bugün
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın5
- el chadaille bitshiabu8
- silver ile evlenecek erkek41
- ellerim bos gonlum hos29
- yüzüklerin efendisi6
- rica etsem beni linçler misiniz14
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- günün sözü25
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sürü zekası8
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı2
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- teomancalmasur6
- avukat sevgili8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- nervio hamferdi10
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- parayla saadet olması18
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- resmine 31 çektim de yattım3
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- sarapci koala61
- ortama girince herkesin susması11
- sözlüğün toplam zekası6
- katatespizartmasi16
- amedspor19
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- silik yemek5
- tuzlu kahve dizisi7
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- motordan düşmek6
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- gocu31
- cop315
- bugün ne oldu3
entry'ler (838)
Ironman ilk defa 18 Şubat 1978 yılında Hawaii'nin Oahu adasında bir grup ABD deniz sat komandosu askeri arasında uçuk bir iddia sonucu ortaya çıkmıştır. iddialarında yüzücülerin mi, bisikletçilerin mi yoksa maratoncuların mı daha güçlü ve dayanıklı olduğu sorusuna cevap arayan askerlerin imdadına sat komando subayı John Collins yanıt bulmuştur. Çözüm olarak 3,8 km'lik Warikiki yüzme maratonu,180 km'lik Oahu bisiklet yarışı ve 42,2 km'lik Honolulu maratonunu aynı günde arka arkaya tamamlayabilen kişinin en güçlü ve dayanıklı olacağını söylemiştir. Böylece ilk Ironman yarışı da bu askerler tarafından düzenlenmiştir. Bitiş çizgisine ilk olarak Gordon Haller 11 saat 46 dakika 58 saniye ile ulaşmış ve bu sayede ilk Ironman olmuştur. Bu ilk yarışa katılan 50 sporcudan sadece 12'si bu yarışı tamamlayabilmiştir.
çarşı ile erman toroğlu nun suçu ne!
(bkz: seneler sonra yenil nesil yazarla ajdarın yeniden hortlaması)
(bkz: ulan öldürmedikmi bu gevuru)
(bkz: ulan öldürmedikmi bu gevuru)
büyük bi saçmalıktır 2.00 olunca başın göğemi erecektir...işin yoksa evinin bütün kapılarını kendine göre yaptır sokakta yürürken dükkanların güneşliklerine agaçların dallarına çarpamamak için sürekli noterdamın kamburu gibi gez otobüslerde ayakta kaldınmı yaşıcağın zulmü vb yane herşeyde bi hayır vardır...
yemyeşil bursanın bembeyaz oğlanları diye bağıra bağıra giderken...
demogolaji yapmayın yok ben küfür etmem yok ben çart çurt bla bla bla hade ordan bak işine insanları olanların hepsi hak müstahaktır çok güzel olmuştur sen döner bıçakları vb al gel sonra bıçaklandık doğrakdık... önce adam olmayı öğrenceksiniz dk 1 koltukları sökmekle olmuyo büyüklük büyüklük 5 maçta 15 gol yiyip 1 gol atıp sıfır (0) puan almakla olmuyo büyük şampiyonlar liginde bütün parayı cukkalayıp 3.sınıf adamlarla Türkiye'yi temsil etmekle olmuyo büyüklük çoluk çocugu istanbullara yollayıp olay çıkarmakla olmuyo büyüklük siz bizi ligden düşürdünüz diyerekten ağlamakla olmuyo ulan fenerlileri geçtiniz beee heee bu arada bişey merak ediyorum bursalılar inönüden çıkıp kadıköye gitmişler fener maçını seyretmeye iki top bir olunca kadıköy seyran oldu demi! her yerde kendinizi belli etmeseniz olmaz demi...
demogolaji yapmayın yok ben küfür etmem yok ben çart çurt bla bla bla hade ordan bak işine insanları olanların hepsi hak müstahaktır çok güzel olmuştur sen döner bıçakları vb al gel sonra bıçaklandık doğrakdık... önce adam olmayı öğrenceksiniz dk 1 koltukları sökmekle olmuyo büyüklük büyüklük 5 maçta 15 gol yiyip 1 gol atıp sıfır (0) puan almakla olmuyo büyük şampiyonlar liginde bütün parayı cukkalayıp 3.sınıf adamlarla Türkiye'yi temsil etmekle olmuyo büyüklük çoluk çocugu istanbullara yollayıp olay çıkarmakla olmuyo büyüklük siz bizi ligden düşürdünüz diyerekten ağlamakla olmuyo ulan fenerlileri geçtiniz beee heee bu arada bişey merak ediyorum bursalılar inönüden çıkıp kadıköye gitmişler fener maçını seyretmeye iki top bir olunca kadıköy seyran oldu demi! her yerde kendinizi belli etmeseniz olmaz demi...
bursa,yumuşak,oğlan.
sözlüğe girip son entry tarihinin altı ay öncesi olduğunu görüp daha sonra eski msjlar ve ardından en sevilen entrylerinizi okurken...
yakında dansözde çıkacağı duyumları alınmıştır, son zamanlarda köntürün revaçta olduğu bilinmekte hatta ilerde, ayü çıkabilüy...
mekanlarda imza kampayalarının başlamasına neden olan yasak.
transfer politikasıyla şampiyonluğa gölge düşüren son olarakta forma skandalı ile rezalet bir iş gerçekleştiren başkana sahip klüp.
6.nesil yazar ayrıca benim yazım hatası yaparak yanlış nick almama sebep olan kelimenin türkçe olarak yazımı.
(bkz: kapucino)tıklandığında buraya yöndermesi olan yazarmış kendileri.
maç bileti, aç kalma pahasına bir paket sigara...
bir ortak daha bulurlarsa voltaranı bile oluşturabilecek diziler.