bugün
- morkstar yazdı bunu6
- firavun neden helak oldu5
- dünya50
- karton toplayan çocuk4
- bayana hesap ödetmek4
- gocu32
- gocunun elleri9
- benzin zamlarına laf edemeyen ak çomarlar3
- anın görüntüsü24
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- anneye hakaret etmek6
- reklam3
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı2
- içip içip sözlükte başlık açmak3
- ismetin sol framenin içine etmesi5
- arkadaşlar beni niye eksilemiyorsunuz2
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan9
- fransa9
- 26 eylül türk dil bayramı2
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları16
- akın gürlek'in fon soruşturması bilançosu2
- avrupa9
- sözlüğün bayması4
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak7
- eyeliner çekemeyen kız2
- erkeksi hobileri olan kızlar2
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu5
- sırrı süreyya önder türkmen dir4
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı4
- askerde nefret edilen şeyler7
- sözlüğün en güzel kadını26
- almanya7
- yunanistan6
- 28 eylül 2026 belçika fransa maçı3
- israil15
- lost3
- true vs gocu2
- bana onu sormayin nickli feyk zengini5
- istanbul'a taşınmak istemek2
- kendi kendine kavga etmek2
- adanalı bir kıza vurulmak4
- sarapci koala hatayi11
- ay noluyo noluyo4
- enam suresi 152 ayet2
- bana ona sormayın'ın iq düzeyi4
- türkiye7
- babası fakir olup evlenirken altın isteyen kezban8
- futbol4
dallama fanboylara sahip gruptur kendisi. en iyi metal grubu diyen de en fazla serdar ortaç dinleyicisidir ve gittiği bi yerlerde nothing else matters'a denk gelmiştir ve metallica şarkısı olduğunu öğrenince de metallica'yı dünyanın en mükemmel en iyi en muhteşem metal grubu ilan etmiştir. yazıktır onlara :(
edit: bi de hala görüyoruz ki metallica'ya bok atmak ve entellik arasında bağlantı kuran hayranlara da sahiptir. metallica oleeey :(
edit: bi de hala görüyoruz ki metallica'ya bok atmak ve entellik arasında bağlantı kuran hayranlara da sahiptir. metallica oleeey :(
metallica ve ergenliği eşdeğer tutan, bütün ergenlere söylüyorum, tahmininizden çok metal grubu dinledim eski yeni neredeyse hepsini. fakat metallica nın verdiği hazzı hiç birisi vermez. fakat black album den sonrası pek iyi değildir bu da bir gerçek.
zilyar tane metal grubunun oluşmasında en büyük pay sahibi olan gruplardan biri olduğu kesindir. metallica'yı beğenip öncülüğünü yaptığı türün türevleri olan grupların metallica'dan iyi olduğunu iddia etmek yumurtadan çıkıp kabuğu beğenmemektir.
bu arada araya sıkıştıralım, beyond magnetic ep'sindeki şarkıların çevirileri/analizleri tamamlandı:
just a bullet away / #13988166
hate train / #13988169
hell and back / #13988338
rebel of babylon / #14002183
bu arada araya sıkıştıralım, beyond magnetic ep'sindeki şarkıların çevirileri/analizleri tamamlandı:
just a bullet away / #13988166
hate train / #13988169
hell and back / #13988338
rebel of babylon / #14002183
birkaç yıl öncesine kadar justin timberlake'den tiksinirken, şimdi justin bieberlere katlanır olduk. son zamanda müzik piyasasının geldiği noktaya bakılırsa, ister trash deyin, ister metal, metallica gibisini artık bulamayız.
üstünden o kadar sene geçti, piyasa diye zamanında tiksindiğin nothing else matters'ı bir cafede duyduğun an tüylerin ürperebiliyorsa metallica bu müzik aleminin krallarından biridir. bok atan herkesin de yer yer nostalji olsun diye metallica dinlediğinden adım gibi eminim.
üstünden o kadar sene geçti, piyasa diye zamanında tiksindiğin nothing else matters'ı bir cafede duyduğun an tüylerin ürperebiliyorsa metallica bu müzik aleminin krallarından biridir. bok atan herkesin de yer yer nostalji olsun diye metallica dinlediğinden adım gibi eminim.
übervüller grup. one parçasının performansını canlı canlı izlemeden ölmek istemiyorum.
bir efsanedir. tarih yazmaktadır ve tarihe geçecektir çünkü yüz yıl sonra insanlar eskilerden ne dinlesek diye düşündüklerinde akıllarına ilk gelecek grup metallica olacaktır.
