkes işiyle ilgili bir bilgi versin3
- mavi3
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- kız kıza sevişmek4
- yagmurcu6
- ismet gürbüz6
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı5
- nervio hamferdi11
- 2027 hedefleri2
- kadıköy de kara gece3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci3
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı4
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- silver ile evlenecek erkek52
- kemal kılıçdaroğlu6
verdiği sözde duran bir yazar olarak yarı keklendiğim yazar. neden yarı? çünkü bir oyuna maruz mu bırakıldım diye düşünmekten kendimi alamıyorumdur ama biliyorum söylemeyeceksindir. yine de evet kazandın bu durumda ben uludağ sözlük birinci yılı zirvesine katılmak zorundayımdır.* ama zaman aşımını unutan yazar diye bir söz söyleyeyim dediğim cağnım yazar.
kendilerini ailecenek takip etmekteyiz, hani bir de okyanus, freedean, gothic evil,.... toplayıp gelse istanbul' a heyecanlan beyliyoruz efendim. *
redwinemania ayar sekansından nasibimi aldığımdandır ki nick altına yazma isteğimi körüklemi$ yazar. bana bir ayar verdi ki hala yörüngeme giremedim. gıdımdan öp de geçsin yazarı.
sözlükteki her ekonomi teriminin altına imzasını atmış yazar kişisidir.*
an itibariyle yaptiğimiz muhabbetle beni gülme krizine sokan insan. fakir ama gururlu genç *
celebrityizm akımının ikini kurucu başkanı. çok düşündük akım üzerinde valla msnde smileyler falan baya kafa yorduk eheh.
yine tanışamadık yazarı.. * *
kardeş yazar.. mania imparatorLuğu'nun doğu cephesi kraLı.. güL, ağLa, dertLeş vs... hepsini bu yazarLa çok zevkLi bir şekiLde yaşayabiLirsin.. o nedenLi yani.. *
kardeş yazar.. mania imparatorLuğu'nun doğu cephesi kraLı.. güL, ağLa, dertLeş vs... hepsini bu yazarLa çok zevkLi bir şekiLde yaşayabiLirsin.. o nedenLi yani.. *
kalleş yazar.. bu yazarla kavga et, husumet yaşa, pislik yap vs.. hepsini bu yazarla çok zevkli bir şekilde yaşayabirsin.. o denli yani..
yazar: ben değilim valla. sadece aklıma ilk kalleş geldi. yoksa iyidir canım bizim red aaaa. *
yazar: ben değilim valla. sadece aklıma ilk kalleş geldi. yoksa iyidir canım bizim red aaaa. *
Lan bir şey yazdık bokunu çıkarttınız.. aLayınıza isyan çekerim sizin.. *
tanım: bu yazarLa git maça, tezahurat yap, gözLerden yaşLarı teker teker akıt vs... hepsini bu yazarLa çok zevkLi bir şekiLde yaşayabiLirsiniz.. o denLi yani..
tanım: bu yazarLa git maça, tezahurat yap, gözLerden yaşLarı teker teker akıt vs... hepsini bu yazarLa çok zevkLi bir şekiLde yaşayabiLirsiniz.. o denLi yani..
baklavam. *
dün gece işittiği 2 lafta 3ü " bu ne biçim organizasyon kardeşim " olan ve buna bağlı olarak organizasyon kelimesine duyarlı hale gelmiş, şefin evinde uyuklarken hiç bir lafa cevap vermeyip sadece organizasyon dendiğinde tepki veren yorgun yazar. *
organizeyşın dehası,, tanıştığıma pek bi memnun olduğum yazar kişisi. tarihe geçecek bir organizasyonda en büyük sorumluluğu üstlenmiş ve elinden gelenin en iyisini yapmıştır. biraz yatıp uyusundur, yarın iş güç var malum.*
ankara eşrafının en önde gelen yazarı. sen oldun artık oldun. Eğer bugün uludağ sözlükte ankara denildiğinde akla birbirinden keyifli zirveler,hatırlar geliyorsa şüphesiz yaptığı organizasyonlar sayesindedir. içimizdeki gothic evil aşkı bambaşka tabii ama redwinemania sen bizim herşeyimzsin.
insan bu adamın yanındayken kendini iyi hissediyor..başka da diyecek bişi yok sanki hakkında...
her hasan diye kendisi çağrıldığınd adaş olmamız nedeniyle kulak kesilmek zorunda kaldığım insandır.yakışıklıdır.
-senin adın hasan benim de adım hasan, sen bundan sonra hasan kemal ol evladım
--peki hocam
-hadi hayırlı olsun
-senin adın hasan benim de adım hasan, sen bundan sonra hasan kemal ol evladım
--peki hocam
-hadi hayırlı olsun
ayrıca bayanlara nasıl iltifat etmesi gerektiğini bilen bunu da bizlere gösteren yazardır. nice organizasyonlara sayın organizatörüm...
zirvelerin efendisinin organizatoru. sozlugun karizmalarında bası cekenlerden. *** * sozlukte ya bu adam hakkaten kafa deniyor ya siz onu bi de realde gorun diyorum henuz tanısamayanlara. icin rahat olsun yemekler gelmeyecek olsa da * simdi deseler zirve yapalım diye yine gelirim ankaralara. iyi ki tanıdım seni, kardesimsin.
zirve organizatörü güzel insan tanışmakla çok memnun olduğum yazar arkadaşım detaylı bir entry daha girilecek olan yazar.
mania imparatorLuğu'nun doğu ve batı cephesindeki kraLLarı nihayet karşıLaştıLar efendim.. şükür kavuşturana yazarı.. 10 numara insanLar arasında iLk 3 arasında yer aLan kardeş yazar.. inanıLmaz eğLendim kendisi iLe konuşurken.. 40 yıLdan beri tanıyormuşçasına girdik muhabbete.. samimi, içten.. ayak üstü diğer maniaLı yazarLara ayar verdik.. * pub'taki şarkıLarda omuzLar birLeşti ve öLümüne şarkıLar söyLendi.. özeLLikLe redwine iLe "çiLek dudakLarına yapışıp kaLacam" soyadLı şarkıda ki düetimiz görüLmeye değerdi.. o ne nameLerdi öyLe.. herkesLer şaştı kaLdı.. istanbuL'a bekLediğim yazardır kendisi.. maçada gideriz üstadım, fasıLa da, pub'a da.. *
(bkz: nabıyoruz nabıyoruz zıpLıyoruz zıpLıyoruz)
(bkz: nabıyoruz nabıyoruz zıpLıyoruz zıpLıyoruz)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar