bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- and the oscar goes to5
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- affetmenin gücü6
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- silver ile evlenecek erkek52
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- akrostişli şiir6
- sırrı süreyya önder28
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- ilişki yapmaya üşenmek6
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- en sevdiğiniz sayı3
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- de niro vs pacino3
- mauro icardi12
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 30 yaşına girmek4
- sarapci koala58
- hristiyanlık7
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözler köşkü6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- sözlükteki satranç taşları4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- şikeci amedspor5
- euro 20162
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- tutmayan başlık açma rehberi7
- ellerim bos gonlum hos28
- sözlükteki linç kültürü12
entry'ler (324)
Yine birileri arkasında kalın bir şeyle uyanmış ki, burada yangısını gideriyor.
Konunun elektriğin ihtiyacı karşılayamamasıyla alakası olmadığını kavrayamamış yazar sorusu.
Şöyle ki ekonomisi sıkıntıya giren ülkelerde halkın kemer sıkması gerekir. Bu noktada ihtiyaç fazlası bile verilse zam olacaktır. Kaç yılın üretimsiz verimsiz tüketim odaklı hareketini nasıl notrleyeceklerdi ki?
Şöyle ki ekonomisi sıkıntıya giren ülkelerde halkın kemer sıkması gerekir. Bu noktada ihtiyaç fazlası bile verilse zam olacaktır. Kaç yılın üretimsiz verimsiz tüketim odaklı hareketini nasıl notrleyeceklerdi ki?
Yaptıkları yanlış bir yol olsa da terörist yaftası anca özel bir sancısı olan kişinin söyleyebileceği kelime olmalı. Bu insanlar asılmak yerine hapse atılsaydı o zamanın öğrenci liderlerinin silinip gitmesi gibi silinirdi muhtemelen. Halkta yankı bulmasının sebebi asilmalaridir muhtemelen.
Peşinden kitleleri sürükleyecek, diğer insanların günlük yaşamına etki edebilecek durumda olduğunu göz önüne alırsak zeki bir insandır. Ne var ki zeki olması doğru olduğu anlamına gelmiyor.
Dünden itibaren gerek Chrome gerek uygulamada yaşanan sıkıntılar akabinde oluşan düşünce. Bir derdi var ama dur bakalım, düzelir belkim.
Büyük beklentilerle göreve gelen, henüz kendisine çizilen sınırları asmayıp eğitimde fark yaratamamış Milli Eğitim Bakanı.
seni donuzla uğurluyoruz beyaz kardeşşş.
benden başlayın, ardından saksonuza devam edebilirsiniz.
partnerinin orgazm olduğunu izlemek bi ihtimal.
ilk gecesi askeriyedeki ilk geceye bedeldir. Gerçekten gerim gerim gerer. Bu oyunda karlı alanın oradaki göleti seviyorum. Ne var ki soğuk, yiyecek, yerliler sıkıntı oluşturabiliyor. Grafikleri etkileyici olduğu için bir de karlı alanda takıldığınızda beni benden alması içten bile olmuyor.
Şimdiki zamanı yaşa.
Benim de haksız olduğum bir konuda sinirle bir hareket yaptım. Devamı bütün düzen bozuldu, küslükler oluştu. Bu durum aklıma gelince mideme bir yumruk oturuyordu. Hele arkadaşımın artık konuşurken beni geçiştirmesi, göz teması kurmaması... gerçekten bu gidişle saçım beyazlar diyordum.
Benim ev arkadaşımın kız arkadaşı 3 ay yaz tatilinde 4 erkekle kaldı. Kızı 5. Kabul ettik evde, ağırladık. Ne insanlar var. Şerefsizler.
istanbul seçiminin kazanilmasinin ay sonu faturası olabilir.
Devlet maaş ödeme noktasında sıkıntıya düşüp sigaradan alkolden aldığı geliri başka ürünlere kaydırarak aman yea diye sikinizin keyfine yaşarken sizi rahatsız edebilir.
Up
Bu adamın sözlükte hala hesabı durabiliyor anlamıyorum, hepsine paso sövmek mi lazım. Atv'yi açin acil başlığı açıp 18 yaşındaki kız 40 yaşındaki adamla evleniyor entrisi giriyor. Bazen bu sözlükte bu tarz beyinsizlerle ne yaptığımı merak ediyorum.
Bu adamın sözlükte hala hesabı durabiliyor anlamıyorum, hepsine paso sövmek mi lazım. Atv'yi açin acil başlığı açıp 18 yaşındaki kız 40 yaşındaki adamla evleniyor entrisi giriyor. Bazen bu sözlükte bu tarz beyinsizlerle ne yaptığımı merak ediyorum.
Kendi başlığının 5 entrisinden 3 tanesini zaten kendi yazan öyle yalnız, uyuşuk bir yazar.
Yüzünü aydın bir geleceğe dönmek, kalbini vicdanına açmak kafi yıllardır öğrenemediniz kodumun muptezelleri
Tam olarak bu. Kutlarım.
Aq muptezelleri başlığı komple seri eksiden geçirmiş. Konuşan bir şeyler söyleyen insanları da kovadaki yengeç misali kovaya çekin çıkartmayın.
Aq muptezelleri başlığı komple seri eksiden geçirmiş. Konuşan bir şeyler söyleyen insanları da kovadaki yengeç misali kovaya çekin çıkartmayın.