bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- tutmayan başlık açma rehberi7
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- askerlik anıları6
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez2
- silver ile evlenecek erkek53
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- titanikteki rose2
- cabrio araçla takla atmak3
- eylül 2026 şanslı burçları3
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- elinin içine hapşıran insan5
- üniversite2
- sözlükteki linç kültürü12
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- dün gece ne oldu12
- sözlükteki linç tayfa6
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- az veren candan cok veren maldan5
- erecto dos andreas biraderitos2
- deccaliyet çağı6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sarapci koala59
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- usual bay bey biraderdir2
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- herkesin kendini zeki sanması4
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- akçomarlara gerizekalı muamelesi yapmak2
- ek hizmet binası2
- keçiören belediyesindeki yasaklı madde testi2
- yazarlar şuan ne yapıyor4
- göz rengi değiştirme ameliyatı2
- insan olmaya çeyrek kala8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
entry'ler (1916)
Sabah aracımı parkettim. Akşam geldiğimde araba yerinde yoktu. Çekmişler. Cezayı ve çekici parasını ödeyip aracı aldım. Sebep otobüs durağına parketmişim. Ama işin ilginç tarafı, sabah otobüs durağı değildi. Gün içinde elektrik direğine durak tabelası asmışlar ve oradan geçen çekici de arabayı çekmiş. Ne skim işse. Gökten altın lira yağsa, kafama külçe altın düşer amk.
Koronayla ilgili Haberlerde arka arkaya onlarca aşı yapılma görüntüsü, iğneyi sokma anı vs. Tiksindim artık. Hay yapacağınız haberi be.
Nasıl bir para olduğunu anlamak için: https://businessht.bloomb...gerli-15-otomotiv-markasi
Bekir’e bu adamın 4 ineğini ver, ikisini kaybeder. Öbür ikisi de ya açlıktan ya hastalıktan ölür.
...ama biz size yetemiyoruz. Şimdiye kadar topladıklarınızın nereye gittiğini sorunca terörist, hain, fetöcü oluyoruz. Kusura bakma da Babayı alırsınız.
Saç traşını sktğimin o.pu evladı.
“Evet arkaaşlar, toparlayalım artık, kapatıyoruz.”
3 gün önce nedenini şimdi unuttuğum tırt bir sebepten tartıştık. 3 gündür küs. Bu akşam nedenini hatırlamadığımı anladı. Hafta sonuna kadar gider şimdi. Öf surat çek dur işin yoksa. Evlilik budur.
Mazotlu scooter, tekerlekli tabure, bulgar somyası, anasının örekesi, ne dersen de. Ha az yakıyo tamam ama o kadar. 10 yaşında opel bundan katbekat iyidir. Bak opel diyorum alman TOFAŞ’ı.
Bizim maaşlar da olması gerekenden 100% düşük mesela. 2 kelam da ona etsen ya çelebi.
Ulan, bizim paramızla yaptığın köprü yol ne varsa hepsinin zammını dolara endekslemişsin halâ çıkıp konuşmaya utanmıyorsun. Döviz mi kaldı. Ay başında maaşımı görmeden kredi kartına gidiyor be. insafın kurusun.
görsel
Eşkiya mısınız olm. Tiplere bak ya. Araba çalışıyor, halâ bakıyorlar.
Eşkiya mısınız olm. Tiplere bak ya. Araba çalışıyor, halâ bakıyorlar.
Ortalığı bok götürüyor yarın iş te var. Olsun varsın napalım.
görsel
görsel
Hatırladığım kadarıyla orada yıllar önce bu hanzolar yokken, sandalıyla balık tutan ve tuttuğu balığı (o gün ne çıktıysa) satan bir kaç gariban balıkçı vardı. Her işte olduğu gibi açgözlülükle dağdan gelip bağdakini kovan bu ayılar geldiler ve oraya çöktüler. Sonra etrafta balığın yanında turşu satanlar türedi. Ne alakası varsa artık. Sonuçta Sattıkları balık ithal, esnaflıkları yerlerde sürünen bu karton mafya sürüsünün de sonları geldi.
Keşke geldikleri yere sktiredip gönderme imkânı da olsa. Ekrem başkanın eline sağlık.
Keşke geldikleri yere sktiredip gönderme imkânı da olsa. Ekrem başkanın eline sağlık.
Adını Vefat küçük olarak değiştirebilir bence.
Bunların amk. Peki her ay çatır çatır öiv alan amklarıma ne demeli acaba. Dermansız dertlere tutulasınız, kan işeyesiniz inşallah orrrrrrr...çocukları sizi.