bugün
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri26
- israilli bakanın hastane vurmak savaş suçu demesi16
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı27
- ahmet beyin beyaz bareti17
- sözlüğün en güzel 35 yaş üstü kadını8
- yazarların en sevdiği ilaç10
- bilim adamı olsaydınız ne icat ederdiniz12
- en son ne zaman 31 çektiniz12
- havanın gavur amı gibi yanması9
- akp'ye hala oy verenlerin motivasyonu22
- herzevekil9
- yazarların etnik kökeni11
- ateizmle yönetilen bir ülkede olacaklar16
- bi hayvan olmak istesen ne olurdun25
- herkesin dini kendine12
- çalışma hayatına dair prensipler15
- anın görüntüsü17
- mokv10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler16
- kıskanmak10
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum10
- öfkeli korkusuz insan aptal insandır8
- kaan'ın f35 den daha iyi olması17
- kadınların gerçek yüzünü öğrenme yolları20
- uludağ sözlük 90lar türkçe pop sevenler birliği11
- türkiye18
- öfkeli olanlara tavsiyeler16
- iran11
- mantarlı vajina11
- tanrının çalışma prensibi12
- ataistlerin cevab veremediği sorular24
- cinconlular'ın uğramadığı başlıklar30
- mustafa kemal atatürk8
- yazarların özlü sözleri10
- hangi sözlük yazarıyla eve çıkarsınız14
- düşün ki o bunu okuyor8
- ümit özdağ'ın serbest bırakılması34
- israildeki nükleer silahlar8
- selçuk bayraktar23
- fotokopici bi erkek8
- gay olupta salak olmayan birinin olmaması8
- 2025 iran israil çatışmaları10
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları11
- müslümanların cevaplayamadığı sorular18
- sözlüğün bekası için çükünüzden vazgecer misiniz11
- nick altina entry yazdirtmak isteyen bayan yazar19
- en son ne yediniz8
- libidosu düşük kadınlar11
- claudia s cloud18
- 2 ile bölünmeyen tek sayılar41

entry'ler (4089)
mustafa burdamısın ? diyesim var nasılsın?
asırlar öncesinde insanların topyekün kan döktüğü şimdilerde ise koltuk sevdası olayıdır.
bazıları için (bkz: beyin)
hakikaten bu sebebin cumhuriyet olduğunu iddia edebilmek için 100 yıl öncesine dönmek gerekir.
ta ki cumhuriyetin kurulduğu yıllardan beri doğru olan hadise.
temelleri halkçılık devletçilik laiklik vs. olan bir rejimin hakikaten bütün ilkelerine göre uygulanması güçtür.
özü halkın temel ihtiyaçları nedeni ile doğmuş olsa da kişisel arzu ve istekler bu kurallar bütününü zedeleyici olmuştur.
cumhuriyet rejimi şöyle ki bir ihtiyaç neticesinde bütünleşmiş fakat zamanla bireysel çıkarlar, topluluklar bunun önüne geçmiştir.
bunu şöylede görebiliriz; evin sadece temellerini atıp duvarlarını örmek fakat içinde yaşatacak birini bulamamak.
cumhuriyet; tarihimize dönecek olursak, osmanlı'nın yıkılışından sonra belki daha ilerici kurallar çerçevesinde yürütülebilirdi.
dinin baskınlığı halkı bir nebze de geri çektiyse buna rağmen cumhuriyet rejimi yaklaşık 100 yıla yakındır devamlılığını korumakta.
bundan sonrası içinse direklerin tek tek yıkıldığı söylenebilir. hemen bir kaç özetle..
laiklik; din ve devlet işlerinin ayrı tutulması, bağımsızlığı fakat devlet din organları denetleyebilir. güzel..
halkçılık; devletin oyun gereği halkının yanında olması gerekir,fakat devleti vergileri ile ayakta tutan millet. vs..vs..
temelleri halkçılık devletçilik laiklik vs. olan bir rejimin hakikaten bütün ilkelerine göre uygulanması güçtür.
özü halkın temel ihtiyaçları nedeni ile doğmuş olsa da kişisel arzu ve istekler bu kurallar bütününü zedeleyici olmuştur.
cumhuriyet rejimi şöyle ki bir ihtiyaç neticesinde bütünleşmiş fakat zamanla bireysel çıkarlar, topluluklar bunun önüne geçmiştir.
bunu şöylede görebiliriz; evin sadece temellerini atıp duvarlarını örmek fakat içinde yaşatacak birini bulamamak.
cumhuriyet; tarihimize dönecek olursak, osmanlı'nın yıkılışından sonra belki daha ilerici kurallar çerçevesinde yürütülebilirdi.
dinin baskınlığı halkı bir nebze de geri çektiyse buna rağmen cumhuriyet rejimi yaklaşık 100 yıla yakındır devamlılığını korumakta.
bundan sonrası içinse direklerin tek tek yıkıldığı söylenebilir. hemen bir kaç özetle..
laiklik; din ve devlet işlerinin ayrı tutulması, bağımsızlığı fakat devlet din organları denetleyebilir. güzel..
halkçılık; devletin oyun gereği halkının yanında olması gerekir,fakat devleti vergileri ile ayakta tutan millet. vs..vs..
(bkz: dikenlikte gül)
demokrasiden kasıt?
%70 hoşgörülü, insan gibi insan olduğu şehir.
işte benim memleketim ; hayır!
aileye ne gerek var. padişahım çok yaşa!
hayır diyenler bilmedikleri şeylere evet demezler gibi birşey.
aptal değil muhtaç.
halk oylamasında ne kadar inandırıcı olmasa da evet çıktı. ben şuna inanıyorum ki bu oyların % 30 undan fazlası parayla alınmış oylardır. bunu hepimiz biliyoruz evet diyen de biliyor. çünki bu hükümet insanları kendisine bir kuru ekmeğe muhtaç etti. çok yakından takip eden birisi olarak düzenin nasıl işlediğini iyi bilenlerdenim. madem sivil anayasa diyoruz, madem bizim için iyi olacak diyoruz, haklarımız olacak diyoruz, o zaman ne gerek vardı oylamaya,şuna, buna yapsaydınız. neden birilerinin onayına bıraktınız. zaten biliyorsunuz muhtaç ettiğiniz halkınız yine size muhtaç.
ama şu da bir gerçek karşınıza alıp referandum çıkartmalarında anlattıklarınızdan meydana gelenlerden hangisi anladı. kendi düzeltmesini tayyip kendisi yaptı. çünki halkın beynine ne dersem evet demeyi yerleştirmiş zihniyet. evet, evet, evet... ananıda al git burdan evet,evet,evet...
ama şu da bir gerçek karşınıza alıp referandum çıkartmalarında anlattıklarınızdan meydana gelenlerden hangisi anladı. kendi düzeltmesini tayyip kendisi yaptı. çünki halkın beynine ne dersem evet demeyi yerleştirmiş zihniyet. evet, evet, evet... ananıda al git burdan evet,evet,evet...
son günlerde kendisi pek karizmatik olmuş, sanki yenilenmiş gibi. başarılarının devamını diliyorum. tek geçer *