bugün
- sözlük kızlarının ayak falları7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak5
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- tecavüze ceza önerisi3
- yazarların en muhteşem özelliği3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- oytunkaran'ı özlemek6
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- yılan hikayesi erkan2
- antipanik8
- o son birayı içmek5
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar2
- kitap okuyan erkek10
- benim liderim özgür özel dir3
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- rastgele diyalog etkileşimi2
- beş büyük kişilik özelliği3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- gocu31
- nervio abla6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- erkeklerin fetişleri8
- silvermist8
- çok osurmak4
- üniversite okumak5
- türk faşisti vs kürt faşisti3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi2
entry'ler (149)
1995-2003 yılları arasında görükle'de yaşamış kız erkek tüm öğrencilerin en iyi öğrendiği kavram.gelen yeni nesille tarihe karışmaya yüz tutmuş , eskisi gibi yaşatılamamaktadır.
zeytini güzel ,havası suyu şifalı şehir.hayallerimin şehrii.
kumaş pantolon üstü beyaz gömlekle club alemlerinde sekmek isteyen heveslilerin sloganı.
vatan gazetesinde kendisine ait bir köşesi olan ,sık sık aslında kendisinin selahattin duman olduğu iddia edilen , görüntüsü kesinlikle deşifre edilmeyen yazar.
arnavutköydeki evini , kedi mamalarını ,hakkari'de internete bağlanmanın ne kadar zor olduğunu ,belli bir yaştan sonra bekarlığın kadınları depresyona soktuğunu ,kankayla yatıldığında sonuçlarının neler olacağını ,ikeaden mobilya alındığında nasıl monte edileceğini ,şekip amca ile günay teyzenin aşklarını o olmasa nasıl öğrenebilirdik?mazallah cahil cühela yaşayacaktık.
arnavutköydeki evini , kedi mamalarını ,hakkari'de internete bağlanmanın ne kadar zor olduğunu ,belli bir yaştan sonra bekarlığın kadınları depresyona soktuğunu ,kankayla yatıldığında sonuçlarının neler olacağını ,ikeaden mobilya alındığında nasıl monte edileceğini ,şekip amca ile günay teyzenin aşklarını o olmasa nasıl öğrenebilirdik?mazallah cahil cühela yaşayacaktık.
evlenenlere çeyiz paralarını biz vereceğizzz diyerek oy toplamaya çalışan insan. %0.02 oy oranıyla ne kadar muvaffak olduğu da ortadadır.
birgün 70 milyon ehliyet sahibi olacak kampanyasından yararlanarak trafiğe çıkmış bünyelerdir.1.20 boylarıyla çok da yakışırlar sözkonusu aracın içine.bir de güzel parkederler ki ; ellerine sağlık.daha ziyade yonja'ya arabasının resmini koyanların yakın akrabalarıdırlar. saygı , nezaket gibi kavramlardan bihaber yaşamlarını sürdürmektedirler.
görmemişin arabası olmuş tutmuş karterini delmiş modeli insanlardır.trendyyyyyyy oldukları için görgüsüzlükte son modaları yakından takip etmektedirler.
beğn sarhojh değilimm!banağ sarhoj muamelesi yaphmayın!
sevgiliden ayrılırken , arkadaşa gider yaparken (bkz: gider yapmak)imdada yetişen ;söylenişi cool , söyleyenin içini ferahlatan , seyleneni delirtebilen cümle.
pat! diye söylendiği vakit duyanın hücceten gideceği düşünüldüğünde , lafı döndüre dolaştıra anlatım yapmaktır.
musikimizde bir çığır açmış "çeksene elini" adlı eserin en çarpıcı , şarkıyı özetleyen kısmıdır.
aşkım bi porblem mi vaaarr?
kişinin, vücudunu kendisinden daha iyi tanıyan biriyle evli olması hali.
tatlı yemek , yemeğin üstüme sigara içmek .
delikanlıdır , candır böyle kızlar ;muhabbetleri çekilir , mıymıntı olmazlar.
biz evleniyoruz , gelinim olur musun ve benzeri evlerin önderi ,alemdarı.
anneler gününde annesiz , babalar gününde babasız olmaktan daha çok acıtamayacağına inandığım durum.sevgilidir nihayetinde,bulunur bi şekilde.