1988'den beri pop grubudur.
en manidar şarkıları 'sad but true' galiba. herşeyin en sonda anlaşıldığı filmler gibi, bir fight clup, bir prestige gibi bir şarkılarıdır.
unforgiven, nothing else matter, one, master of puppets en çok dinlenilen şarkılarındandır. birde fade to black, o çok fenadır. sevgilinizden falan ayrıldıysanız iyi gider. easy-come,easy-go yani.
unforgiven, nothing else matter, one, master of puppets en çok dinlenilen şarkılarındandır. birde fade to black, o çok fenadır. sevgilinizden falan ayrıldıysanız iyi gider. easy-come,easy-go yani.
(bkz: death magnetic/#14119984)
kendisi hakkında 758 entry olmuş grup kurulalı 30 sene olmuş yıl olmuş 2012 hala hangi şarkısı daha güzeldir. hala davayı sattı yok, böyle oldu yok,metallica bozdu yeaa gibi saçma salak entry ler girilen grup.
Hayranlarıyla birlikte düzenli olarak yılda 1-2 kere kendi stüdyolarında zaman geçiren tapılası bir grup.
https://www.youtube.com/watch?v=njnZ-M7vQZ8
https://www.youtube.com/watch?v=njnZ-M7vQZ8
ilk 4 albüm dışında bir numarası olmayan vasat grup.
james hetfield vokal olarak zayıf olduğunu zaten kabul etmektedir.ama bir frontman olarak dünyanın en iyisidir.dave mustaine nin dediği gibi lead guitarda james in eline kimse su dökemez.metallica zaten bu aksaklıklarıya zirveye çıkmıştır.önemli olan çok iyi çalmak değil kitleye nasıl hitap ettiğindir.metallica şu an zirvedeyse ortada sorun yoktur.
müziklerini sevmememe rağmen sadece nothing else matters dinlediğim doğrudur.
en güzel güzel parçası, turn the page olan gruptur efenim.
ve klibide aynı, şekilde efenim, dansçı, kadının iş bulamaması, çocuğunun gözünde dayak yemesi...
otelde kalmaları, parasızlıkları...
https://www.youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4
ve klibide aynı, şekilde efenim, dansçı, kadının iş bulamaması, çocuğunun gözünde dayak yemesi...
otelde kalmaları, parasızlıkları...
https://www.youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4
(bkz: trendy metal)
ileri derecede fanları falan değilim ama her açıdan gözümde efsane etiketi taşıyan grup. müzikal açıdan zaten aşmıştır o konuda yorum yapmaya bile gerek yok. esas önemli olan konu, her üyesi bu kadar karizma olan bir grup daha geleceğini hiç sanmıyorum. ve wherever i may roam, turn the page, fuel gibi sokaktan geçen ilk adamı dövdürecek tipte gaz şarkıları en hoşuma gidenler. nem'i söylemeye gerek bile yok zaten.
namından mıdır bilgisizlikten midir bilemem ancak metal müzik ile özdeşleşmiş gruptur.
bi ortamda müzik mevzusu dönmektedir.
--spoiler--
+amına koyim o nasıl müzik tarzı öyle böğürüyolar çığlık atıolar felan.
-*(iç ses) allah allah öyle bi şarkısı mı var lan
-emin misin olm öyle bi şarkısı yok
+hayko cepkin metallica diil mi amınakoyim.
--spoiler--
(bkz: i don t want to live on this planet anymore)
bi ortamda müzik mevzusu dönmektedir.
--spoiler--
+amına koyim o nasıl müzik tarzı öyle böğürüyolar çığlık atıolar felan.
-*(iç ses) allah allah öyle bi şarkısı mı var lan
-emin misin olm öyle bi şarkısı yok
+hayko cepkin metallica diil mi amınakoyim.
--spoiler--
(bkz: i don t want to live on this planet anymore)
james hetfieldi vokaline bok atanların hakkında yorum yapmaması gereken gruptur...
ulan oturun bi turn the page, dinleyin nothing else matters dinleyin, master of puppets dinleyin... (daha sayardımda yoruldum)
insaf...
ulan oturun bi turn the page, dinleyin nothing else matters dinleyin, master of puppets dinleyin... (daha sayardımda yoruldum)
insaf...
Ride the Lightning en iyi albümleridir.
Keşke öyle kalabilselerdi.
Keşke öyle kalabilselerdi.
ilk 5 albümü mükemmel, sonraki 4 albümü çok iyi olan grup.
Nothing else Matters la zirve yapmış şahane bir gruptur. Unforgiven şarkısı ısrarla tavsiye edilir. Sakin ve çılgın iki tip grubada hitap edebilecek nitelikte ve değerdedir. severiz kendilerini.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar