bugün
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- nervionun merak ettiği yazar16
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- dikkatleri çeken sözlük kızı6
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- en merak ettiğin ulu yazarı22
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler10
- şımarık yazarlar5
- merak edilen sözlük erkeği6
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız4
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- tanga giyen kızın namusu3
- otobüste yaşlıya yer verme zorunluluğu3
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- keko saç tıraşı4
- yalnizca deli yalnizca sair21
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- protein tozu ve sütün gaz yapması3
- ciguli vs velvet7
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- komşuları itici yapan detaylar3
- arkadaşlar bakar mısınız21
- katatespizartmasi17
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu4
- atatürkün bilimden en uzak sözü4
- femboy erkeklere yürüyen dayılar2
- aile hekimine ilaç yazdırmak3
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- yazarların en çok artı alan entryleri3
- sünnetten akılda kalanlar5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- yazarların en son kravat taktığı tarih3
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- ellerim bomboş2
- gideyim de bir kahve yapayım2
- kitap okurken ağlayan erkek5
- özlem tekin5
- kadın erkek ilişkisindeki en önemli şey3
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- burak demirbilek5
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
izmir merkezli bol hamur az malzeme mantığına göre işleyen bir pizzacı zinciri.
brosür ve menülerinde "proudly turk" yazarak bir celiskiye imza atan pizzacı*
izmir'den türkiye'nin birçok yerine yayılmış olmakla iftihar eden ,fastfood zincirleri arasında en suratsız personele sahip pizza dükkanı.
gelmiş geçmiş en iyi türk piza restoran zinciri. özellikle "combo menu" su bir harikadır. koca bir dilim piza üstüne tabak dolusu patates kızartması ile verilir. masalarında ketçap mayanoze ve acılı sos eksik olmaz. doymak garantidir.
özellikle marmaris kordondaki restoranında muhteşem marmaris atmosferi eşliginde "içecegi ne isterseniz" diye sorduklarında "bira" diyebileceginiz ender fastfood tur.
özellikle marmaris kordondaki restoranında muhteşem marmaris atmosferi eşliginde "içecegi ne isterseniz" diye sorduklarında "bira" diyebileceginiz ender fastfood tur.
fiyatlarının pizza hut ve dominos a göre yarı yarıya farkettiği süper ötesi menüleri lan pizza dükkanı
ne kadar aç olursam olayım aldığım menünün tamamını bitiremeyeceğim kadar büyük olduğu bir pizzacı. *
antalya da dersaneler mahallesinin oradaki iki şubesi 24 saat dolu oluşuyla şaşırtan, ucuz olduğu için gençlerin rağbet ettiği restoran zinciri...ayrıca dersane çıkışlarının tartışmasız en önemli uğrak yeri...
artık Çanakkale'de de bir şubesi bulunan oluşum.
birçok şehirde 1-2 dükkanı olan, yavaş yavaş yurtiçine yayılan, pizza yapmayı yavaş yavaş öğrenecek olan pizza markası.
ankarada beşevlerde ki şubesinde alt kata kamera taktırarak dükkanın girişinde ki dev ekranda alt katı görmenizi sağlayan,,teknolojiyide yanına alarak günden güne büyüyen türk pizzacısı * diğer türk pizzacıları için (bkz: tadım pizza)
KKTC daü dede bir şubesi olmamasına ragmen bitane vardır. (bkz: kıbrısta herşey kolpadır)
tiramisu denen hedesini mini minnacık bir hedeye koyan eğer ben buradan tiramisu (hoş daha çok tavuk göğsünün tavuk eti ihtiva etmeyen yeri ve kakao olan) denen tatlıyı yiyeceğim diyorsanız ya kız arkadaşı evine gönderin ya kız arkadaşın arkadaşının evine gönderin ya da 8-9 kadar sipariş edin.
(bkz: proudly turk)
(bkz: proudly turk)
kayseri'de kasseria alışveriş merkezinin içinde de vardır. oldukça lezzetli pizzaları, geniş ürün yelpazesi ve 30 dakikada siparişi getirmezseniz para almıyoruz kampanyasıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.
izmir'de dokuz eylül üniversitesi ile birlikte en fazla şubeye sahip kuruluş.
Ankaranın emek semtinde, Göksu Erkek Öğrenci yurdundaki öğrencilerin, onlarca lokanta arasından uzun deneyler ve uğraşlar sonucu keşfettiği, combo menüsünün fiyat/ doyma oranına* hiç bir rakip firmanın yaklaşamadığı, bir fastfood zinciri olduğunu uludag sozlukte ogrendiğim firma. (bkz: tavuk sevmeyip dıp dıp yerine combo menü istemek)
(bkz: pizza tomatto)
izmit şubesinde müşterilerine soğuk pizza yediren firma. durumu yetkililere söyleyince yenisini getirmek istediler yemedim, çıktım gittim.
ona verilcek parayla iskender yemenin daha mantıklı olduğu, yaptığı el kadar pizayla pizanın tadını alamadan biten, menüleri bereketsiz olan pizza firması.
ne yiyeceğiz sorusuna verilebilecek cevap.
yediğim en tatsız pizzayı hazırlayan pizza zinciri.ya benim yediğim * zincirin en zayıf halkası, yada bu zincir tamamen kopuk.hamur hamur değil, malzeme malzeme. 15.000 öğrencinin yaşadığı yere bir ilk yaparak pizzacı açmak karlı bir iş olsada, müşteri memnuniyeti diye birşey var. memnun değiliz arkadaşım,ne patetesinden, ne pizzandan. zaten yemiyorum son senedir, yiyende bil ki başka seçeneği olmadığından.
ne zaman sipariş vermek için arasam yarım saat süre garantisi veremeyeceğini belirten firma. eğer 45 dakikadan fazla beklemem demezseniz asgari bir buçuk saat beklemeyi göz almışsınız demektir.
son zamanlarda kampayalar ile müşteiryi kendine küstürmüş firma. eski kampanyaları ne kadar güzeldi. birde artık fiyatlarını arttırmışlar ki bu da gözlerini para bürüdüğünü gösteriyor.
kanada-toronto'da da olan pizzacı.hatta yazısındaki font bile aynısı.Ayrıca ançüezli pizzası çok güzel.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar