bugün
- geri dönüşü olmayan şeyler19
- ülkemde mini etekli kadın görmek istemiyorum10
- recep tayyip erdoğan11
- kuzey kıbrıs taki hainler13
- birlikte iyi giden şeyler8
- sana karşı dürüst olacağım8
- sadece sakso çektirmek milli olmaktan sayılır mı11
- özelde görüşülen yazar sayısı12
- ali rıza efendi atatürk ün babası değildir24
- mehmet öz12
- bir yazarın evinde misafir olmak istiyorum21
- 18 nisan 2025 galatasaray bodrumspor maçı13
- yazarların canlı gördüğü ünlü kişiler14
- sözlükten bıkmak8
- sevgiliyle banyoda şakalaşmak10
- sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı18
- anın görüntüsü13
- banka 250 bin tl'yi şak diye verir mi21
- yeni flört döneminde nasıl olunmalı15
- kitap okuyanların boş beleş tipler olması9
- akp den önce eğonomi çeh eyiydi yğenim11
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl25
- erkeklerin kız düşürmek için yaptığı şeyler15
- kıymalı makarna soğanlı mı olur soğansız mı15
- özgür özel8
- sözlük yazarları öpüşüp barışıyor etkinliği13
- denize bir akpli bir chpli bir mhpli düşse32
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz8
- sevişmek istediğiniz yazarlar13
- kanal istanbul11
- kaldırımda yavaş yürüyen gavat27
- rasim ozan kütahyalının serbest bırakılması17
- arkadaşlar gelin bamya yiyelim12
- heykel sever8
- laz kit filmine giden 75 kişi9
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder17
- sözlük yazarlarının mezun olduğu üniversiteler29
- karınızdan dayak yer misiniz9
- banyoda yıkanan sözlük yazarları10
- 3 farklı erkekle duş alan kadın8
- telefonu açmayan 81 yaşındaki kız kanka9
- dindar geçinip zina yapan erkek9
- karınızı eleştirir misiniz10
- sevdiğim yazarlar11
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi17
- mezuniyet töreni8
- istanbulda kullanılacak en güzel otobüs rotaları8
- yapay zeka denet illet10
- testis kokusu10

entry'ler (509)
Çok çeşitli insanlardır.
kimi maldır gülmeyi bilmez, mal mal bakar,
kim iyidir ama içinden gelmez,
kiminin derdi çoktur,
kiminin aklında bin tilki kuyrukları birbirine değmez,
kimi de bunu marifet sanar. gülmemeyi karizmatik bulur. hep ciddi görünmek ister. işte en zavallısı bunlardır.
kimi maldır gülmeyi bilmez, mal mal bakar,
kim iyidir ama içinden gelmez,
kiminin derdi çoktur,
kiminin aklında bin tilki kuyrukları birbirine değmez,
kimi de bunu marifet sanar. gülmemeyi karizmatik bulur. hep ciddi görünmek ister. işte en zavallısı bunlardır.
Genel olarak kadınların beyincikleri biraz daha küçük olur. Kızmayın beyin demedim beyincik dedim. Ayrı organ. Otomatik hareketleri idare eder. mesela kuşlarda normal beyinden bile büyük olur. üç boyutlu ortamda uçarlar ya. ondan. neyse erkeler öyle yön bulma, araba sürme, oyun oynama filan daha iyi olur. hiç kadın f1 pilotu yoktur. Ralli şanpiyonu da. aynı olay.
Cevap veriyorum. Beyincik *
Cevap veriyorum. Beyincik *
Akvaryum işini soran kardeşime verdiğim cevaptır "hesaplamak lazım, tahtanın özgül agırlığı lazım. tahtaya göre değişir. tamamı batmaz tahtanın nekadar batacağını hesaplamalı. bi şişe şarap devirdim kardeş bana nie eziyet ediyorsun * "
(gene formatın aqduk)
(gene formatın aqduk)
Yadırganmaması gereken nanedir. insandır, gelir ister içer ister içmez. kime ne.
Aynı ortamda yeterince kalırsa aynı sıcaklıktadırlar. Ancak demire dokunursan daha soğuk gelir. Çünkü demirin ısıl iletkenliği fazladır. Çünkü serbest elektronları vardır. Çünkü senin elinden enerji alan serbest elektron demir yüzeyinde uzar gider. Senden daha çok enerji aldığından sen daha soğuk sanarsın.
Evet hacettepe fizik mühendisliğinde 9 yıl okudum. işe yaradı mı?
Evet hacettepe fizik mühendisliğinde 9 yıl okudum. işe yaradı mı?
Ne tanışması evlenen var dedirten başlık. Bakınız ben *
Sözlükte moderatör kalmamış olacak ki, zeka dolu başlıklar ve tanımlar. Nooldu buraya ya. Gece gece üzdünüz beni.
Zeka bir çeşit değildir dedirten soru. Matematikte zehir olan gencimiz sosyal gerizekalı olabilir. Malesef memlekette zeka denince matematik akla gelir. Sosyal zekası, Muzik zekası, falan zekası, filan zekası iyi olana zeki demeyiz. Sonra sözlüklerde böyle başlıklar.
Sözlük bırakalı çok değişmiş dedirten cevapları içeren entry. Millet sohbet ediyor format nerde?
Ankarada yaşayanlar tarafından Ankara, istanbulda yaşayanlar tarafından istanbul diye cevaplanacak sorudur. ikisinde de yaşayan biri olarak diyebilirim ki, Ankara havalimanındaki bedava VIP Lounge iken, istanbul bir kahveyi 20TL ye içtiğiniz büfedir.
genelleme candır mottosunun örneğidir. yerli dizi izleyenler, dizi izlemeyenler, sessiz osuranlar diye çoğaltılabilir.
2006 da sözlüğe üye olan, ilk günlerde "hadi günde 100 entry kasıyoruz" diye kasıp, sonra 100'e ulaşamayınca üzülen, yıllar sonra bu sözlükte tanıdığı bir hatun ile evlenen, "masal" adında bir kızı olan, iş hayatından buraları unutmuş, şimdi görünce kendini yaşlı hisseden yazar.
(iki votka elmadan mı nedir, duygulandım. Ben yazarım yine burda)
(iki votka elmadan mı nedir, duygulandım. Ben yazarım yine burda)
fener için olanı meşhur, bağırış çağırış.
ülkemizin acil yardım göndermesi gereken depremdir. onların bize büyük yardımı olmuştur. sıra bizdedir. adamlar vefalıdır. uçaklar helikopterler yiyecekler içecekler gönderilmelidir. yüzbinlerce kişi açdır ve susuzdur. tatlısesden çok daha önemlidir.
çok düzgün adamlar, koruma ile gezmez. otomobili uzun namlulu tüfekler ile taranmaz. onlar astım krizinde, trafik kazasında yada kanserden ölürler. kıscası kötü adamlar gibi ölüme giden sanatçıdır. büyük ihtmalle de kötüdür.
edit: tamam başka ihtimallerde var. örnegin çok iyi insanlar da terör eylemlerinde öldürülür. ama o ölümler terördür siyasidir. farklıdır. önerme şöyle olmalı: terörün hedefi veya siyasi biri olmadıktan sonra, iyiler uzun namlulu tüfekler ile araçları taranarak öldürülmezler. sonuç: bu kişi hala kötü.
edit: tamam başka ihtimallerde var. örnegin çok iyi insanlar da terör eylemlerinde öldürülür. ama o ölümler terördür siyasidir. farklıdır. önerme şöyle olmalı: terörün hedefi veya siyasi biri olmadıktan sonra, iyiler uzun namlulu tüfekler ile araçları taranarak öldürülmezler. sonuç: bu kişi hala kötü.
anakara'da çok bunalan insanların hayallerini süsleyen eylemdir.
birkaç arkadaş cuma akşamı 20 gibi ulusdan trene biner. önce yemek vagonuna gidilir. trenin hareketi ile ilk biralar söylenir. eskilerden bahsedilir. bikaç bira patates daha söylenir. saat 23 gibi koltuklara geçilir. laptoplar açılır. maillere bakılır. faceden yanındakilere bikaç fotograf gösterirsin. ortalık yavaş yavaş sessizleşir. trenin sallantısı gürültüleri eşiliginde uykuya dalınır.
sabah gözünüzü açtığınızda ilk denizi görürsünüz. arkadaşlarınız daha uyumaktadır. camdan denizi izleye izleye düşüncelere dalarsınız. bikaç istasyon sonra haydar paşada inersiniz. daha sonrası için bolbol kumpir, balık ve vavupurdan oluşan bir plan yapılır. beşiktaşa gidilir. ortaköye gidilir. beyoğluna gidilir. bolbol fotograf çekilir.
akşam yine haydar paşaya dönülür. trene binilir. doşünün verdigi keyifsizlikle koltuga oturulup camdan boş boş bakılır. çok fazla konuşulmaz.
ulusda inilir. yorgun ve keyifsiz olarak.
birkaç arkadaş cuma akşamı 20 gibi ulusdan trene biner. önce yemek vagonuna gidilir. trenin hareketi ile ilk biralar söylenir. eskilerden bahsedilir. bikaç bira patates daha söylenir. saat 23 gibi koltuklara geçilir. laptoplar açılır. maillere bakılır. faceden yanındakilere bikaç fotograf gösterirsin. ortalık yavaş yavaş sessizleşir. trenin sallantısı gürültüleri eşiliginde uykuya dalınır.
sabah gözünüzü açtığınızda ilk denizi görürsünüz. arkadaşlarınız daha uyumaktadır. camdan denizi izleye izleye düşüncelere dalarsınız. bikaç istasyon sonra haydar paşada inersiniz. daha sonrası için bolbol kumpir, balık ve vavupurdan oluşan bir plan yapılır. beşiktaşa gidilir. ortaköye gidilir. beyoğluna gidilir. bolbol fotograf çekilir.
akşam yine haydar paşaya dönülür. trene binilir. doşünün verdigi keyifsizlikle koltuga oturulup camdan boş boş bakılır. çok fazla konuşulmaz.
ulusda inilir. yorgun ve keyifsiz olarak.
Kestane pişirmek, sarı yapraklar, büyük bulutlar, uzun aradan sonra ilk giyilen mont, yağmurlu günde camdan dışarı seyretmek, hüzün.
google da "boktan" diye aratıldığında ilk çıkan web sitesinin ismi. vardır google'un bir bildiği.
güncel tüfeklerin parça çizimlerini birleştirerek kendi silahlarınızı tasarlaya bileceginiz web sitesi.
beddualar kralı olmaktır. dünya nüfusunun çogu size söver. o maaşa katlanılacak şey degildir.